Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ve önceki gün ateş basması oldu. Ve sağ kasığım ağrıyordu. Bu ay doktor sol tarafında yumurta 20 mm olmuş dedi. Başka yumurtan yok dedi. Dün de piki görünce değerlendirdim. Bu günki ovü. Da t çizgisi biraz silik çıktı. Dedim herhalde çatlama oldu. Değerlendirmek istedim ama eşimde sorun var. O yüzden yapamadık.

Canım zaten dün değerlendirmişsiniz inşallah hamilesindir
Ben de kaçıyorum kızlar. Öpüyorum hepinizi
İyi geceler tatlımm

İyi geceler güzel anne ve adayları

Gözümüz aydın ozaman canım inşallah 5. Güne de giderler sağ salim sana tutunsunlar inşallah

Kuzum benide doktor 1 kere çağırıyor zaten klomen beya femara kullandığımda çatlayıp çatlamadığına bakmıyor , doktorum bu kimyasalların en büyük sebebi kan pıhtılaşması dedi o yüzden kullanıyorum sende kullan faydasını görürüsün inşallah

coraspin sigarayi bırakmaya yardimcimi
Hayır pıhtılaşma için önlem amaçlı
Bende bir kimyasal yaşadım o zaman bende içeyim mi ya o kimyasal olduğunda da doktorum vermişti bana ama düştü şimdi belki vardır erken önlemimi alsam mı?
kadın doğumcular veriyor geneldeTestlerde birşey çıkmayıp sadece kimyasal gebelik geçirdiği için kullanan da duymuştum,sen bilirsin
Herkese günaydın, harika bol bebişli haftalar

E gel dedin kaçtın
Yok kız sen geç geldin
İğne etkisi geçti canım kalmaz iğnenin 18. Gününde
Tekrar yumurtlama ihtimali var mı peki. Çünkü gebelik testi de negatif çıktı.
Evet canım var. Ama belki dr gebelik henüz idrara geçmedi o yüzden testte çıkmıyordur
Canım benim değerlendirdiğiniz iyi olmuş kiminde battan 1 gün önce bile yumurta atılır eğer adet görürsen hemen adet bitiminde bir test yapmanı öneririm
Gözümüz aydın ozaman canım inşallah 5. Güne de giderler sağ salim sana tutunsunlar inşallah
Canım selammlar Çok tşk ederim güzel duan için. Sen ne yaptın bi gittin bir daha göremedik
Idare eder canim sagol sen nasilsin ? Uzun zamandir gelmedim hic tanidik kalmamis göremedim
İyiyim ben de canım benim. Olur mu herkes hala burda.. C Capanin Gururu Teyom u hatırlıyorsundur, Gelbemucizem nick değiştirdi eski nick ini hatırlayamıyorum, MelodiminEsi hala burda, herkes nick değiştirdi o yüzden yabancılık çektin Napıyosun nasıl gidiyor
günaydınnnnnnnnnnnnn

LaRisaCca bir gün daha gitti takvimden
Ahhh sorma sorma

Amin inşaallah asko

İnşallah aşılama tutmamoşsa eğer bir gün değerlendirdiğim tutmuş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…