Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonra da tüpp macerasııı
evet beybisiiiiiiii benden rubella ıgg ve rubella ıgm kan testi ve toxoplazma ıgg ve ıgm istediler b12,folat ve d vitamini.. d vitamini hariç hepsini yaptırdım bide onuda yaptırsm tam olur çünkü yasmin az kaldı 5 gün sonrada lucrin vurulcm sonra det beklemece

Ben hiçbirşey vurulmuyorum sadece adet olunca arayacağım bir kontrole gideceğim ve ilaçlarıma başlayacağım sanırım tedavide değişiklik olmayacak

Ben hiçbirşey vurulmuyorum sadece adet olunca arayacağım bir kontrole gideceğim ve ilaçlarıma başlayacağım sanırım tedavide değişiklik olmayacak
kuzu ztn dondurulmuşla taze transfer arasında biraz fark var bn ikisinide tecrübe ediyorum ilki taze idi bu verdikleri ilaçları vermediler hatta bu kdr kan testi bile yaptırmadım şimdi farklı bir tedavi var ondn ayrı olarak

Taze transfer dediğimiz kısa protokol olan di mi? Bana onu yapacaklardı kısmet olmamıştı. Ultrasona göre ben senden bu ay 10 sağlıklı yumurta alırım demişti ama belki bu ay ki ultrasona göre durum değişir bilmiyorum değişir mi acaba yoksa aynı mı olur

Bendee sindik yazicaktimm neler var bugun planda diyee
Sabah yürurken terliyorumm sonra üsudumm
İnsallah hasta neyin olmam
Profil foton değişmiş çok tatlı. Valla bi planım yok birazdan eşim gelir bi kahve içeriz, onun durumuna göre kendime bir rota çizerim bugün. Sen çalışmıyo musun

yok kuzu değişir her ay.. vücudumuz iğne bile vurulsak yumurta üretm sayıları değişiyor.. her adet olumunda kaç yumurta salgılanacağı belli oluyormuş ve iğneler olan yumurtaları büyütüyor sadece ama gonal f bu konuda iyi bir iğne .. önemli olan ztn dolu yumurta biliyosun.. ben bunu çok yaşadım ultrasonda iğne vurulduğm aylar değişirdi burda söyledim hatta. kısa protokol aynen kuzu hemen yumurta toplama işleminden sonra yapılıyor sen aynı zmnda rahm kalnlaştırıcı ilaçlar kullanıyrsun. uzun protokol de yumurtalar donuyor adet görüyorsun snra transfer oluyor yaklaşık 45 gün sürüyor. bnm ilki kısa şimdi ki uzun protokol oldu.. ama ben sendn umutluyum baya senin sonuçların çok iyi gelicek

Evde zaman geçirmece tatlım napalım yumurtlama dönemi söylemesi ayıp fıtı fıtı haftası sen naislsin cnm
Ayy benim deee c.tesi-pazar oldu p.tesi boş ve salı-çarş oldu suyun altından çıkamıyoruz
Kuzu ben de senin bu transferinden çok umutluyum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Artık buna ihtiyacımız var
Yoldayım kuzumm evime dönüyorum
Yoruldun bugün

Profil foton değişmiş çok tatlı. Valla bi planım yok birazdan eşim gelir bi kahve içeriz, onun durumuna göre kendime bir rota çizerim bugün. Sen çalışmıyo musun
İsmimide degisem die giirdimm amaa sonraa baktimmm halleycikin kalmasina karar kıldim hayde dedimm resim degisem.
Ayni benn dimii fotomm
Calisiyorummm kuzumm isteyimm benn ,kar uyarisinda bulunulmus burasi icin

İsmimide degisem die giirdimm amaa sonraa baktimmm halleycikin kalmasina karar kıldim hayde dedimm resim degisem.
Ayni benn dimii fotomm
Calisiyorummm kuzumm isteyimm benn ,kar uyarisinda bulunulmus burasi icin
Burda da dün epey yağmur yağdı maşallah. Yağsın yağsın beklediğimiz buydu. Kar da yağsın valla .. barajlar dolsun türkiye çöl olmasın kuzuş nick değişme be se böyle seviyoruz

Ben normalde de her gün dus alırım kuzum cok bisey değişmiyor dus almadığım gün kendimi pis hissediyorum ya okul bende böyle bi guzellik yaptıama sac kurutmaya cok üşeniyorum ya bazen diyorum kazitayim da kurtulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…