Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EN SON bnde gittgmde 11 mm di bak gördn mü çok skür bir sıkntı yok aşılama için de zam gelcegni duymuştm bn en son gittgmde fiyatı 3.500 tü
O zaman çok fark olmamış ben acaba başka yerlerde daha da mı uygundu da ben pahalıya yaptırıyorum diye düşünmedim değil
Canım keşke bu ay da geçseydi, rahim kalınlığın normale döndükten sonra mı yaptırsaydın o hormonları aşılamaları fln, ne bileyim bir an böyle düşündüm.
Asko bı sıkıntı yok tekrar bakarız buna dedi öğleden sonra ilk iğneyi o vuracak bı sorayım eğer rahim kalınlıgi sıkıntılıyla aşılama yapacak misin diye
AYy gonal f iyi bir igne inşallah sana hayrlı gelir
Klomen mi kullansam falan dedim eşime ama en iyisi neyse o olsun dedi doktor da bı tık daha iyi dedi iğne hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırım

Ay çok heeycanlı canım benım yaaa. İnsallah tutunurlar sana sıkı sıkı

Dualarımız seninle kuzum

Bı ilaç daha yazdı adını unuttum şimdi eczanede kaldı recetem bu ilacı sabah öğle akşam içeceksin rahmini kalınlaştırsin dedi bende yeterii kadar kalın dedim
Kalin rahme bunu vermekte nekdr saglikli kuzu
İgneler catlatma fln 5 bini bulur
Asilamadaki orani biliyorsun dimi canimm
İnsallah tutardaa

Yolda mısınız canım çok heyecanlı ya birşey yazacaksın diye tetikte bekliyorum

Kızlar bende doktora geldim yumuşları görmek için inşallah birgün minnoşumu görmeye gelirim
Nur umm haberler nasılll güzel haberlerini bekliyorum
Özel klinik 4000 TL ücret istedi bı defa yaptıracaz eşimde yapalım diyor incelmesi için bişi demedi Çarşamba tekrar bakarız dedi
Çokmuş ya.. neden 4000₺ ? bi 4000₺ daha koysak Tüp bebek yaparız
Canım belki de yarın gitsen daha ince çıkacaktı daha adetin 1. Günü çok normal böyle olması. Gonal f güzel bir iğne inşallah sana da vesile olur Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah bu defa olacak ve müjdeni vereceksin
Meryem süresini unutmayın kızçelerimm
Asla unutmam saat 2 de okumuş olcam Allah ın izniyle

Evet yoldayız balımmm çok sıcak hava bayılcmmm ilaçlarını ynnda getirsn demiş eşime sıkışık olcm ya son yarm saat kala su içermm patlamak istemyrm

Ayyy çok heyecanlı olsa gerek. Güzel haberlerini almak dileğiyle. Bu güzel günde dualarımız seninle

Ayyy çok heyecanlı olsa gerek. Güzel haberlerini almak dileğiyle. Bu güzel günde dualarımız seninle
Ayy cnm bnm çok tşk edermmm sz böyle yazdkça aglayasm geliyo tanımadgmm insanlarn bna böle dua etmeleri ne kdr kıymetlii allah kalbinize göre versn szndee cnnm

ayy çok şükür ya. o cücüşe söyle sıkı sıkı tutunsun annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…