Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım aslında 10 da eşim servisten geldi kahvaltı hazırladı uyandırdı gitti mobilya işine..
O gelmeden hızlı hızlı yaptım ki gelince kızmasın

Basak burcu diyoo ocakta bebek diyo
Az once yorumumu dinleedimde
Hani b si yok
Kız erkek başakları hiç sevmem hiç de anlaşamam ama kadınlarıyla aram on numero
Sağol canım aslında 10 da eşim servisten geldi kahvaltı hazırladı uyandırdı gitti mobilya işine..
O gelmeden hızlı hızlı yaptım ki gelince kızmasın
Şimdi sana kendini yorma dicem ama gebelik zamanlarımda mutfak dolabından pencereye hoplamış insanım dediğimi yap yaptığımı yapma

Basagimm benn kuzumm tam bir herseyi ince detayina kdr dusunen bir basak

Arkadasimla konusuyoduk iki tane bayan iki tane erkek doktor var kafamda dedimm
Erkekte napcan diyo tupe gectimde her asamada bayanmi ayarlicam
Cinlerimi tepeme cikardi
Bu ne saçma bakış açısı? Doktor o doktor.. Bilim insanı bunlar.. adam günde bi milyon tattuş görüyo benimkini napsın allasen

Basagimm benn kuzumm tam bir herseyi ince detayina kdr dusunen bir basak
Aşko benim en iyi arkadaşım, en samimi olduğum 3 kuzenim zaten diğerleriyle samimi değilim hep başak.. benim favori kankamdır başaklar ama erkekleri öğkk

Yok valla hergün değil bir gün var bir gün yok yıkanıyorum kışın. Ben kendimi üşüttüm mü idrar yollarım beni durdurmaz burcum ya.. keratin yap küt kestir canım rahat edersin
Eşim bey kisa sac sevmezdiyorum ben uğraşıyorum ama yok. Neyse yıllar geçince belki üşenirim o zaman kestiririm

Vajinal muayeneden bahsetmissiniz kızlar benimde cok kotu deneyimlerim var malesef. 4 yila yakin vajinismus yasadim bunu doktora söyledim buna rağmen benim iznim olmadan benden smear testi aldi cok canım yanmıştı sonradan vajinal muayene etti bak acımıyor demi diyo baya kanamam olmuştu sonra bıraktım doktoru.hep kasilirim bende ama melek kizimda doktorum bakarken hic Rahatsız olmamistim

İlla adammı öldürek katil edecekler büzi
he he ona çabalıyorlar
Hormonların değeri iyi sanırım pekte anlamıyorum daha iyisi olabilirmiudi onu da bilmiyorum
yok canım iyi görünüyor zaten. Bilmediğimiz birşey demiştir diye sordum.
İslatip dövelimmm
Daha cok acı cok acı
Verry acı good acı
bak bu da güzel fikir çok beğendimmmm
ııımmmm en sevdigim bnde 15 dkika yürüdüm öğle aramda
aferin yürüyüş neferlerim benim
Kızlar yoruldum bir kahve molası vereyim be ️ Akşama lahana sarması mı yapsam diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bugün yemek olarak
kız hep sevdiğim şeyleri yiyip içiyorsun. iyi bi döveceğim seni
ayyy bi gün buluşalımmmm şu yasaklar btsnde simgoşşşş biz snnle kahve içerizzz tbi yasaklarımz bterse (kahve yasağı)
buluşma falan yok
hayırrrr hani anlaştık koca olmazsa olmazzz
dayanamıyorum kuzu
Arkadasimla konusuyoduk iki tane bayan iki tane erkek doktor var kafamda dedimm
Erkekte napcan diyo tupe gectimde her asamada bayanmi ayarlicam
Cinlerimi tepeme cikardi
yıllardır kadına giden biri olarak, erkek doktor daha iyiydi. Ayrıca ben ameliyat için de kadın doktor olsun diye tutturmuştum. Kadın doktorum dedi ki ben yapacağım ameliyatı ama ekipte erkekler var. Yani bunun tam mümkünatı yok. Dinen de sakıncası yok zaten.
ben de 3 yıla yakın vajinusmustum. Çok şükür gittiğim bütün doktorlar dikkate aldılar. Ama yine de geriliyorum

Alttan muayne etmediği için bişey diyemiyorum

o zmn her yağmur başlayıp bittiğinde dua edelim kuzuş LaRisaCca , kuzu konuşsakta boş inan çünkü kapatamıyoruzz giriş kapısı bnm kapımdan oluyor ben müdür yardımcısı ve müdürün odasının içindeym kapımız tek bir kapı ama benm odamın içinde ayrıca 2 kapı var anlayacagın sağ tarafım müdür yardımcısı sol tarafım müdür beynm yandı yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…