Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı kuzum herşey gönlüne göre olsun inşallah heyecan olumsuzluk yok
edaecoo kuzucum heyecanla aramalarını bekliyoruz bizde
kuzularımmmm allah razı olsun şu anda iş yerinden çıkıyorum yıllık iznimi onaylattım ve işlerimi tamamladım aradılar ve saat 2 de transfer olacakmış yola çıkcaz yarım saate dualarınızı eksik etmeyin sizi çok sevyrmmmmm cücüşümü alıp gelicem hemen aranızaaaaaa inşallah hepimiz cücüşlerimize kavuşuruz en kısa zamandaaaaaa larimmmmm teommmm isteyen herkesss yarabbimmm

Ücretli mi yapıyorlar canım. Özel miydi hastane. Peki incelme için ne yapılmalıymış. Ben 3 ay primolut kullandım. Yine de çok incelmedi
Özel klinik 4000 TL ücret istedi bı defa yaptıracaz eşimde yapalım diyor incelmesi için bişi demedi Çarşamba tekrar bakarız dedi

Neden böyle olurmuş, doktorun sebeplerini anlattımı?
Büyük ihtimak adet doneminden kaynaklanıyor dedi tam sökülmemistir yüksek çıkmasıni ona bağladı gonal f 900 yazdı aslında klomende kullanabilirsin dedi ama eşim yaptirmisken iyisi neyse o olsun istiyor öğleden sonra ilkini vurulacam 75 lik olacak Çarşamba tekrar kontrole çağırdı inşallah güzel sonuç alırız yoksa uzun bı sure bırakacam

Canım keşke bu ay da geçseydi, rahim kalınlığın normale döndükten sonra mı yaptırsaydın o hormonları aşılamaları fln, ne bileyim bir an böyle düşündüm.

Günaydın kızlar edaecoo canım minnoşunu al gel inşallah annesine tutuncak 10 gün sonrada güzel haberi alırsın inşallah sonra hamiş olarak bizlere dua edersiniz
Sagol bbgm inşallah alıp glcem skntısız geçsin süreç yeter İnşallah o günleri hep birlikte görelim kuzum

AYy gonal f iyi bir igne inşallah sana hayrlı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…