Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlamıyorum kızlar ya pcos yok değerlerim normal. Bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi kullandm. Gene olmadı. Bugn regli oldum. İşteyim kendimi tutuyorum ağlamamak için.
Canım benim üzülme ben de 3 ay kullandım ama olmadı bende de ve eşimde de birşey yoktu kısmet bazı şeyler.. yeni ay yeni umut. İnşallah bu ay müjdeni alırsın
Evet yoldayız balımmm çok sıcak hava bayılcmmm ilaçlarını ynnda getirsn demiş eşime sıkışık olcm ya son yarm saat kala su içermm patlamak istemyrm
Canım ben burdan çıkarken başlamıştım 1,5 saat önce yani.. az az içtim varınca da yürüdüm sıkıştığımı hissedecek kadar oldum ama patlayacak kadar değil iyiydi benim için
edaecoo duamdasın canım . LaRisaCca kuzu bana çatlatma iğnesi yapılmadı ya bnm betam yüksek değil mi gonal f yükseltmiyo demi
Kuzum çatlatma iğnesi olmadıysan hcg n etkilenmez gonal f yükseltmez

Kuzum bnde şu an öyleyim iyiym yani biraz daha idare eder beni

İyiyiz kuzum şükür kontrole geldik bekliyoruz Sen nasılsın nasıl gidiyor

Kalin rahme bunu vermekte nekdr saglikli kuzu
İgneler catlatma fln 5 bini bulur
Asilamadaki orani biliyorsun dimi canimm
İnsallah tutardaa
Biliyorum asko doktor bahsetti bı defa deneyecez ondan sonra yok zaten inşallah tutar rabbim nasip eder inşallah

Bilmiyorum ki o kadar fazlaymış amin inşallah işe yarar

İyi bari o derde girmeyeyim bide :)

Kuzum sen şimdi transferdesindir ben tam 2 de başladım okumaya şimdi bitti Allah kabul eder inşallah ve sadece belirli ayetleri değik hepsini okudum Rabbimin daha çok hoşuna gitsin diye

Derdimiz çok valla
Oyy dillerine saglık bbgm allah kabul etsn inşallah daha girmedm canm geç kaldık biraz yolda cok trafik vardı ödemeyi yaptık alacaklar şimdi öpüyorum hpnizi

Ayy cnm bnm çok tşk edermmm sz böyle yazdkça aglayasm geliyo tanımadgmm insanlarn bna böle dua etmeleri ne kdr kıymetlii allah kalbinize göre versn szndee cnnm
İnşallah canım. Ben de oğluma kavuşmayı bekliyorum Bu zor zamanlarda birbirimize destek olmamız lazım.

Sağol canım benim

Sağol canım benim. Sen nasılsın

Benim kalın olduğu için rahim kazıma yapıldı canım

Kızçeler 3 aylar cumartesi başlıyor.
Çok şükür iyiyim canım
İyiyiz kuzum şükür kontrole geldik bekliyoruz Sen nasılsın nasıl gidiyor
Bizde kontrole gitmiştik Sabah çok şükür herşey yolunda Güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…