Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hazirana kadar doktora gitmicem demiştim ama böyle de sanki bişeyleri kaçırıyormuş hissine kapılıyorum, burda sizlerle konuşabilmek çok güzel, teşekkür ederim cevaplarınız için hepinizee
Ben de senin gibiydim sonra vazgeçtim . Kendime bu kadar hormon yüklemem kendime yaptığım bir haksızlık gibi gelmeyr başladı ve sonra düşündüm benim zaten heray olgunlaşan ve çatlayan yumurtam varsa ilaç kullanmamın çatlatmamın bir anlamı yoktu.. ovülasyon testleri mantıklı geliyordu önce.. sonra düşündüm ki gün aşırı değerlendirdiğimde zaten ovülasyon günümü yakalıyorum, ovü yapınca test yapmak için gün de sayıp stres yapıyorum, ona da gerek yoktu.. tek ihtiyacım olan stressiz huzurlu bir hayattı birkaç aydır buna yöneldim ..

Bugun erken ciktim birazz firinda makarnaa vee bol kaşik salatasi gibi ne bulduysam dogradim bi salata
Ellerine sağlık canım nefis oluyo fırında ben de yapim iyi aklıma getirdin
LaRisaCca kız beni de şu Sadakatsize alıştırdın
He ben de onu izliyom çok hareketli bir dizi
Kızlar benim ergenus sivilceli hâllerim ne zaman bitecek bıktımm
Cilt bakımına git kuzu bi buhar verip sıksınlar bi maske 2-3 ay üst üste yapınca geçer cilt altın doludur

Orda da bebek olmama sahnesi gördüm. Tedaviye yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…