Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
edaecoo Rabbim emeklerinin karşılığını versin kucağını doldursun canım benim bize güzel haberleri vericeksin inşallah
HEpmizin emekleri karşılık bulsun inşallah aşkm bnmm bak snnde 2 yumoşun varmış o ay bu ay olblr
Kizlar gonal f vurduktan sonra normal hayatıma devam ediyorum dimi yürümek serbest
Tbkide cnm hç bsy yapmana gerek yok yasak degl hc bsey
Sevgililer günü hediyemizde hazır
ayyy sizin hediyenizi yerimmm çok tatlış olmuş
Evet canım valla meraktayızz edaecoo
geldim bebklerim şimdi birlikte bekleme zamanı Omur-un Hatunu

edaecoo en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah sağ salim olmuştur transferin, bu ay buralar hamiş dolacaaaak var mı haber edaecoo oldu mu transfer ????
Oldum çok şükür aşkm şimdi hastanedn çıkcm sadece 45 dk yattm herşey yolundaydı şimdi sıra beklemede bbgm

Oldum çok şükür aşkm şimdi hastanedn çıkcm sadece 45 dk yattm herşey yolundaydı şimdi sıra beklemede bbgm
Ayy yaa bebisler cepte aldın gidiyon evine ne guzell bu ay güzel haberler alırız insallah

Benimde kafam karıştı biran
ama benim gonal f im farklı seninki aşılama olduğu için sanırım benim birtane küçük cam şişede yanındada iğneleri var...şimdide tutunması için iğne yazdı sabah akşam gelde aklında tut emeklerimiz karşılığını alırız inşallah

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…