- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.181
O neymiş öyle yabenimde rahim kalınlığı sebebiyle rahim kazıma küretajı yapılmıştı. Büyük ihtimalle o yüzden oldu canım
Canım inşallah güzel haberleri alırsın bebeğin sana gelirİlk denemem canım
2 hafta sınavlarım var sonra histeroskopi yapılacak sonra tedaviye başlarız ama hemen mi başlayacak sormadımİnşallah yoktur canımsen ne zaman başlıyorsun tedaviye?
yok canım. 3 ay ilaç kullandım düzelmeyince kazıma yapıldıO neymiş öyle yailaçla falan düzelmedi mi?
Bende şimdiye kadar 3 doktorda muayene oldum 2 si erkek biri kadin. Bu bahsettiğim kadindi erkek doktorlarda bu kadar kasilmamistimhe he ona çabalıyorlar
yok canım iyi görünüyor zaten. Bilmediğimiz birşey demiştir diye sordum.
bak bu da güzel fikirçok beğendimmmm
aferin yürüyüş neferlerim benim
kız hep sevdiğim şeyleri yiyip içiyorsun. iyi bi döveceğim seni
buluşma falan yok
dayanamıyorum kuzu
yıllardır kadına giden biri olarak, erkek doktor daha iyiydi. Ayrıca ben ameliyat için de kadın doktor olsun diye tutturmuştum. Kadın doktorum dedi ki ben yapacağım ameliyatı ama ekipte erkekler var. Yani bunun tam mümkünatı yok. Dinen de sakıncası yok zaten.
ben de 3 yıla yakın vajinusmustum. Çok şükür gittiğim bütün doktorlar dikkate aldılar. Ama yine de geriliyorum
Evet cnm ben hamileyken de ilk kontrollerde alttan bakardı vajinismus geçmişimi bildiği için daha dikkat ederdi doktorum ama bu doktor hiç dikkat etmemiştiellerine sağlık heryer bayram yeri
Ben daha mı çok seviyorum diyosun
Anamm benim koca da sevmiyo da napayım yani şimdi ben bakıyorum o saça
Yihaaakutlu olsunn
Canım ben de bütün gün temizlikti yemekti pastaydı onlarla uğraştım kaynanam bizde kalacak bugün yemeğe geldi. Hep bunlarla ilgilendim
Kuzum inanki aslında en sağlıklısı bu muayene yöntemi
Geldiğinde senlede yiyip içeceğiz tatlım
Bakalım hangi bahara kaldı
Neyse günün hepsini kullanmada belki bize de lazım olur
Canım benimkide seninki gibi olmuştu aynı tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Çok ciddisiniz hanımefendi
Bayağı çok muş testlerin canım Allah kolaylık versin hayırlı olsun yeni tedavin
Canım en son hangi doktora karar verdin hadi hayırlı olsun senin adına
Ooo yansın geceler
Canım aslında en çok şans ovülasyondan önceki ikinci gün başlıyor Ovülasyon günü istatistiklere göre ortalama şansa sahip ve hatta ovülasyon ertesi günü şans neredeyse %10
@Gelbemucizem sıradaki kahveyi kime armağan ediyorsun
@ebru2812 @melinda- @kizinbiri9burcusami napıyosunuz kızlar
C Capanin Gururu Teyom işte misin kuzum
MelodiminEsi Nureella @Asyaa561 shlls @Fatimatuz_Zehra F Fatmazell74 A archi88 @halleycik @Matmazella cakltanesi @bateri peraares Omur-un Hatunu napıyosunuz fıstıkklar
Bendee sindik yazicaktimm neler var bugun planda diyee
Sabah yürurken terliyorumm sonra üsudumm
İnsallah hasta neyin olmam
Kuzucuk cok tatli olmus profil resmi. Ama isim degismeyin cok karisiyo sonra ortalik bi gunde 20 sayfa kim kimdi bide onu bulmaya calisirsam hic yazamam vallaİsmimide degisem die giirdimm amaa sonraa baktimmm halleycikin kalmasina karar kıldim hayde dedimm resim degisem.
Ayni benn dimii fotomm
Calisiyorummm kuzumm isteyimm benn ,kar uyarisinda bulunulmus burasi icin
Kiz durun adamlar lazim bugun olmasa yarin lazim. Bende de fikirler var ama sizi sakinlestirmek lazim yolsa ortada adam kalmayacak
Hayirda ona neymis. Arti doktor bu. Keyfi mi gidoyon sanki. Luzumsuz tip isteArkadasimla konusuyoduk iki tane bayan iki tane erkek doktor var kafamda dedimm
Erkekte napcan diyo tupe gectimde her asamada bayanmi ayarlicam
Cinlerimi tepeme cikardi
Bende basagim. Seviyorum kendimi.Basagimm benn kuzumm tam bir herseyi ince detayina kdr dusunen bir basak
Uzulme canim.oyle zamanlarda bende dusunmuyoruz biz diyodum.Cok sinirlendimm sorunu bana atmasindan direk
Usul var yordam var
Yapmiyoz biz cocuk.gibi birsey demistim
Ama sonra cok üzüldüm
Yazik ki ne yazik bana .Hem nasıl yapıyo offhh
Yazık oldu archi ye
Beni dusundugun icin sagol teocum. Iyi ki varsinbiraz daha yazarsak daha da artacak. Yazık tatlı annişimize. Bitirene kadar bekleyelim
Aci bana acikız o okur sonra uykusu gelir
Canım benim güzel olan senin kalbin biz burda birbirimizi dinler tecrübelerimizi paylaşırız her daim gel sen de katıl
He kız ebruli olandan
canım korona geçirdik ya bol sperm çıkışı olsun da kaliteli sperm olsun diye bu ay epey bi yaktık geceleri sorma
Yok canım tanıtmadım henüz. 25 yaşındayım 1 bucuk yıllık evliyim. Ne kadar denediğim karışık biraz evlendikten sonra hemen istedik sonraki ay dış gebelik oldu iğne oldum 3 ay korundum sonrasında hemen sonra yine dış gebelik oldu yine iğne oldum 3 ay korundum. Ondan sonra 7 aydır deniyoruz olmadı. Rahim filmi çekildim temiz çıktı. Bakalım bundan sonrasında sağlıklı bikere tutturabilirsek inşallahCanım kendini tanıttın mı benmi kaçırdım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nekadardır deniyorsun
benim de öyle olmuştu.Canım Benim olduğum ay korunmamı söyledi doktor antibiyotik kullandım diye
Olur canım Allahın izniyle daha gençsin vitamin kullanıyormusun sağlıklı beslen yürüyüş yap bol su iç paketli gıdalar yeme yumurtaların sağlıklı olsun hsgden sonra olma olasılığı artıyorYok canım tanıtmadım henüz. 25 yaşındayım 1 bucuk yıllık evliyim. Ne kadar denediğim karışık biraz evlendikten sonra hemen istedik sonraki ay dış gebelik oldu iğne oldum 3 ay korundum sonrasında hemen sonra yine dış gebelik oldu yine iğne oldum 3 ay korundum. Ondan sonra 7 aydır deniyoruz olmadı. Rahim filmi çekildim temiz çıktı. Bakalım bundan sonrasında sağlıklı bikere tutturabilirsek inşallah
Ameliyattan sonra rahim duvarını beğendi doktor başta senin tüplük durumun yok diyen doktor şimdi tüp yapabilirz diyorbenim de öyle olmuştu.
İnşallah, folidays diye bir folikasite başladım bu ay sadece. Bide doktorum tedaviye destek olsun diye matofin verdi onu kullanmaya başladım. Sağlıklı beslenmeue calışıyorum. Evet bende duydum da hsg yi de 8 ay oldu çekileli şimdiye etkisi kalmışmıdır bilmemOlur canım Allahın izniyle daha gençsin vitamin kullanıyormusun sağlıklı beslen yürüyüş yap bol su iç paketli gıdalar yeme yumurtaların sağlıklı olsun hsgden sonra olma olasılığı artıyor
Biz de evliliğimizin ilk yılında hep fıtı fıtı sonrasında içerdikAa bunu bilmiyodum bak ben gene fıtı fıtı sonrası kahvesi yapıyorumbidaha önce yapayım iyi oldu öğrendiğim benim burda çok öğrenceğim şey var sanki
Ah kuzucum ya valla inşallah inşallah deyip duruyoruz mevlam neylerse güzel eylerCanım inşallah güzel haberleri alırsın bebeğin sana gelirBende diğer ay yaptırabilirim aşılama
Histeroskopi de tedavinin ilk adımı neticede canım inşallah her şey yolunda ilerler2 hafta sınavlarım var sonra histeroskopi yapılacak sonra tedaviye başlarız ama hemen mi başlayacak sormadım
Senden de bekliyoruz canım şöyle civcivli bir şeyler@melodimines canim senin profil fotonda cok tatli masallah. Bugun herkes bi degisiklik yapmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?