Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yarın gideyim vurdurayım ilk deneyimimi en azından bi göreyim sonraki aylara daha teCrübeyle yaparım Hayırlısı olsun inşallah güzel sonucu alırsın canım kaçıncı denemen
hayırlı olsun tedavin canım. İşinde şüphe kalmasın diye eczane ya da aile hekimliğinde yaptır canım. İnşallah çok uğraşmadan hemen hamiş olursun

İğnenin adı ne ovitrelle mi yoksa gonal f gibi bir iğne mi
Ovitrelle canım. Bende tecrübesizim pek bi bilgim yok bakalım öğrenicem zamanla
Hoşbuldum canım ne güzel bir topik hepiniz yardımıma koştunuz çok tşeekkür ederim inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız Zaten klomen kullanırken 2 günde bir gittim bide hep dolmuşla gitmek zorunda kaldım hastane uzaktı valla Allaha emanetim tedbirimi aldım ama

hayırlı olsun tedavin canım. İşinde şüphe kalmasın diye eczane ya da aile hekimliğinde yaptır canım. İnşallah çok uğraşmadan hemen hamiş olursun
Teşekkür ederim canım, yarın gidip aile hekiminde yaptırırım hem b12 iğnesi oluyodum haftada bir bu hafta unutmuşum ikiside çıkar aradan artık delik deşik olduk
İnşallah sende hayırlısıyla bebeğine kavuşursun tez zaamanda canım

Canım Siz bu ay maşallah zaten

Kızlar kocalara sade kahve yapıyormusunuz fıtı fıtı öncesi bitter çikolatayla beraber ben şimdi yapıyorum
Aa bunu bilmiyodum bak ben gene fıtı fıtı sonrası kahvesi yapıyorum bidaha önce yapayım iyi oldu öğrendiğim benim burda çok öğrenceğim şey var sanki

Aa bunu bilmiyodum bak ben gene fıtı fıtı sonrası kahvesi yapıyorum bidaha önce yapayım iyi oldu öğrendiğim benim burda çok öğrenceğim şey var sanki
Zamanla öğreniyorsun canım sade kahve bitter çikolata spermleri hızlandırıyormuş

biraz daha yazarsak daha da artacak. Yazık tatlı annişimize. Bitirene kadar bekleyelim
kız o okur sonra uykusu gelir
Canım benim güzel olan senin kalbin biz burda birbirimizi dinler tecrübelerimizi paylaşırız her daim gel sen de katıl
sen çaput değil renkli ipli battaniye bağla
He kız ebruli olandan
Canım Siz bu ay maşallah zaten
canım korona geçirdik ya bol sperm çıkışı olsun da kaliteli sperm olsun diye bu ay epey bi yaktık geceleri sorma

Çok mutlu olurum aranızda olmaktan sizin içinde bir problem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…