- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.961
Aynen ben de öyle canım vallahi evi topladım süpürge yaptım balkonu yıkadım şimdi wc leri yıkarım akşam kaynanam bizde kalacak da Yemek de yapacağım dahaKahvaltı ev toplama uğraşıyorum valla canım sen napıyosun nasılsın
Allah sağlık versin tatlım Senin gönlünden ne geçiyor kız mıErkek olacak çin ve rus takvimine göre kız ama en baştan yani yıllardır tek söylediğim ve isim bile hazır erkek olacak benceisim de poyraz koyucam kız olursa naz koyucam bakalım sabırsızlıkla bekliyorum inşllah denk geliriz bir gün
Günaydın aşko Olsun sen kız doğur ben oğlum diye severimGünaydınnnNe yapayım tatlım bugün evlilik yıldönümümüz ama biz bebişe ufak tefek şeyler almaya çıktık romantizm 0 teyzesi dün tam açtı bacakları kesin kız olacak. Totem yalan oldu
Âmin canım benim inşallah tek duamız bu zateninşallah bbgm güzel sonuçlarımızı buradan hepimizin tek tek paylaşmasını nasip etsin allah bize
Romantizim mi yaşıyorsun kızcanım yeni işe geldimbirazdan da yağmur altında şemsiyemle yürüyüşe çıkacağım
Gel aşkım gel kahve içelim yağmura karşıpislikkkk bndeee gtmk istymm aplaaa bndeeeedün resmn 8 de çktmm
Canım hayatımız hayal kırıklıkları ile dolu zaten çok fazla kayıplar da yaşadık bu anlamda ama yenilmedik yılmadık hala çabalıyoruz ve inşallah Allah en kısa zamanda gönlümüze göre verecekÇok ihmal ettim sizleri de haklisiniz ❤ama kendimi çok büyük hayal kırıklığı yaşamış gibi hissediyorum birazda öyle oldu dün kadın doğumda bi kadın muayne oldu orada 3 haftalık hamile olduğunu öğrendi yani kısaca donup etrafıma bakınca hepsi hamileydi klomene başlıyorum yarın çarşamba kontrole gidecem bide devlette şansımı deneyeyim özele de gittim hormon testlerimi tekrarladı
Burdada yağıyor biraz canım vallahi hava mis gibi. Duyguş yağmurun başladığı ve bittiği an arasında edilen dualar kabul olurmuş aklında bulunsunayyy vallahiii bugn biraz biraz burada da yağıyr nolur çöl olmasınnn kuraklık olmasn
Ekibe 1 kişi daha katıldı Güleyim mi alayım mı bilemedim
Eğer gerçekten aklından bunu attıysan artık boş vermişlik mertebesine ulaştıysan senin bu ayki tedavin tutar ben sana diyimEv iş koşturmaca ve sizi takip ediyorum
Cmts kontrol var bakalim gelişen yumurta varmi
Karar verdim bu ay son artık doktor ilaç yok Rabbim cümle isteyenlere versin üçer beşer versin
Bana bir tane
Yokluğumu fırsat bilip kumpas planları yapıyor muşsunuz
İnşallah o günleri de görürüz tatlımAh bebeğim gelse de onunla fotomu koysam
Yolu yarıladık midemi mahvetti bi evime gitsemmm
Evet canım ben de aynı şekilde hep alttan muayene oluyorumBeni adetin 3.günü gittimde hep ustten muane etti iki doktorumda yani karnimdan ozamanlar kiste bakiyorlardi yeni femera donemi icin.
Kilo oldugunda karin bölgesinde yaglanmadan dolayi alttan bakiyoruz diyordu.
12.gun yumurtlama icin gittimde de hep alttan ultrasayonla baktilar
Bak hele bak tiplere bakİslatip dövelimmm
Daha cok acı cok acı
Verry acı good acı
Konuş biz kendimizi sıcacık tutmak zorundayızbende öyleee yoksa var yaaaa allah bni çarpar soğuklarda iş yerimde kapımı kapatamıyorum müdürün girişi diye o yzden ısıınmıyoruzzz