Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Bu fiyata iğne ve ilaç dahil mi sadece aşılamamı.
Sadece aşılama bu fiyat. 900lük gonal f aldım 870 tl idi. Bugün de ovitrelle aldım 105 liraya. Bir de sperm yıkaması için laboratuvara 700 tl ödeyeceğiz. Yani toplam 3200 civarı

Evet öyleymiş bugün kontrole gittik haftaya da detaylı ultrasona giricez bakalım

ayyy canım inşallah bebeğin sana gelir bu tedavinle... bende biriki aya yaptırcam sanırım aşılmaa Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın

O gece dediğiniz gibi test yaptım negatif çıktı. Bugün 16.gün regl olmadım henüz ama ağrım var. Çatlatma iğnesinden 18. Güne kadar mı regli olunuyor?

Vucudumu tanidimi dusunuyorumm kuzu ama hep umut var sanirim ya gormeden rhtlamiyoz
Bu ay kafam rht birsekilde duzenli degerlendirdim gecmeyen gogus agrimda acabami dedirtti ama
Geliyor gelmektee olann
Adaya veda vakti
Yapma yaa ben de çok umutlanıyordum senden bu ay .. olsun kırmızıları görene kadar umut hep vardır
Ne kadar zamandır uğraşıyorsun sorun da yok galiba sennde

Ay hadi inşallah dualarım sizinler Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinn

Biraz önce oje döktüm koltuğa nasıl çıkar bu şimdi
Evet canım bi problem yok bende 2019 dan beri uğraşıyorum bu sırada 2 gebelik geçirdim 16. Haftada düşük yaptım hep. Ameliyat olmam gerekti perde varmış, alındı artık beklemedeyim Oje lekesini hiç bilmem kuşum ya geçmiş olsun
Canım selam kürler ilacın etkisini azaltabiliyor ya da arttırabiliyor. İki kür de yumırtayı büyütüyor kist olabilir ikisini aynı anda yaparsan, tavsiye etmem tabi sen nasıl istersen
Malzemeleri aldım ama korkuyorum kaş yapalım derken göz çıkarmayayım diye. Şuan sadece quenzim q10 kullanıyorum.
Canım sadece q10 kullan
Hadi gözün aydın fıstık cinsel perhize girdiniz şimdi di mi? Aşılamaya kadar
O gece dediğiniz gibi test yaptım negatif çıktı. Bugün 16.gün regl olmadım henüz ama ağrım var. Çatlatma iğnesinden 18. Güne kadar mı regli olunuyor?
Canım adet olma kişiden kişiye değişiyor ama burada biz en geç 18. Gün adet olanı gördük

canım sen ne kadardır deniyorsun ve bir sorun varmıydı

ayyy canım inşallah bebeğin sana gelir bu tedavinle... bende biriki aya yaptırcam sanırım aşılmaa Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın
Amin inşallah canım çok sağol. Ben neredeyse 1.5 senedir deniyorum. 2 ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim. Eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama morfolojisi düzelmedi canım

edaecoo bakalım bugün neden yoksun
beybi saat 8 de çıktım eve gttm başım çatlıyordu ağrıdan yemk yer yemez bulaşıklarımı bile bırakıp yataga koştm sabahta sağlık ocağına uğradımm kan testlerimi verdm d vitamini yapılmıyormuş onun için hastaneye gidcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…