Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OLumsuz olsada ben seni gazlarm kuzu sn hiç mrk etme sence biz seni olumsuz gönderirmiyiz hayrlısındn o günlere bir gel iyi olck inşallah herşey Güzel temennilerin için çok tsk ederm cnm allah razı olsun
Canım bugun mu transfer günün

edaecoo canımıniçi duyguş Bugün anne olma ihtimalimize en yakın olacağın andasın cücüşün seni bekliyor , sen de onu Rabbim hiç ayırmaksızın kavuştursun bugün sizi Heyecanla gidip cücüşü alıp gelmeni bekliyoruz. DualarımızdasınAllah yolunuzu açık etsin bu yolda tırnağınıza taş değmesin

Takip edilmek de hoşuma gitti. Hayranımsın demek
Çok hayranım
Canım güzel haberlerini bekliyoruz
Oyy bitanem benim hadi hayırlı haberlerle inşallah

Hastaneye gidiyorum askolar son kez kafama takıldı bu rahim kalınlıgi sizce ben normalde çok yoğun ve pihtili adet olurdum son iki üç aydır hiç pıhtı yok ve azalma var ondan kaynaklanıyor olabilir mi

Eklentiler

• IMG20210212095959.webp
    109,3 KB · Görüntüleme: 26
Hastaneye gidiyorum askolar son kez kafama takıldı bu rahim kalınlıgi sizce ben normalde çok yoğun ve pihtili adet olurdum son iki üç aydır hiç pıhtı yok ve azalma var ondan kaynaklanıyor olabilir mi
İnşallah soru işaretlerin gider canım. Bize de haber ver

Adet baslangici baktigi icin kalinlik bundan kaynaklanabilir canimm
Bende hep 12.gün baktilar
Zaten asilama surecinde ona yine bakicaklar catlatmadan once
Simdilik stres yapmaa derimm

İnşallah soru işaretlerin gider canım. Bize de haber ver
Adet baslangici baktigi icin kalinlik bundan kaynaklanabilir canimm
Bende hep 12.gün baktilar
Zaten asilama surecinde ona yine bakicaklar catlatmadan once
Simdilik stres yapmaa derimm
Stres yapmamın sebebi kazıma işlemi açıkçası biraz ondan çekiniyorum sanırım

Haber verecem size inşallah gider kafamda deli sorular

Canım stres yapma inşallah sorularının cevabını bulacaksın rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…