- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.761
O astalife ne kuzumAstalife
O neden miş diye sordun mu? Yine pandemiden mi böyle bişey? Bazen karından ultrosonla birçok şey görünmüyor.Bu arada devlet hastanesi alttan muayne yapmıyormuş sadece karından baktı
Ne kursuna gidiyorsun canım sen?GünaydınnnnHazırlanıp kursa gidicem dönüşte yazarım artık iyi haberler gelsin bugün
Canım seninki normal gözüküyor.Ben bir şeyi anlamadım, mesela ben doktor gittiğimde her ay ilaçsız falan 1 adet baskın yumurta oluşacağını söyledi, öyle de oluyordu bir kaç ay takip yaptırmıştım 1 tane baskın oluyordu, başka folikuller de gözüküyordu yumurtalıklarda ama 1 tanesi büyüp gelişiyordu ilaçsız normal, nadiren iki olduğu da görülür 1 ayda demişti, normali bu mu ?
bir deAyseee1987 sen luteal faz fazlalığı diye birşeyden bahsetmiştin o nedir tam olarak kısaca yani, ben de erken yumurtluyorum sanırım geçen aylarda 11. Gün çatlamıştı mesela ve adetlerim 23-24-25 günde bir falan oluyor, anormal birşey mi bu
Bakmıyormuş bilmiyorum ki o kadar çok sıra bekledim ki sadece sonuç göstermek için 2 saat bekledim klomene başladık tekrardan cuma başlayacam 5 gün çarşamba kontrole gidecemO neden miş diye sordun mu? Yine pandemiden mi böyle bişey? Bazen karından ultrosonla birçok şey görünmüyor.
Ne kursuna gidiyorsun canım sen?
Canım seninki normal gözüküyor.
Bak mesala 11. Gün yumurtlarsan 25. Gün adet olursan normal.
Ama 11. Gün çatlarsan 23. Gün adet olursan buna letula faz eksikli denir. Diğer arkadaşta letual faz fazlalığı vardı. 8. Gün yumurtlması oluyordu 28. Gün adet okuyordu yani yumurtlamadan 20 Gün sonra. Bu normal değil.
Sen ovü testiyle takip et, 23. Gün adet olduğunda muhtemelen 9. Gün yumurtluyorsundur. Hem biz seninle bir ara hep aynı gidiyorduk. Yumurtlama ve adet günlerimiz aynıydı.
Sen biraz fazla gereksiz haplar hormonlar kullandın o biraz etkilemiştir şimdi seni ama bikaç aya tam düzelir.
Ne kadar iyi yureklisinizMerhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Bilgisayarlı muhasebe kursu canımO neden miş diye sordun mu? Yine pandemiden mi böyle bişey? Bazen karından ultrosonla birçok şey görünmüyor.
Ama 11. Gün çatlarsan 23. Gün adet olursan buna letula faz eksikli denir. Diğer arkadaşta letual faz fazlalığı vardı. 8. Gün yumurtlması oluyordu 28. Gün adet okuyordu yani yumurtlamadan 20 Gün sonra. Bu normal değil.
Sen ovü testiyle takip et, 23. Gün adet olduğunda muhtemelen 9. Gün yumurtluyorsundur. Hem biz seninle bir ara hep aynı gidiyorduk. Yumurtlama ve adet günlerimiz aynıydı.
Sen biraz fazla gereksiz haplar hormonlar kullandın o biraz etkilemiştir şimdi seni ama bikaç aya tam düzelir.
İnşallah bu tedavinin sonunda bebeğin gelirBakmıyormuş bilmiyorum ki o kadar çok sıra bekledim ki sadece sonuç göstermek için 2 saat bekledim klomene başladık tekrardan cuma başlayacam 5 gün çarşamba kontrole gidecem
Amannn muhasebeyi napacan kız çok sıkıcı vallahi, bende Doğuakdeniz üniversitesinde bilgisayar destekli muhasebe okudum. Stajdan sonra midem bulandı muhasebeden. Aşırı sıkıcı bir iş. Umarım sen pc başında 8 saat oturabilrsinBilgisayarlı muhasebe kursu canım
Evet aşılama zamanları sennle aynıydı adetler, sonra sapıttı, bak şimdiO neden miş diye sordun mu? Yine pandemiden mi böyle bişey? Bazen karından ultrosonla birçok şey görünmüyor.
Kesinlikle sağlıklı beslenme çok önemli. Bak ben doktora gittim bu ay yumurtaları çok iyi görmedim bir sonraki ay başlayalım dedi. O bir aylık süreçte abur cuburu kestim tek yaptığım buydu bir sonraki ay doktoru yumurtalarına özel bir şey mi yaptın dedi. Biz elimizden geleni mutlaka yapalımhmm anladım canıum bende diyorum heray 1 yumurta 1 yumurta tüpte nasıl ilerlicez böyle :) tabi yumurta kalitesi içinde vitamin ve sağlıklı beslenme gerekiyor değilmi
Ne kadar çok öyle yaBu ara ertelemeden dolayı ilaçlara küstüm canımherşeyi bıraktım. Gelecek ay tekrar alıp başlayacağım. 3ü aylık 1000 TL tutuyor. Bir o kadar da eşimin tutar
Aynen öyle canımKesinlikle sağlıklı beslenme çok önemli. Bak ben doktora gittim bu ay yumurtaları çok iyi görmedim bir sonraki ay başlayalım dedi. O bir aylık süreçte abur cuburu kestim tek yaptığım buydu bir sonraki ay doktoru yumurtalarına özel bir şey mi yaptın dedi. Biz elimizden geleni mutlaka yapalım
Ne kadar çok öyle yauff Rabbim kolaylık versin daha fazla aratmasın gün geçtikçe yıpranıyoruz. Bu ay bu ay hadi bu ay diyoruz ama gelmiyor
Balık yağı içerikli bir takviye canımO astalife ne kuzum
bunlar bizden gizli gizli vitamin alıyolar :)O astalife ne kuzum
anladım canım doğru diyorsun tüp bebek aşamasına gelince daha çok başınızı yicem sanırım sorularımla :)canımsınnn bnm 18 yumurta vardı tüp bebeğe gittim 6 tane topladılar. iğne verdi bir ay 7 yumurtam vardı fos çıktı sonra ki ay 3 yumurtam vardı yne fos çıktı çatlatma ignesi vuruldum nasip işi bu işler bakarsın o bitane tutar üzülme o yzdn önemli olan çok yumurta değil görüyosun
dünya vitamin kullanoyoruz işe yarar umarım yumurta konusundaYaş ve kiloya bağlı olarak yumurtalıkların yumurta üretme kapasitesi değişiyomuş canım. Mesela 35 yaş üstü kadınlar ayda bir yerine 2-3 yumurta oluşturabiliyomuş. O yüzden korunmasız 6 aylık denemeden sonra tedaviye geçiyolar 35 yaş üstünde birde çoğul gebelik durumu artıyormuş. Sanırım yumurta rezervide önemli bu durumda. Benim doktorum 3.ayda bak bu ay daha fazla etki edicek ilaç dedi hakaten 6 yumurta oluştutüp bebek için ilaçlar farklı oluyo daha fazla yumurta oluşmasını istiyoruz demişti. İlaçlarda etkili sanırım dozları falan
şimdiye kadar verdiğim paraları not alsaydım keşke tüp bebek parası harcamış olmaktan korkuyoruym oyüzden hesaplamıyorumBu ara ertelemeden dolayı ilaçlara küstüm canımherşeyi bıraktım. Gelecek ay tekrar alıp başlayacağım. 3ü aylık 1000 TL tutuyor. Bir o kadar da eşimin tutar
Canım ben jeoloji mühendisiyim günlerce bilgisayar başında çizim yaptığımı bilirimAmannn muhasebeyi napacan kız çok sıkıcı vallahi, bende Doğuakdeniz üniversitesinde bilgisayar destekli muhasebe okudum. Stajdan sonra midem bulandı muhasebeden. Aşırı sıkıcı bir iş. Umarım sen pc başında 8 saat oturabilrsin
Tek bir olgunlaşmış yumurtan olsa dahi sperm çok önemli canım. Yumurta kadın gibi bir kenarda durup naz yapıyo. Spermde erkek gibi gidip yumurtanın kalbini fethetmesi gerekiyodünya vitamin kullanoyoruz işe yarar umarım yumurta konusundaen azından o aşamaya gelince yumurtayla uğraşmak istemiyorum
Çatlatma iğnen normal ovülasyon döngünden öncesine denk geliyosa erken adet oluyosun canım. Bende 28 günde bir olurdum tedavide 25 günde bir adet oldumEvet aşılama zamanları sennle aynıydı adetler, sonra sapıttı, bak şimdi
13 eylül - 7ekim —— 25 gün
8 ekim 4 kasım —— 28 gün
5 kasım 28 kasım — — 24 gün
29 kasım 21 aralık — — 23 gün
bu hafta da 17ocak pazar gözüküyordu bat, yine 25 günde bir olacaktı, biraz önce çok hafif başlıyor gibi leke geldi daha 4gün öncesinden, yarın başlar herhalde, bu ne şimdi böyle sizce
Bide ben hiç fazladan ilaç kullanmadımkiAyseee1987 , hatta aşılama için 1 kere 5 tanecik klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım tee eylülde, bir kere de ekimde çatlatma iğnesi kullandım onun dışında hiçbişe kullanmadımki
dostinex kullanıyorum prolaktin için 2 aydır sadece, bu ay bir de bal tarçın çörekotu yedim 10 gün falan sonra bıraktım, o kadar
aay kafam çok karıştı napsam ben bana bi fikir verin kızlaar
İlahi canim ya çok güldümTek bir olgunlaşmış yumurtan olsa dahi sperm çok önemli canım. Yumurta kadın gibi bir kenarda durup naz yapıyo. Spermde erkek gibi gidip yumurtanın kalbini fethetmesi gerekiyobir yumurtan olsa dahi iş spermde bitiyo
Vallahi bilemedimki canım ortaya karışık bişeyşer yapmışsın, dostinex kullanırken yaptıysan o kürü keşke o kürü yapmasaydın.Evet aşılama zamanları sennle aynıydı adetler, sonra sapıttı, bak şimdi
13 eylül - 7ekim —— 25 gün
8 ekim 4 kasım —— 28 gün
5 kasım 28 kasım — — 24 gün
29 kasım 21 aralık — — 23 gün
bu hafta da 17ocak pazar gözüküyordu bat, yine 25 günde bir olacaktı, biraz önce çok hafif başlıyor gibi leke geldi daha 4gün öncesinden, yarın başlar herhalde, bu ne şimdi böyle sizce
Bide ben hiç fazladan ilaç kullanmadımkiAyseee1987 , hatta aşılama için 1 kere 5 tanecik klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım tee eylülde, bir kere de ekimde çatlatma iğnesi kullandım onun dışında hiçbişe kullanmadımki
dostinex kullanıyorum prolaktin için 2 aydır sadece, bu ay bir de bal tarçın çörekotu yedim 10 gün falan sonra bıraktım, o kadar
aay kafam çok karıştı napsam ben bana bi fikir verin kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?