- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.041
Canım bugün aradılar mı son durum neOlmaz tatlım gönül rahatlığıyla içebilirsin
Kuzu hakkında hayırlısı çok umutluydum sendenGünaydın kızlar
Bende maalesef dün kırmızıları gördüm bugün bal+Tarçın+çorekotuna başlıyorum. Aynı zamanda 5.günü de femaraya başlayacağım. İlk defa bi kür uyguluycam ikisi bir etkisini azaltmaz inşallah ilacın
İnşallah ya seviyom bu diziyiSanmıyorum canım. Başrolü katil yapmazlar. Gerçeği 10 bölümmüş sadece. Bunu mecburen uzatmak için konu ekliyorlardır.
Allah razı olsun canım çok tşk ederimTeşekkür ederim canım. İnşallah 4 embriyo da 5 güne gider. Transfer sonrası günlerini beraber sayar müjdeli haberini alırız
Bir yemişim ki kenke sormaTabi öyle olsun kenke sen benim yerime de yemişsindir
Hakikaten yaaa iyice duygusallaştımyaa kuzum mesajını yeni gördüm ya kıyamam sana... çatlatma iğnelerinin öyle etkisi oluyormuki minnoşun gelmeden anasını sulu göz yaptı baksana
Günaydın kuzu benim aşılamamda ben ordan oraya zıplıyordum tutmuştuGünaydın kızlar. Aşılamadan sonra uzanmak mı lazım ben çalışıyorum da ayakta kalıyorum sürekli bir sıkıntı olur mu
Canım biz iyiyiz sen nasılsın haberler nasıl?Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım
Hayırlısı canım doğru düşünüyorsun benim ilk aşılama tutmuştu ama tutmazsa uzatma tüp e geç canımevet kuzum 3 sene doldu ilk sene önemsemedik ikinci sene hamile kaldım üçüncü sene olmadı...aslında devleti düşünüyorum ama birşeyer oluyor ve gitmek nasip olmadı birtürlü ben aşılamayada razıyım devlette hiç denemedim ve belki vesile olur diye düşünüyorum
Ayyy hadi inşallahhhKızlar doktordan geldim yumurtalarımdan biri çatlamış cumartesi fıtı fit olmuştu :) diğeri de 20 mm estrodial hormonu na bakıp ona göre çatlatma iğnesi ne gerek varmı bakcam çarşamba aşılaman var ama kendiniz mi değerlendirmek istermsn ilkinde öyle olmuş ya dedi yok hocam sperm kalitemiz sıkıntılı yine sağlıksız olur korkusu yaşarım aşılama olsun tutcaksa içim bi tık daha rahat olur dedim
Aşko konuştuk senle zaten
Ooo hadi hayrlısı inşallah bebiş vardır canımKızlarr selammm.... sabah kan verdim, yrın öğleden sonra çıkacak :))
Geldim canım
Kuzu ben ilk defa aşılamada böyle bir tedavi şekline rastladığım için merakla sonucu bekliyorum inşallah bu ay bebişin gelirE2 degerim 3075 oldugu için çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcakmış anlamadım ya buda erken çatlarsa
Geldim geldim
Kuzum evet aradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükürCanım bugün aradılar mı son durum ne
Eşim izindeydi bugün anasında yemiş bende dünden kalan 2 adetcikdolma yedim pişman değilimKaynanam ekşili çorba yapmış oraya gidiyorumsiz ne yemek yaptınız
Canım 2 tane mi 1 tanemi transfermi olcaktı sanaGeldim geldimaradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Oh afiyet şifa olsun bacım sen anasın ana ye tabiKuzu hakkında hayırlısı çok umutluydum sendeninş bu ay gebe kalırsın
İnşallah ya seviyom bu diziyi
Allah razı olsun canım çok tşk ederim
Bir yemişim ki kenke sorma
Hakikaten yaaa iyice duygusallaştım
Günaydın kuzu benim aşılamamda ben ordan oraya zıplıyordum tutmuştu
Canım biz iyiyiz sen nasılsın haberler nasıl?
Hayırlısı canım doğru düşünüyorsun benim ilk aşılama tutmuştu ama tutmazsa uzatma tüp e geç canım
Ayyy hadi inşallahhhçok iükür değerlendirmişsin hafta sonunu
Ooo hadi hayrlısı inşallah bebiş vardır canım
Geldim canımaradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Kuzu ben ilk defa aşılamada böyle bir tedavi şekline rastladığım için merakla sonucu bekliyorum inşallah bu ay bebişin gelir
Geldim geldimaradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Kuzum evet aradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Tavuklu pilav, nohut, kuru cacıkKaynanam ekşili çorba yapmış oraya gidiyorumsiz ne yemek yaptınız
Esim yok die arkadasimda yedimKaynanam ekşili çorba yapmış oraya gidiyorumsiz ne yemek yaptınız
Köfte patates sigara böreği yedik bebişim. Aradılar mı haber geldi miiiKaynanam ekşili çorba yapmış oraya gidiyorumsiz ne yemek yaptınız
İnşallah canım ne güzel hamile kalmışsın bu histeroskopi sayesinde de devamı gelecektir inşallahhoş geldin geçen hafta bülent hoca bana da histeroskopi yaptı. geçen yıl başkentte küretaj olmak zorunda kaldım antibiyotik bile vermedikleri için yapışıklık olmuşama her şey bir vesile operasyonda rahmimin biraz küçük olduğunu görüp düzeltmiş. geçen yıl da bülent hoca tüp bebeğimi yapmıştı ilk seferde hamile kalmıştım. şimdi iyileşince tekrar yaptırmayı düşünüyorum umarım bu kez devam eder..
Ya hamdolsun transfer ne zaman lari çok heyecanlı hepimiz için umutlu bi ay valla biz daha demin fıtı fıtı yaptık artık 2 günlük perhizle aşılama olur aklımda kalcaktı yoksa ya yumurta erken çatlar diye :)Kuzu hakkında hayırlısı çok umutluydum sendeninş bu ay gebe kalırsın
Hayırlısı canım doğru düşünüyorsun benim ilk aşılama tutmuştu ama tutmazsa uzatma tüp e geç canım
Kuzu ben ilk defa aşılamada böyle bir tedavi şekline rastladığım için merakla sonucu bekliyorum inşallah bu ay bebişin gelir
Al benle aynı bana en son ne zaman yaptınz demeden ilişki gitmeyin dedi belki bn haftasonu kaçamak yapmadım bizde bugün yaptık çarşamba aşılama canım bnmde biri çatlamış biri 20 mm diKızlaar bende dr a gittim yumurtalardan biri kendi çatlamış diğeri de 22 mm olmuş. Bugün ve çarşambayı da değerlendirin dedi
Çok şükür canım hücrelerini söylediler miKuzu hakkında hayırlısı çok umutluydum sendeninş bu ay gebe kalırsın
ayy çok sağol yaYok kuzum iştah falan açmadı
Peynirli gözleme, mercimek çorbası, salataKaynanam ekşili çorba yapmış oraya gidiyorumsiz ne yemek yaptınız
benim eşim de merak ediyor bunu. Doktorumuz aynı olunca, onların da çift transfer mi diyeCanım 2 tane mi 1 tanemi transfermi olcaktı sana
Sen çift transfer mi düşünüyon teoayy çok sağol ya
Peynirli gözleme, mercimek çorbası, salata
benim eşim de merak ediyor bunu. Doktorumuz aynı olunca, onların da çift transfer mi diye
benim yaş itibariyle de şayet embriyo olursa çift olur canım. 36 yaşına girdim deSen çift transfer mi düşünüyon teo
Rabbim artık kavuştursun inşallah bizi bebeklerimizeAl benle aynı bana en son ne zaman yaptınz demeden ilişki gitmeyin dedi belki bn haftasonu kaçamak yapmadım bizde bugün yaptık çarşamba aşılama canım bnmde biri çatlamış biri 20 mm di
Ama ruhun genç :)benim yaş itibariyle de şayet embriyo olursa çift olur canım. 36 yaşına girdim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?