Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya belki testte sorun vardır canım bekle bakalım kaset test al yada onu dene inşallah vardır heme. Üzülme ağlama. Ben dış gebelik ve kimyasal yaşadım o yüzden teste alerjim oldu hatta kimyasal da çok erken öğrendim Kan değerim de 600 küsür çıktı ama düştü çok erkenden öğrenmek iyi değil yani. Sen zamanı gelince yapmışsın inşallah pozitif çıkar kan ver bence en garantisi o.

Tüp bebek denemelerinde negatif alanlara histereskopi isleminde yapılan bir işlemmiş canım, bence kesinlikle araştır bu durumu ve kafana yatarsa sen talep et ve yaptır.
Ailende Rahim ya da Rahim ağzı hastalığı geçmişi varsa attırma o çizdiği çok araştırmadan... Ben histereskopi den sonra çok pişman oldum çünkü. Dr unla görüş genetiği de sıkıntı varsa

Şükür cnm vallahi ne yapim koşturma adet son 15 gün var ama bnm 15 Şubat'ta doğum günüm bakalım eşim bana ne yapacak hala bı umut bekliyorum cnm

Aile hekimim beta HCG yerine şeker kolesterol bakmış kanda sağolsun şaşkın mı ne anlattım anlattım ama anlamamış beni dinlememiş bile
Ahahah hekime bak beyin bedava
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz takipteyim yazamasamda
Allah razı olsun canımıniçi
Canım inşallah test hatalıdır ve gebesindir gerçekten insanın canı sıkılıyor. Ama sanırım kimyasaldı
Nqpcam bn ya adama bozdurdum perhizi 2 günlük diye
Birşey yapmayacaksın canım sorun yok üzülme zaten ayıklanacak o spermler
Canım sen kaç yaşındasın?, 2 tane transfer edebiliyorlar mı çok merak ediyorum ilk tüp bebekte
Canım 33 yaşımdayım :) benim dr hep çift transfer yapıyor. Ozan tek mi yapıyormuş. Senin son durum ne kuzum
Kızlar bugün itibariyle tarlusal kullanmadan benim kırmızıları getirmeyi başarmış bulunmaktayım o zaman Lh bu sebepten pik olmuş oluyor o vakit.
Aaa harika haber bu canım gözün aydın
Şükür cnm vallahi ne yapim koşturma adet son 15 gün var ama bnm 15 Şubat'ta doğum günüm bakalım eşim bana ne yapacak hala bı umut bekliyorum cnm
Hadi Allah gönlüne göre versin canım benim

Ya bu perde denilen şey, ultrason da rahim filminde görünen bir şey mi? LaRisaCca @Mucizemsn
Vajinal ultrasonda farkediliyor ama yanlış da görmüş olabiliyorlar. Perde hiçbir zaman kesin görülemiyor ancak histereskopiyle netleşiyor. Yani olabilir de olmayabilir de. Drlar garanti olsun diye ya da çoğu maddi olarak duygularınızı kullanıp Tamamen para amaçlı yapabiliyorlar. Özellikle özel olanlar. Bende de şüphelenmişlerdi ama tertemiz çıktı, yalnız çizik attıkları için çatıyı düzeltmişler, bıçak yediği için Rahim benim genetik teki kanser uyandı ve bir sene sonra Rahim ağzı kanserinden konizasyon la alındı. Nolur çok iyi düşünün. Çok çok iyi araştırın.

Amin cnm bakalım neler olacak

Ay inş canım yarın bol bol fındık fıstık pekmez yedireyim çoğalır mı :)

33 yaşımdayım :) benim dr hep çift transfer yapıyor. Ozan tek mi yapıyormuş. Senin son durum ne kuzum
Canım benim 6. Güne gidenler istenilen kalitede olmadığı için 4 tane donduruldu biz ozan beyle hiç konuşmadık açıkçası ama internette ilk tüp bebekte ve 35 yaşından küçüklerde hep tek yazıyorda ondan merak ettim bende 26 yaşındayım bu adetten sonra rahim filmi çekecek o zaman sorarım olmadı

Ay inş canım yarın bol bol fındık fıstık pekmez yedireyim çoğalır mı :)
Bir günde bence çoğalmaz
Canımıniçi o devlet prosedürü özellerde bu tamamen dr insiyatifi. Ben anlamadım şuan sadece 4 embriyo mu dondurdular sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…