Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nureella ben de de olmuştu bir süre önce. Krem jel pek işe yaramadı. Onun yerine ilişki öncesinde zihinsel düşünceyle ıslanmayı sağlıyordum. Bir süre sonra da geçti zaten.
ayy ben napıcağımı bilemiyorum tam önemli günler geliyor bende tık yok bşrde kimyasal oldum ya psikolojik heralde

Ağır işim yok canım öğretmenim de eşim pimpirikli işte yatman lazım diyor... amin kuzum benim allah sana da hayırlı sağlıklı evlat versin en kısa zamanda

doktorun muayeneye gittiğimizde verdikleri yine canım. Azıcık da zamlanmış Q10, dhea ve astalife. Eğer bu yumoşlar hala kalitelenmiyorsa yuh onlaraKüsmüştüm ya koronadan sonra kullanmayı bıraktım. Nereye kadar küseyim tekrar başlama kararı aldım

yaa teoooo sen çok yaşa emiii inşallah şifa olsun sana balım

Ben de takviye sipariş ettim şimdi. 700 tl tuttu.
Çok pahalı canım takviyeler malesef. Bir kutu dhea 200 tl. Bu arada test yaptırdın mı vitaminlerine baktırıp öyle alsana. D vitamini alıyordum ben endokrin doktoru aradı d vitamini alma artık değerin çok ii dedi

3 ay en az Kullanınca etkisi oluyormuş bende ameliyattan sonra düzenli başlayacam inşallah aksatmadan kullanacam. Kullanıyordum da ara ara unutuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…