Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim tedavilerden yorulma sebeplerimden biri de alttan muayene. Bir de eski vajinusmus hastası olarak çok zorlanıyordum. Şuana kadar hiç üstten muayene yapmadılar.

Ev iş koşturmaca ve sizi takip ediyorum
Cmts kontrol var bakalim gelişen yumurta varmi
Karar verdim bu ay son artık doktor ilaç yok Rabbim cümle isteyenlere versin üçer beşer versin
Bana bir tane

benim tedavilerden yorulma sebeplerimden biri de alttan muayene. Bir de eski vajinusmus hastası olarak çok zorlanıyordum. Şuana kadar hiç üstten muayene yapmadılar.
Senin için zor olmalı geçmiş olsun bende anlamadım bu sistemi ne saçma bi sistemse neye gore muayne ediyorlar anlamadım bi kadında tüylenme sorunum var diye geldi adet bile değilmiş alttan muayne etti çarşamba gidecem bakalım hangi doktora denk gelecem

Eş eş ailesi cazgırlıklar özetle bu şekilde bebeğim azcık sürünsünler

Bu ay daha doğrusu şu sıralar problemlerim var bi takım çocuk işi askıdaSiz napıyonuz
Üzüldüm canım senin adına umarım hemen düzelir durumlar
Ahhh ilk muayenemi asla unutamam canımı çıkaracak sandım o doktor nasıl kötü muayene etti nasıl eli ağırdı öyle. Başka doktorlara gidince hep aklıma gelir ama hiçbirinde o şekilde acu duymadım hatta hiç duymadım. Tamamen doktora bağlı

Yok valla hergün değil bir gün var bir gün yok yıkanıyorum kışın. Ben kendimi üşüttüm mü idrar yollarım beni durdurmaz burcum ya.. keratin yap küt kestir canım rahat edersin
bende öyleee yoksa var yaaaa allah bni çarpar soğuklarda iş yerimde kapımı kapatamıyorum müdürün girişi diye o yzden ısıınmıyoruzzz

Günaydınnn Ne yapayım tatlım bugün evlilik yıldönümümüz ama biz bebişe ufak tefek şeyler almaya çıktık romantizm 0 teyzesi dün tam açtı bacakları kesin kız olacak. Totem yalan oldu
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bbgmmm sağlıkla bebişinizle allah her senelere sağ eylesn mutluluklaaa bir ömr

bn zayıf oldugum halde hep alttan baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…