Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
150 nerdeee 1000 nerdee

Kızlar merhaba 1,5 senelik evliyim 7-8 aydır korunmuyoruz. bende bu ay klomen kullanmaya başladım 3 tane yumurtam vardı. 20-21 ve 18 mm. Aralık 28 de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün iğneden sonraki 17. Günüm göğüslerim aşırı gergin baş ağrım ve bel ağrım var. Birazda sıvı bi akıntı. İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı. Sizce kan vermelimiyim yoksa zaten olsa çıkarmıydı? Yardımınıza ihtiyacım var

Kesinlikle tatlım.. Rabbim en güzel anda hayırlısı ile verecek

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın kan versen durumu netleştirmiş olursun belki de geç döllendi ve idrara geçmedi henüz

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın kan versen durumu netleştirmiş olursun belki de geç döllendi ve idrara geçmedi henüz
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim Vermekten korkuyorum aslında yine o negatifi görürüm diye

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim Vermekten korkuyorum aslında yine o negatifi görürüm diye
Canım böyle bir ihtimal var ama bazen adet döngüsü uzun olan pco olan arkadaşlarımızda geç gebelik haberi aldığımız oldu..

Canım böyle bir ihtimal var ama bazen adet döngüsü uzun olan pco olan arkadaşlarımızda geç gebelik haberi aldığımız oldu..
Umarım öyledir yaa Rabbimden hayırlısını istiyorum hep. Kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Canim tedavin hayırlı olsunn insallah hakkında hayırlısı olur.. kan testi ywptir istersen o zaman daha iyi anlaşılır. Çünkü idrar testi yapıp negatif çıkıp kan testinde pozitif cikan cok kisi var insallah hamilewindir canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…