Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdiye kadar 3 doktorda muayene oldum 2 si erkek biri kadin. Bu bahsettiğim kadindi erkek doktorlarda bu kadar kasilmamistim

2 hafta sınavlarım var sonra histeroskopi yapılacak sonra tedaviye başlarız ama hemen mi başlayacak sormadım
ameliyattan sonra biraz bekletiyorlar canım. Rahim içi iyileşsin diye. En azından benim öyle oldu. LaRisaCca ve Nureella öyleydi değil mi kızlar.

Evet cnm ben hamileyken de ilk kontrollerde alttan bakardı vajinismus geçmişimi bildiği için daha dikkat ederdi doktorum ama bu doktor hiç dikkat etmemişti

okuyom okuyom anca geldim.
Bendee sindik yazicaktimm neler var bugun planda diyee
Sabah yürurken terliyorumm sonra üsudumm
İnsallah hasta neyin olmam

İsmimide degisem die giirdimm amaa sonraa baktimmm halleycikin kalmasina karar kıldim hayde dedimm resim degisem.
Ayni benn dimii fotomm
Calisiyorummm kuzumm isteyimm benn ,kar uyarisinda bulunulmus burasi icin
Kuzucuk cok tatli olmus profil resmi. Ama isim degismeyin cok karisiyo sonra ortalik bi gunde 20 sayfa kim kimdi bide onu bulmaya calisirsam hic yazamam valla

Kuzuş koca gömmece ise ben burda hazırım @halleycik de bize işkence fikirleri verir
Kiz durun adamlar lazim bugun olmasa yarin lazim. Bende de fikirler var ama sizi sakinlestirmek lazim yolsa ortada adam kalmayacak
Arkadasimla konusuyoduk iki tane bayan iki tane erkek doktor var kafamda dedimm
Erkekte napcan diyo tupe gectimde her asamada bayanmi ayarlicam
Cinlerimi tepeme cikardi
Hayirda ona neymis. Arti doktor bu. Keyfi mi gidoyon sanki. Luzumsuz tip iste
Basagimm benn kuzumm tam bir herseyi ince detayina kdr dusunen bir basak
Bende basagim. Seviyorum kendimi.
Cok sinirlendimm sorunu bana atmasindan direk
Usul var yordam var
Yapmiyoz biz cocuk.gibi birsey demistim
Ama sonra cok üzüldüm
Uzulme canim.oyle zamanlarda bende dusunmuyoruz biz diyodum.
oooo A archi88 kuzum gelmiş. Daha 14 sayfa okuyacak. Allah yardım etsin
Hem nasıl yapıyo offhh

Yazık oldu archi ye
Yazik ki ne yazik bana .
biraz daha yazarsak daha da artacak. Yazık tatlı annişimize. Bitirene kadar bekleyelim
Beni dusundugun icin sagol teocum. Iyi ki varsin
Aci bana aci . Azmettim yetistim.

Canım kendini tanıttın mı benmi kaçırdım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nekadardır deniyorsun
Yok canım tanıtmadım henüz. 25 yaşındayım 1 bucuk yıllık evliyim. Ne kadar denediğim karışık biraz evlendikten sonra hemen istedik sonraki ay dış gebelik oldu iğne oldum 3 ay korundum sonrasında hemen sonra yine dış gebelik oldu yine iğne oldum 3 ay korundum. Ondan sonra 7 aydır deniyoruz olmadı. Rahim filmi çekildim temiz çıktı. Bakalım bundan sonrasında sağlıklı bikere tutturabilirsek inşallah

Olur canım Allahın izniyle daha gençsin vitamin kullanıyormusun sağlıklı beslen yürüyüş yap bol su iç paketli gıdalar yeme yumurtaların sağlıklı olsun hsgden sonra olma olasılığı artıyor

İnşallah, folidays diye bir folikasite başladım bu ay sadece. Bide doktorum tedaviye destek olsun diye matofin verdi onu kullanmaya başladım. Sağlıklı beslenmeue calışıyorum. Evet bende duydum da hsg yi de 8 ay oldu çekileli şimdiye etkisi kalmışmıdır bilmem Herşey Allahın takdiri artık elimizden geleni yapıyoruz

he birde b12 im senelerdir hep düşüktü onun için iğneye başladım 5 tanelik

Aa bunu bilmiyodum bak ben gene fıtı fıtı sonrası kahvesi yapıyorum bidaha önce yapayım iyi oldu öğrendiğim benim burda çok öğrenceğim şey var sanki
Biz de evliliğimizin ilk yılında hep fıtı fıtı sonrasında içerdik ne akla hizmetse bi de instada paylaşırım gecenin bilmem kaçı şimdi paylaşmıyorum
Canım inşallah güzel haberleri alırsın bebeğin sana gelir Bende diğer ay yaptırabilirim aşılama
Ah kuzucum ya valla inşallah inşallah deyip duruyoruz mevlam neylerse güzel eyler
2 hafta sınavlarım var sonra histeroskopi yapılacak sonra tedaviye başlarız ama hemen mi başlayacak sormadım
Histeroskopi de tedavinin ilk adımı neticede canım inşallah her şey yolunda ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…