Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic yanasmadim toplamayaa ztn agrefisimm
Bisey diyemedi hahahah
İyi yapmışsın keşke ben de öyle olsam
bekleme ağacı oldum çaput bağlasalar yeridir
Kız ilk çaputu ben bağlayım yabancıya gitme
Kuzum kahvem tüm kadınlar kulübü üyelerine ama ben bgn arkadasda idim orada içtim resim çekemedim
Afiyet olsun bizi iyice boşladın bu ara
Canımm amin Bende senin oğluşun olacak gibi hissediyorumRabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Ahh içimin yağları eridi şuan .. benim güzel arkadaşım olsun da sağlıkla inşallah artık.. bi olsun ..
Gece 12de çatlatma iğnesi oldum bugün biraz sancım var ve peçeteye gelen uzayan şeffaf akıntım var normal mi bu çatladığını gösterir mi sizce
Canikom inşallah akşam da değerlendirmişsindir çatladı gözün aydın
Merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olucam ilk defa kızlar. Kendim vuramam gibi geliyor, sağlık ocaklarında vuruyolarmı acaba
CAnım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın , ben kendim vurdum hep :) pandemide hastaneye gitmek cesaret işi

MelodiminEsi cok tatli olmussun kuşum
Cici kızlar olduk biz
Gece 12de çatlatma iğnesi oldum bugün biraz sancım var ve peçeteye gelen uzayan şeffaf akıntım var normal mi bu çatladığını gösterir mi sizce
Çatlatma iğnesi kontrollü bir şekilde çatlamasını sağlıyor canım merak etme doktorun ne dediyse uy mutlaka inşallah bebeğin gelir
Haha kuzu sen yapma boyleler
Uyma bana ,etme minnos kayinvalidene .
Benimki bi sure sonra patavatsizca eltimin yaninda bebek olmuyosa bi doktora gidelim demesiyle şiddetlendi
Hadsizzzz

O zaman riske atma canım. Bu arada ben göbekten yaptım
Evet yarın gideyim vurdurayım ilk deneyimimi en azından bi göreyim sonraki aylara daha teCrübeyle yaparım Hayırlısı olsun inşallah güzel sonucu alırsın canım kaçıncı denemen

sen sonuna kadar haklısın. çok kızdım ya

tabi ki ilk çaput senin hakkın. Teo ana ağacı
Ahahahah yün ip olur mu
yine yakaladım seniiiiiiiii. Aklın başka yerde tabiii
ya hiç arkamı kollamıyon sen ya hep unutuyorum
Kıyamam sana ya

LaRisaCca b12ye baktır kuzuş ya
Artık şart oldu bana sanki
bizim koronadan oldu canım
Yoksa ben hep mi böyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…