Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahvaltı ev toplama uğraşıyorum valla canım sen napıyosun nasılsın
Aynen ben de öyle canım vallahi evi topladım süpürge yaptım balkonu yıkadım şimdi wc leri yıkarım akşam kaynanam bizde kalacak da Yemek de yapacağım daha
Allah sağlık versin tatlım Senin gönlünden ne geçiyor kız mı
Günaydınnn Ne yapayım tatlım bugün evlilik yıldönümümüz ama biz bebişe ufak tefek şeyler almaya çıktık romantizm 0 teyzesi dün tam açtı bacakları kesin kız olacak. Totem yalan oldu
Günaydın aşko Olsun sen kız doğur ben oğlum diye severim Hadi gözünüz aydın yeni Cicilerinisi de güle güle alın iyi günlerde kullanması nasip olsun inşallah Allah sağlık sıhhat versin darısı da güzel güzel kucağına almana
inşallah bbgm güzel sonuçlarımızı buradan hepimizin tek tek paylaşmasını nasip etsin allah bize
Âmin canım benim inşallah tek duamız bu zaten
canım yeni işe geldim birazdan da yağmur altında şemsiyemle yürüyüşe çıkacağım
Romantizim mi yaşıyorsun kız Foto at o romantik anlardan
pislikkkk bndeee gtmk istymm aplaaa bndeeee dün resmn 8 de çktmm
Gel aşkım gel kahve içelim yağmura karşı
Canım hayatımız hayal kırıklıkları ile dolu zaten çok fazla kayıplar da yaşadık bu anlamda ama yenilmedik yılmadık hala çabalıyoruz ve inşallah Allah en kısa zamanda gönlümüze göre verecek Yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu ay gebe kalırsın
ayyy vallahiii bugn biraz biraz burada da yağıyr nolur çöl olmasınnn kuraklık olmasn
Burdada yağıyor biraz canım vallahi hava mis gibi. Duyguş yağmurun başladığı ve bittiği an arasında edilen dualar kabul olurmuş aklında bulunsun
Kuzuş koca gömmece ise ben burda hazırım @halleycik de bize işkence fikirleri verir
Ekibe 1 kişi daha katıldı Güleyim mi alayım mı bilemedim
Ev iş koşturmaca ve sizi takip ediyorum
Cmts kontrol var bakalim gelişen yumurta varmi
Karar verdim bu ay son artık doktor ilaç yok Rabbim cümle isteyenlere versin üçer beşer versin
Bana bir tane
Eğer gerçekten aklından bunu attıysan artık boş vermişlik mertebesine ulaştıysan senin bu ayki tedavin tutar ben sana diyim
Hazır LaRisaCca da yokken sen bize fikir ver canım
Yokluğumu fırsat bilip kumpas planları yapıyor muşsunuz Duydum hemen geldim Yani rahat rahat bir süpürge yaptırmıyorsunuz bana hep aklımda bir fikir acaba halley ile yeni bir kumpas yaptılar mıHiç huzurum kalmadı
Ah bebeğim gelse de onunla fotomu koysam
Yolu yarıladık midemi mahvetti bi evime gitsemmm
İnşallah o günleri de görürüz tatlım
Evet canım ben de aynı şekilde hep alttan muayene oluyorum
İslatip dövelimmm
Daha cok acı cok acı
Verry acı good acı
Bak hele bak tiplere bak
bende öyleee yoksa var yaaaa allah bni çarpar soğuklarda iş yerimde kapımı kapatamıyorum müdürün girişi diye o yzden ısıınmıyoruzzz
Konuş biz kendimizi sıcacık tutmak zorundayız

ayyy bi gün buluşalımmmm şu yasaklar btsnde simgoşşşş biz snnle kahve içerizzz tbi yasaklarımz bterse (kahve yasağı)

Daha zayıf olduğum zamanlarda bana karından bakıyordu ilk doktorum hatta avantajısın zayıf olduğun için sıkışmana bile gerek kalmıyor rahat görünüyor diyordu
aynen bnde şimdiye kdr hiç sıkışık gitmedm kuzu ama şu anda 62 kilo oldum daha yeni 60 idim oysaki ilaç bni çok şişirdi

ayyy bi gün buluşalımmmm şu yasaklar btsnde simgoşşşş biz snnle kahve içerizzz tbi yasaklarımz bterse (kahve yasağı)
Kız günde bir taneden bir şey olmaz Buluşup bir güzel kahvemizi içip dedikodumuzu yapalım bacım

Kızlar yoruldum bir kahve molası vereyim be ️ Akşama lahana sarması mı yapsam diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bugün yemek olarak
hayırdır naptın cnm temizlik mi ? ben bugn annemdeyim cnm etli bamya varmış ynına pilav yemek yiyip eltime gidicm yine yarın taşınıyor. biz hafta sonu yaprak sarcaz annemle bence yap bn bayılırım

Eğer gerçekten aklından bunu attıysan artık boş vermişlik mertebesine ulaştıysan senin bu ayki tedavin tutar ben sana diyim
Insallah hepimizin tutsun ınsallah Rabbimin hazinesi geniş elbet verir...

Napalım benim de yumurtlama günlerim gün aşırı fıtı fıtı günlerim Adet olunca doktoruma gideceğim, keşke tedavi için değil de gebelik için gitsek. Ah o günleri sağlıkla görmek nasip olsa, senin nasıl gidiyor

Sen gebe kalacan sonra ben gebe kalacam yeni totemim bu yönde içimde hep böyle bi his var öncelik sende gibi inşallah senin güzel haberlerinde mutlu oluruz

Napim kuzum dün akşam kombiyi gelip taktılar.. balkonum ve hol tozlandı bu gün balkonu yıkadım evi süpür sildim türlü gibi bir yemek yaptım
Şimdi de uzandım fazlası zarar die program var ona bakıyorum

Bende ilk grvrlikte erkek poyraz kız mercan demiştik...

Şimdi düşünmemeye çalışıyoruz Zaman geçsin die

hayırdır naptın cnm temizlik mi ? ben bugn annemdeyim cnm etli bamya varmış ynına pilav yemek yiyip eltime gidicm yine yarın taşınıyor. biz hafta sonu yaprak sarcaz annemle bence yap bn bayılırım
Tamam o zaman yapayım bari oh ne güzel sen hazıra gidiyorsun bir de sen taşınmıyorsun eltin taşınıyor sen bu kadar yorma kendini Bir yerine bir zarar verirsen transferin bile etkilenebilir bundan
Insallah hepimizin tutsun ınsallah Rabbimin hazinesi geniş elbet verir...
Âmin canım benim
Tatlım ben de ayni valla Günaşırı mode on İnşallah o günleri de göreceğiz en yakın zamanda tatlım
elimden geldiğince yürüyorum bbgm neyse bebiş gelsn sorun degl kilo
Tabi ya hele bir bebiş gelsin veririz kiloları çatır çatır
Sen gebe kalacan sonra ben gebe kalacam yeni totemim bu yönde içimde hep böyle bi his var öncelik sende gibi inşallah senin güzel haberlerinde mutlu oluruz
Oy canımın içi çok teşekkür ederim bakalım en yakın benim şu anda İnşallah güzel haber veririm de Sana umut olurum sen de arkamdan müjdeyle gelirsin
Allah sana kolaylık versin LaRisaCca
Verir inşallah
Napim kuzum dün akşam kombiyi gelip taktılar.. balkonum ve hol tozlandı bu gün balkonu yıkadım evi süpür sildim türlü gibi bir yemek yaptım
Şimdi de uzandım fazlası zarar die program var ona bakıyorum
Oo sen erkencisin ellerin dert görmesin canım

Yaa hadii inşallah canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…