Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah aşılama tutmamoşsa eğer bir gün değerlendirdiğim tutmuş olsun.
Amin kuzumm inşallah tutmuştur bi de bu tutmuştur
Kuzum o zaman kimyasal gebelik yaşamışsın. Nureella da da oldu bu ay aynı durum çok üzüldüm inan

Kızlar sadakatsizin son fragmanında derinin günlüğü ortaya çıkmış ve evde olay yeri inceleme ekipleri filan var. Dr foster da derin ölmüyordu ki volkanı terkedip yurtdışına gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Acaba bizim senaristler kızı öldürmüşmü

Sanmıyorum canım. Başrolü katil yapmazlar. Gerçeği 10 bölümmüş sadece. Bunu mecburen uzatmak için konu ekliyorlardır.

Teşekkür ederim canım. İnşallah 4 embriyo da 5 güne gider. Transfer sonrası günlerini beraber sayar müjdeli haberini alırız

Tabi öyle olsun kenke sen benim yerime de yemişsindir

yaa kuzum mesajını yeni gördüm ya kıyamam sana... çatlatma iğnelerinin öyle etkisi oluyormuki minnoşun gelmeden anasını sulu göz yaptı baksana

Günaydın kızlar. Aşılamadan sonra uzanmak mı lazım ben çalışıyorum da ayakta kalıyorum sürekli bir sıkıntı olur mu
tatlım öyle birşey yok ben ilk tüp bebekte ve aşılamada paso yattım bana tabagımı bile yatagıma getirdiler de noldu korkma tutunacak her türlü tutunur ağır iş yapma yeterli eğiliğ kalkma ve yükseğe uzanma tedavin hayrlı olur inşallah bebişin sana gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…