Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu hakkında hayırlısı çok umutluydum senden inş bu ay gebe kalırsın
Sanmıyorum canım. Başrolü katil yapmazlar. Gerçeği 10 bölümmüş sadece. Bunu mecburen uzatmak için konu ekliyorlardır.
İnşallah ya seviyom bu diziyi
Teşekkür ederim canım. İnşallah 4 embriyo da 5 güne gider. Transfer sonrası günlerini beraber sayar müjdeli haberini alırız
Allah razı olsun canım çok tşk ederim
Tabi öyle olsun kenke sen benim yerime de yemişsindir
Bir yemişim ki kenke sorma
yaa kuzum mesajını yeni gördüm ya kıyamam sana... çatlatma iğnelerinin öyle etkisi oluyormuki minnoşun gelmeden anasını sulu göz yaptı baksana
Hakikaten yaaa iyice duygusallaştım
Günaydın kızlar. Aşılamadan sonra uzanmak mı lazım ben çalışıyorum da ayakta kalıyorum sürekli bir sıkıntı olur mu
Günaydın kuzu benim aşılamamda ben ordan oraya zıplıyordum tutmuştu
Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım
Canım biz iyiyiz sen nasılsın haberler nasıl?
Hayırlısı canım doğru düşünüyorsun benim ilk aşılama tutmuştu ama tutmazsa uzatma tüp e geç canım
Ayyy hadi inşallahhh çok iükür değerlendirmişsin hafta sonunu
LaRisaCca ne yapıyorsun canım. Haber var mı kuzuşum
Aşko konuştuk senle zaten
Kızlarr selammm.... sabah kan verdim, yrın öğleden sonra çıkacak :))
Ooo hadi hayrlısı inşallah bebiş vardır canım
ayyy bnde çok merk edyrm sabah bi yazdı snra yazmadı geriii LaRisaCca
Geldim canım aradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
E2 degerim 3075 oldugu için çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcakmış anlamadım ya buda erken çatlarsa
Kuzu ben ilk defa aşılamada böyle bir tedavi şekline rastladığım için merakla sonucu bekliyorum inşallah bu ay bebişin gelir
Ayy şükür ilerini hallet gel kuzum LaRisaCca
Geldim geldim aradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Canım bugün aradılar mı son durum ne
Kuzum evet aradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür

Oh afiyet şifa olsun bacım sen anasın ana ye tabi

İnşallah canım ne güzel hamile kalmışsın bu histeroskopi sayesinde de devamı gelecektir inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ya hamdolsun transfer ne zaman lari çok heyecanlı hepimiz için umutlu bi ay valla biz daha demin fıtı fıtı yaptık artık 2 günlük perhizle aşılama olur aklımda kalcaktı yoksa ya yumurta erken çatlar diye :)

Kızlaar bende dr a gittim yumurtalardan biri kendi çatlamış diğeri de 22 mm olmuş. Bugün ve çarşambayı da değerlendirin dedi
Al benle aynı bana en son ne zaman yaptınz demeden ilişki gitmeyin dedi belki bn haftasonu kaçamak yapmadım bizde bugün yaptık çarşamba aşılama canım bnmde biri çatlamış biri 20 mm di

Çok şükür canım hücrelerini söylediler mi

Al benle aynı bana en son ne zaman yaptınz demeden ilişki gitmeyin dedi belki bn haftasonu kaçamak yapmadım bizde bugün yaptık çarşamba aşılama canım bnmde biri çatlamış biri 20 mm di
Rabbim artık kavuştursun inşallah bizi bebeklerimize Yumurtalarımız artık boşa gitmez umarım Bazen diyorum bir dünya insan ne mm sini ne geliştirmesini ne günlerini bilmeden nasıl da kavuşuyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…