Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir öğrencimin adı Hasretti (erkek) Adam gelmiş meramını anlatıyor. Ben diyorum ki eşiniz gelsin. Adam dedi Hasret benim hocam
Ahahah benim ersin hanım gibi olmuşsun. Dedilerki simge hanım ersin diye biri aradı numarası da bu dönüş bekliyor. Alo dedi ama beyin erkeğe odaklanmış anlamadım kadın olduğunu merhaba ersin bey dedim karşıdan bir kahkaha.. hanım diyecektiniz..

Kuzum babamı ani kaybetmiştik. Ondan sonra oldu bu durum. Bebekten sonra da arttı işte. Hep endişeliyim.
Ama bu ikinize de zarar verir. Bebeğine odaklan onun için bir şeyler ör mesela. Gideni geri getiremeyiz acın gerçekten büyük canım ama karnındaki hayata merhaba diyecek ve en güvenilir dalı sen olacaksın

Canım sen hissettin mi kaybediceğini ben hissetim

Benim de hiç resmim yok. Kıyafet almaya gittik bi kaç şey alalım bari diye ağla ağla içim çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. O anki psikoloji çok farklı oluyormuş kuzum üzme kendini. Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah hepsinin acısını çıkarırsın

Ah be kuzum zaman geçiyor beklenen gelmiyor acısı ayrı hasreti ayrı gidene ayrı ağlıyorum, gelmeyene ayrı duanı eksik etme kendini toparlamaya çalış lütfen duygu dalgalanması normal tabi ama tansiyon için çabalaman lazım

Evet kuzum en başından beri
Bende öyle kaybettiğim hafta dedim ben bu bebeği hiç kucağıma alamıcam hiç göremicek gibi hissediyorum dedim kızdılar bana neden öyle diyorsun son haftalardason kötü düşünme diye ama öyle hissediyordum birşey olcak gibiydi ve oldu

Ama bu ikinize de zarar verir. Bebeğine odaklan onun için bir şeyler ör mesela. Gideni geri getiremeyiz acın gerçekten büyük canım ama karnındaki hayata merhaba diyecek ve en güvenilir dalı sen olacaksın
Kuzum zaten bütün endişem de onun için. İyi olsun sağlıklı olsun. Azıcık ağrım olsa aklım gidiyor. Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim

Nasip olmadı işte sarılıp koklamak minik ellerini avucumuzun içine almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…