- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.061
Hepsi imtihan vakti saatini bekliyor yavrucaklarımızRabbim artık kavuştursun inşallah bizi bebeklerimizeYumurtalarımız artık boşa gitmez umarım Bazen diyorum bir dünya insan ne mm sini ne geliştirmesini ne günlerini bilmeden nasıl da kavuşuyo hemen
Seninle beraber alcaz inş güzel haberi dua edelim hergün kuran okuyorum meryem fetih yasin okumaya dikkat ediyorumHepsi imtihan vakti saatini bekliyor yavrucaklarımız
Bna fayda etmedi inofolic combi herkes de işe yaramıyo galibaBu arada benim gibi çikolata kisti olan kankalarıma sesleniyorum. Bir arkadaş da bizim gibi bu gıcık kistten muzdaripti ve artık o da çok ümitsizdi. Bu ay hamile kaldı çok şükür ve tek yaptığı farklılık son aylarda daha sağlıklı beslenip inofolic combi yi kullanmış. Bende dr a sordum bu takviyeyi bende kullanayım mı diye. Dr da evet kullanabilirsin tabii günde bir tane akşam üzeri iç ama ekstra folic asit kullanma onu içeceksen dedi
umarımAma ruhun genç :)
Bende eskiden sadece yasin okurdum artık meryem suresi de okuyorum hepimiz için. Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin hepimiz o mis evlat kokusunu içimize çekelim inşallahSeninle beraber alcaz inş güzel haberi dua edelim hergün kuran okuyorum meryem fetih yasin okumaya dikkat ediyorum
bakiyim eğer yine adet olursam ki inşallah olmam bi de onu deneyeceğim bende bakalım bize ney vesile olacakBna fayda etmedi inofolic combi herkes de işe yaramıyo galiba
İnş gerek kalmayacakBende eskiden sadece yasin okurdum artık meryem suresi de okuyorum hepimiz için. Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin hepimiz o mis evlat kokusunu içimize çekelim inşallah
bakiyim eğer yine adet olursam ki inşallah olmam bi de onu deneyeceğim bende bakalım bize ney vesile olacak
Cevap için sağ ol kuzum benim adetim bugündü bir türlü gelmiyor aşılamaya geçecektim bu ay dayanacak gücüm kalmadıKuzu hakkında hayırlısı çok umutluydum sendeninş bu ay gebe kalırsın
İnşallah ya seviyom bu diziyi
Allah razı olsun canım çok tşk ederim
Bir yemişim ki kenke sorma
Hakikaten yaaa iyice duygusallaştım
Günaydın kuzu benim aşılamamda ben ordan oraya zıplıyordum tutmuştu
Canım biz iyiyiz sen nasılsın haberler nasıl?
Hayırlısı canım doğru düşünüyorsun benim ilk aşılama tutmuştu ama tutmazsa uzatma tüp e geç canım
Ayyy hadi inşallahhhçok iükür değerlendirmişsin hafta sonunu
Aşko konuştuk senle zaten
Ooo hadi hayrlısı inşallah bebiş vardır canım
Geldim canımaradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Kuzu ben ilk defa aşılamada böyle bir tedavi şekline rastladığım için merakla sonucu bekliyorum inşallah bu ay bebişin gelir
Geldim geldimaradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Kuzum evet aradılar 4ü de günlerine uygun gelişim gösteriyorlarmış çok şükür
Ohhh afiyetler olsun çok severimEşim izindeydi bugün anasında yemiş bende dünden kalan 2 adetcikdolma yedim pişman değilim
2 tane kısmetse kuzuCanım 2 tane mi 1 tanemi transfermi olcaktı sana
Canım daha belli değilOh afiyet şifa olsun bacım sen anasın ana ye tabi
Afiyetler olsun aşkoTavuklu pilav, nohut, kuru cacık
Afiyet olsun herkeslere kızlar hayırlı akşamlar
Yine bulmuşun biyerEsim yok die arkadasimda yedim
Patetes yapms yogurtu bitanede tuzlu minik kurabiye
Ohh afiyet olsun canımKöfte patates sigara böreği yedik bebişim. Aradılar mı haber geldi miii
Kız seninkiler hep çatlıyo haKızlaar bende dr a gittim yumurtalardan biri kendi çatlamış diğeri de 22 mm olmuş. Bugün ve çarşambayı da değerlendirin dedi
Ayyy :) perşembe günü kısmetse ben de çok heyecanlıyımYa hamdolsun transfer ne zaman lari çok heyecanlı hepimiz için umutlu bi ay valla biz daha demin fıtı fıtı yaptık artık 2 günlük perhizle aşılama olur aklımda kalcaktı yoksa ya yumurta erken çatlar diye :)
Valla 1 i 8 dedi 1 i 5 dedi 1 i 3 dedi filan sonra lafı kestim konuşurken ben bunlardan anlamadığım için sağlıklılar mı dedim evet dedi hepsi günüyle uyumluÇok şükür canım hücrelerini söylediler mi
Ohh yarasınayy çok sağol ya
Peynirli gözleme, mercimek çorbası, salata
benim eşim de merak ediyor bunu. Doktorumuz aynı olunca, onların da çift transfer mi diye
Sağol aşko
Hadi hayırlısı canım bir kere de aşılama dene bence ama çok vakit kaybetme epey süre olduysa tüpe başvur benceCevap için sağ ol kuzum benim adetim bugündü bir türlü gelmiyor aşılamaya geçecektim bu ay dayanacak gücüm kalmadı
Lariimm senin attığın fotograflar bende hiç açılmıyorEki Görüntüle 2779070
Kızlar acil cevap bunu kullanan var mı alıyorum ?
Ama bu sefer dün değerlendirmiştim neyse kiOhhh afiyetler olsun çok severim
2 tane kısmetse kuzu
Canım daha belli değil
Afiyetler olsun aşko
Yine bulmuşun biyer
Ohh afiyet olsun canım
Kız seninkiler hep çatlıyo ha
Ayyy :) perşembe günü kısmetse ben de çok heyecanlıyımyansın gecelerr
Valla 1 i 8 dedi 1 i 5 dedi 1 i 3 dedi filan sonra lafı kestim konuşurken ben bunlardan anlamadığım için sağlıklılar mı dedim evet dedi hepsi günüyle uyumlu
Ohh yarasın
Sağol aşko
Hadi hayırlısı canım bir kere de aşılama dene bence ama çok vakit kaybetme epey süre olduysa tüpe başvur bence
Ay hepimiz toplu test yaparız kırmızılar gelmeseOhhh afiyetler olsun çok severim
2 tane kısmetse kuzu
Canım daha belli değil
Afiyetler olsun aşko
Yine bulmuşun biyer
Ohh afiyet olsun canım
Valla 1 i 8 dedi 1 i 5 dedi 1 i 3 dedi filan sonra lafı kestim konuşurken ben bunlardan anlamadığım için sağlıklılar mı dedim evet dedi hepsi günüyle uyumlu
Ohh yarasın
Sağol aşko
Hadi hayırlısı canım bir kere de aşılama dene bence ama çok vakit kaybetme epey süre olduysa tüpe başvur bence
Bn göremiyorum fotoyuEki Görüntüle 2779070
Kızlar acil cevap bunu kullanan var mı alıyorum ?
Alla AllaLariimm senin attığın fotograflar bende hiç açılmıyor
Ohh şükürAma bu sefer dün değerlendirmiştim neyse ki
Hadi inşallahAy hepimiz toplu test yaparız kırmızılar gelmese
Hahha yalniz yemekten nefret ederimmOhhh afiyetler olsun çok severim
2 tane kısmetse kuzu
Canım daha belli değil
Afiyetler olsun aşko
Yine bulmuşun biyer
Ohh afiyet olsun canım
Ohh yarasın
Sağol aşko
Hadi hayırlısı canım bir kere de aşılama dene bence ama çok vakit kaybetme epey süre olduysa tüp e başvur bence
Ohhh afiyetler olsun çok severim
2 tane kısmetse kuzu
Canım daha belli değil
Afiyetler olsun aşko
Yine bulmuşun biyer
Ohh afiyet olsun canım
Ohh yarasın
Sağol aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?