Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ne güzel her şey yolunda gitmiş inşallah sonucu da bebiş olur

hadi hakkında hyrlısı olsun cnmmm

Haklısın kuzum diyorum ya iste bizden daha zor şeyler yasayanlar var insallah en hayırlı zamanda Allah bize bu duyguyu yaşamayı nasip etsinn

Canim benimm hayırlı sonuclarin olur insallahhh

ağrı ister istemez oluyor bazen kuzu bnmde olmştu kendne çok dkkt et sakın eğilip uzanma hareketleri yapma şansın bol olsun
Canım bugün biraz yatıp dinlenicem ama yarın rutin hayatıma geri dönerim ama dediğin gibi uzanmamaya eğilmemeye dikkat ederim. Acaba günde 1 saat yürüyüş yapmam sakıncalı olur mu

Kızlar bana doktorum şimdi bugün 12de iğne cumartesi gecesi ilişki dedi. Cumartesi gecesini beklemelimiyim. Yoksa Allah ne verdiyse her fırsatı değerlendirmelimiyim
Canim bende perşembe igne vuruldum sabah 9.30 da cuma aksami iliski demisti sonra gun aşırı sende doktorun dedigini yqp istersen canimm ☺

Canım bugün biraz yatıp dinlenicem ama yarın rutin hayatıma geri dönerim ama dediğin gibi uzanmamaya eğilmemeye dikkat ederim. Acaba günde 1 saat yürüyüş yapmam sakıncalı olur mu
bana doktor 15 dakika fazlası yürüyüş yasak demişti kuzu oda çok hafif tempoda yokuş olmadan merdiven inip çıkmadan olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…