Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada devlet hastanesi alttan muayne yapmıyormuş sadece karından baktı
O neden miş diye sordun mu? Yine pandemiden mi böyle bişey? Bazen karından ultrosonla birçok şey görünmüyor.
Günaydınnnn Hazırlanıp kursa gidicem dönüşte yazarım artık iyi haberler gelsin bugün
Ne kursuna gidiyorsun canım sen?
Canım seninki normal gözüküyor.
Bak mesala 11. Gün yumurtlarsan 25. Gün adet olursan normal.
Ama 11. Gün çatlarsan 23. Gün adet olursan buna letula faz eksikli denir. Diğer arkadaşta letual faz fazlalığı vardı. 8. Gün yumurtlması oluyordu 28. Gün adet okuyordu yani yumurtlamadan 20 Gün sonra. Bu normal değil.
Sen ovü testiyle takip et, 23. Gün adet olduğunda muhtemelen 9. Gün yumurtluyorsundur. Hem biz seninle bir ara hep aynı gidiyorduk. Yumurtlama ve adet günlerimiz aynıydı.
Sen biraz fazla gereksiz haplar hormonlar kullandın o biraz etkilemiştir şimdi seni ama bikaç aya tam düzelir.

Bakmıyormuş bilmiyorum ki o kadar çok sıra bekledim ki sadece sonuç göstermek için 2 saat bekledim klomene başladık tekrardan cuma başlayacam 5 gün çarşamba kontrole gidecem

Ne kadar iyi yureklisiniz

Bilgisayarlı muhasebe kursu canım

Bilgisayarlı muhasebe kursu canım
Amannn muhasebeyi napacan kız çok sıkıcı vallahi, bende Doğuakdeniz üniversitesinde bilgisayar destekli muhasebe okudum. Stajdan sonra midem bulandı muhasebeden. Aşırı sıkıcı bir iş. Umarım sen pc başında 8 saat oturabilrsin

Evet aşılama zamanları sennle aynıydı adetler, sonra sapıttı, bak şimdi
13 eylül - 7ekim —— 25 gün
8 ekim 4 kasım —— 28 gün
5 kasım 28 kasım — — 24 gün
29 kasım 21 aralık — — 23 gün
bu hafta da 17ocak pazar gözüküyordu bat, yine 25 günde bir olacaktı, biraz önce çok hafif başlıyor gibi leke geldi daha 4gün öncesinden, yarın başlar herhalde, bu ne şimdi böyle sizce

Bide ben hiç fazladan ilaç kullanmadımki Ayseee1987 , hatta aşılama için 1 kere 5 tanecik klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım tee eylülde, bir kere de ekimde çatlatma iğnesi kullandım onun dışında hiçbişe kullanmadımki

dostinex kullanıyorum prolaktin için 2 aydır sadece, bu ay bir de bal tarçın çörekotu yedim 10 gün falan sonra bıraktım, o kadar
aay kafam çok karıştı napsam ben bana bi fikir verin kızlaar

hmm anladım canıum bende diyorum heray 1 yumurta 1 yumurta tüpte nasıl ilerlicez böyle :) tabi yumurta kalitesi içinde vitamin ve sağlıklı beslenme gerekiyor değilmi
Kesinlikle sağlıklı beslenme çok önemli. Bak ben doktora gittim bu ay yumurtaları çok iyi görmedim bir sonraki ay başlayalım dedi. O bir aylık süreçte abur cuburu kestim tek yaptığım buydu bir sonraki ay doktoru yumurtalarına özel bir şey mi yaptın dedi. Biz elimizden geleni mutlaka yapalım
Bu ara ertelemeden dolayı ilaçlara küstüm canım herşeyi bıraktım. Gelecek ay tekrar alıp başlayacağım. 3ü aylık 1000 TL tutuyor. Bir o kadar da eşimin tutar
Ne kadar çok öyle ya uff Rabbim kolaylık versin daha fazla aratmasın gün geçtikçe yıpranıyoruz. Bu ay bu ay hadi bu ay diyoruz ama gelmiyor

Aynen öyle canım

anladım canım doğru diyorsun tüp bebek aşamasına gelince daha çok başınızı yicem sanırım sorularımla :)

dünya vitamin kullanoyoruz işe yarar umarım yumurta konusunda en azından o aşamaya gelince yumurtayla uğraşmak istemiyorum

Bu ara ertelemeden dolayı ilaçlara küstüm canım herşeyi bıraktım. Gelecek ay tekrar alıp başlayacağım. 3ü aylık 1000 TL tutuyor. Bir o kadar da eşimin tutar
şimdiye kadar verdiğim paraları not alsaydım keşke tüp bebek parası harcamış olmaktan korkuyoruym oyüzden hesaplamıyorum

Canım ben jeoloji mühendisiyim günlerce bilgisayar başında çizim yaptığımı bilirim iş imkanı çok kısıtlı malesef. Aralıkta iş güvenliği uzmanlığını kazandım bakalım doğumdan sonra çalışmam gerekiyo mutlaka elimde seçenek olsun diyorum. Eşimin sülalesi muhasebeci yardımları dokunur belki hem yaş konusunda muhasebe daha esnek gördüğüm kadarıyla. Hayırlısı bakalım

dünya vitamin kullanoyoruz işe yarar umarım yumurta konusunda en azından o aşamaya gelince yumurtayla uğraşmak istemiyorum
Tek bir olgunlaşmış yumurtan olsa dahi sperm çok önemli canım. Yumurta kadın gibi bir kenarda durup naz yapıyo. Spermde erkek gibi gidip yumurtanın kalbini fethetmesi gerekiyo bir yumurtan olsa dahi iş spermde bitiyo

Çatlatma iğnen normal ovülasyon döngünden öncesine denk geliyosa erken adet oluyosun canım. Bende 28 günde bir olurdum tedavide 25 günde bir adet oldum

Tek bir olgunlaşmış yumurtan olsa dahi sperm çok önemli canım. Yumurta kadın gibi bir kenarda durup naz yapıyo. Spermde erkek gibi gidip yumurtanın kalbini fethetmesi gerekiyo bir yumurtan olsa dahi iş spermde bitiyo
İlahi canim ya çok güldüm

Vallahi bilemedimki canım ortaya karışık bişeyşer yapmışsın, dostinex kullanırken yaptıysan o kürü keşke o kürü yapmasaydın.
Canım döngün bayağı farklı olmuş ama yumurtlama ona göre olduysa o karışık günler normal kabul ediliyor. Ovülasyon testiyle takip et artık bi bak bikaç ay, yumurtlamadan kaç gün sonra adet geliyor. Ama bence endişe edilecek bi durum yok.
Bal tarçın çörekotu yumurta gelişimi için çok etkili, muhtemelen bu ay erken yumurtlamışsındır, adet günün erken olur yada yerleşme kanamasıdır. İnşallah yerleşmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…