Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şubatta düşünüyorum

Evet canım, volki tolki yaptırdı. Çok üzüldüm ya
Evet volki tolkiyle konuştular o sahneyi gördüm de baharın hastaneden çıkışını göremedim acaba dedim hamile olduğunu mu öğrendi ? Bence bahar hamile de o yüzden

önce sor bilinen bir problemleri varmıymış

Doktorun vereceği hapları içersen 6 ay gebe kalmaman gerekir en az tatlım o yüzden cilt bakımı şart
Öff evet kuzum o yüzden de hep erteliyorum ama bebeğin de geldiği yok cilt bakımı ne kadar etkili olur acaba bir yer buldum 6 seans 1000 TL

Bu gün 2 arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim aralarımızda hep 2 şer 3 er hafta var.
Ve size de umut Olsun diye bir arkadaşımın kısa hikâyesini anlatayım.
Kendisinin 1 oğlu var 6 yaşında.
Ve butik açtı 1 yıla yakın süre önce ve 2.çocuğu düşünmeye başladılar 4 5 olmadı sonrasında
Corona olmuş eşine geçirmiş beraber Corona tedavisi gördüler o 8 er ilaçları hep yedik dedi.
Corona atlattık iyi olduk şükür dedik 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim dedi öğrendiğimde 6 haftalık idim dedi.
ACil doktora gitmiş bir doktor ona sağlıklı ama ilaçlar ne etki eder belli değil eşinle kürtaj a karar verin demiş.

ağla ağla başka doktora gitti. Ona güzel durumu anlattı sağlıklı ama kürtaj dediler demiş.
doktor bakmış sağlıklı gebelik sonlandırmaya gerek yok bebek daha küçük etkikense kalbi atmazdı ilerlemezdi gebelik demiş

şimdi 11 haftalık çok şükür de iyi dedi.

Öyle sevindim ki Rabbim eylerse ne güzel eyler.

Tek bir olgunlaşmış yumurtan olsa dahi sperm çok önemli canım. Yumurta kadın gibi bir kenarda durup naz yapıyo. Spermde erkek gibi gidip yumurtanın kalbini fethetmesi gerekiyo bir yumurtan olsa dahi iş spermde bitiyo
İnşllah kocamın spermleride kocam gibidir

Yok kız adam niye doktora gitsin
Aşko tüp başlicaklar hormon vermeye gittiler. Adam da sperm vericek ti işte. Ama zaten bahar hamile çıkacak bak gör..
Öff evet kuzum o yüzden de hep erteliyorum ama bebeğin de geldiği yok cilt bakımı ne kadar etkili olur acaba bir yer buldum 6 seans 1000 TL
Ben 150 ₺ ye sadece buhar siyah nokta sıkımı ve maske yaptırıyorum 2 aya bir filan bazen ihtiyaca göre her ay gidiyorum cildim iyi durumda şükür ama uzun aralıkta yaptırmayınca cilt altında irinler oluyor elime geliyor
Pislik volki tolki
Çerefsis
Hadi inşallah herşey çok güzel olacak
İnşallah kuzucuk

Hoşgeldin tatlım arkadaşının adına çok sevindim zamanı geldiğinde herkesin yuvası şenlik olacak biz zamanını bekleyenlerdeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…