Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok valla hergün değil bir gün var bir gün yok yıkanıyorum kışın. Ben kendimi üşüttüm mü idrar yollarım beni durdurmaz burcum ya.. keratin yap küt kestir canım rahat edersin

Ev işi temizlik derken yeğenim bizdeydi onunla ilgileniyorum yorgun hissediyorum bi yandan kendimi bakamıyorum da pek

Yok canım şimdilik yormuyor şükür sonra ki haftalar ne olur bilemem aa İzmirdeysen gelirdim kahveye bende birazdan içicem
Fatmam ben iskenderundayım keşke İzmir’de olsaydım da birlikte içseydik ama bir gün inşallah kısmet olur denk geliriz Çok mutlu olurum Sence cinsiyeti ne olacak
Ev işi temizlik derken yeğenim bizdeydi onunla ilgileniyorum yorgun hissediyorum bi yandan kendimi bakamıyorum da pek
Canikom senin böyle modunun düşük olmasını biz alışık değiliz yüzün hep gülsün senin canım benim
Bu ay daha doğrusu şu sıralar problemlerim var bi takım çocuk işi askıdaSiz napıyonuz
Hayırdır hayatım paylaşmak ister misin senin için elimizden gelen bir şey olur mu

Erkek olacak çin ve rus takvimine göre kız ama en baştan yani yıllardır tek söylediğim ve isim bile hazır erkek olacak bence isim de poyraz koyucam kız olursa naz koyucam bakalım sabırsızlıkla bekliyorum inşllah denk geliriz bir gün

Günaydınnn Ne yapayım tatlım bugün evlilik yıldönümümüz ama biz bebişe ufak tefek şeyler almaya çıktık romantizm 0 teyzesi dün tam açtı bacakları kesin kız olacak. Totem yalan oldu

inşallah bbgm güzel sonuçlarımızı buradan hepimizin tek tek paylaşmasını nasip etsin allah bize

İsmimide degisem die giirdimm amaa sonraa baktimmm halleycikin kalmasina karar kıldim hayde dedimm resim degisem.
Ayni benn dimii fotomm
Calisiyorummm kuzumm isteyimm benn ,kar uyarisinda bulunulmus burasi icin
ayyyyyyyyyyy kar yagarsa hemen dilek tut aşkitom

Çok ihmal ettim sizleri de haklisiniz ❤ ama kendimi çok büyük hayal kırıklığı yaşamış gibi hissediyorum birazda öyle oldu dün kadın doğumda bi kadın muayne oldu orada 3 haftalık hamile olduğunu öğrendi yani kısaca donup etrafıma bakınca hepsi hamileydi klomene başlıyorum yarın çarşamba kontrole gidecem bide devlette şansımı deneyeyim özele de gittim hormon testlerimi tekrarladı

Eklentiler

• 20210114_123004.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
Burda da dün epey yağmur yağdı maşallah. Yağsın yağsın beklediğimiz buydu. Kar da yağsın valla .. barajlar dolsun türkiye çöl olmasın kuzuş nick değişme be se böyle seviyoruz
ayyy vallahiii bugn biraz biraz burada da yağıyr nolur çöl olmasınnn kuraklık olmasn

Birşey dedi mi doktor?

Birşey dedi mi doktor?
Tahlillerin güzel bi sıkıntı yok dedii dün gittiğim doktor farklıydı bugün gittiğim doktor farklıydı o doktor alttan muayne etmiyordu bu doktor başkalarını alttan muayne etti hergun dönüşümlü olarak 3 doktor çalıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…