Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 ay oldu canım ama tüplerim tıkalıymış 6 ay önce açıldı o da bi gebeliğim de oldu düşük yaptım 1.5 yıl önce karışık oldu sanki :) görünürde bi problem de yok o yüzden bekliyorum canım rabbim nasip eder inş hepimize en kısa zamanda

Kozlar merhaba
Cuma adet olmuştum
Bugün doktora gittim.
2 yum çatlamış. İkiside döllenmiş ama gelişememiş dedi
Düşük yapıyor muşum meğer
Haftaya salı kontrole çağırdı
Canım yumurtaların mı kalitesi acaba takviye kullanıyormusun

İyi akşamlar kızlar bu ara çok yoğun çalışıyorum girip yazamadım anca boş buldukça okudum. Yarın bat günüm ama hiç ağrım vs yok normalde çok ağrım olur hatta geçen ay 1 hafta önceden başladı ve 2 gün önce regl gelmişti. Şu an sadece bel ağrım var ve göğüs ağrım ama bunlarda zaten regl zamanı olan ağrılar o yüzden yoramıyorum testim de yok olsa da yapasım yok geçmeden. Hayırlısı Allah tan inşallah bakalım bekliyorum. Birde bende hiç akıntı vs yok öyle sulu gelen sadece hafif bir peçeteye silince geliyor. Böyle durum yaşayan var mı?

Kozlar merhaba
Cuma adet olmuştum
Bugün doktora gittim.
Bayağı konuşmuştuk daha önce sperm değerleriyle ilgili canım aşılama mı yaptırdın.. üzülme bak döllenme oluyo inş en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğinn

Kozlar merhaba
Cuma adet olmuştum
Bugün doktora gittim.
çok üzüldüm çok geçmişolsun inşallah en yakın zmnda sağlıklı gebelik elde edersiniz, yumurtaların çatlayıp döllendiğini ama şuan düşük yaptığınızı muaynede nasıl anladı doktor ?

Yok tatlım yaşamadım inşallah gebesindir canım

Sabah da gittim sağlık ocağına kan verdim öğleden sonra alacağım ama negatif olduğunu hissediyorum peki neden pozitif çıkıyor o aptal erken test
Aile hekimim beta HCG yerine şeker kolesterol bakmış kanda sağolsun şaşkın mı ne anlattım anlattım ama anlamamış beni dinlememiş bile

Benim de bat günümdü gelen giden yok şimdilik akıntı da yok bugün ağladım bir sürü erken testim çift çizgiydi bugün bişey çıkmayınca ama regl de olmadım yarın da olmazsam Çarşamba dr a gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…