Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen neden kullanıyorsun canım
Kızlar eğer insülin direnci için ise bence ilaç kullanmaktansa yürüyüş ve diyet yapın daha doğrusu sağlıklı beslenin kendiliğinden düşüyor değer ideale geçiyor. İlacın yan etkileri de var. Mide bulantısı yapar yemek yiyemez kilo verirsiniz ama bu kilo kollar ve bacaklardan oluyor göbek kısmı kalıyor. Ama yumurtalık için zararlı olan zaten göbek kısmı orda yağlanma olmaması lazım. Bu sebeple nacizane önerim yürüyüş ve sağlıklı beslenme. Benim 26 idi insülin ilaç verdi doktor kadın doğumcu da kullan dedi 1 hafta kullanabildim. Sonra yan etkilerini duyunca yürüyüşe başladım ve beslenmem değişti kilom 76 idi. 5 6 ayda kilom 63 oldu yavaş kilo verdim insülin ve troid sağolsun. Ama şuan iki değer de ideal de. Troid için ilaç kullanıyorum ama gün aşırı ve dozu azaldı iyice. İnsüline kullanmadım şuan 6.8 çıkıyor.

nerelerdesn sen beybiii nasılsınn ne var ne yok
Ahh canm ahh adana ev derken yapmadılar bana aşılama diğer ay dediler bu seferde ben gitmiyorum bayramdan sonra gidecgm ya beni resmen oynattilar öyle öyle geçiyor günler biraz sıkıntım vardı giremedim ara ara girdim ama ya yazamadim yada okuyamadim herşeyi offf bitmez bnm derdim yaşam kuzum Kadir gecesinde doğmuşum ama anlamadım bende bu şanssızlığı

hiç öyle düşünme canım elbett rabbimin vardır bir bildiği allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün iyi düşün iyi olsun.. içine almamaya çalış bişeyi hakkında hayrlısı olsun güzelim inşallah hayırlı bir zmn olur senin için bayram sonrası daha çok beklemezsn

Gerçekten herşey çok pahalı olmuş. Sen devlette tüp düşünmez misin? Sen de 3 yıl oldu evli olalı di mi
evet kuzum 3 sene doldu ilk sene önemsemedik ikinci sene hamile kaldım üçüncü sene olmadı...aslında devleti düşünüyorum ama birşeyer oluyor ve gitmek nasip olmadı birtürlü ben aşılamayada razıyım devlette hiç denemedim ve belki vesile olur diye düşünüyorum

canım valla doktor ne verse kullanıyoruz fayda olur diye bana günde 2 dedi ama 1 de kullanabilrsin başdönmesi mide bulantısı yapar dedi banada benimde kilo vermem gereken yer göbeğim sezaryandan sonra gitmedi birtürlü... ama artık yememe içmeme dikkat ediyorum

Ayy inşallah şimdide başka şeyler yapıyorum egerki olumlu sonuç alırsam bende başkalarına vesile olurum inşallah kuzum.. herşeyin hayırlısı olsun artık cnm bizde aynen öyle dedik cnm binkapi kapansa diğer kapı açıldı belki de kısmet iğnesiz falandır inşallah kuzum . Aynen egerki olmazsa bayramdan sonra hemen başlayacağım kuzum

Kızlar doktordan geldim yumurtalarımdan biri çatlamış cumartesi fıtı fit olmuştu :) diğeri de 20 mm estrodial hormonu na bakıp ona göre çatlatma iğnesi ne gerek varmı bakcam çarşamba aşılaman var ama kendiniz mi değerlendirmek istermsn ilkinde öyle olmuş ya dedi yok hocam sperm kalitemiz sıkıntılı yine sağlıksız olur korkusu yaşarım aşılama olsun tutcaksa içim bi tık daha rahat olur dedim

hadi bakalım hakknda hyrlısı olsun cnm

e güzel haber canım. İnşallah bebişin gelsin sana.

Haklısın canım. Tabi sen bilirsin kullanırken yürüyüş ve mekik çekmeye özen göster o halde göbek kısmı gitsin en azından

Haklısın canım ama kilo veremedim bayağıdır mecbut devam ediyorum ilaca kilo verince otomatik düzeliyot insülin direnci ama şeker hastası olma riskin var diyerek bana ilaca devam ettiriyor doktorlar

Haklısın canım ama kilo veremedim bayağıdır mecbut devam ediyorum ilaca kilo verince otomatik düzeliyot insülin direnci ama şeker hastası olma riskin var diyerek bana ilaca devam ettiriyor doktorlar
Anladım canım ama yürüyüş ve sporla desteklemelisin kilo verdiriyor evet insülini de dengede tutuyor ama ben iyileştiren ilaç hiç görmedim babam yıllardır şeker ilacı kullanır hep dozu arttı. Ben riski öğrenir öğrenmez spor ve beslenmeyi düzenledim çok şükür bitti gitti

Çok şükür İnşallah canım dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…