- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.161
Bbgm bizde snnle bekleyecegz snnkide diğer tüm bebeklerimin de sonucu güzl olck ben yürektn inanıyorumHadi hayırlısı olsun bitanem güzel sonuçlar alacaksiniz inanıyorum buna hepimiz sizinle bekleyeceğiz
Bende ictim cnm gunde 2 defa ama gunler sasiyor tabiŞimdi üstüne günler yazıyor ya onu onemsemeyecez o zaman dimi çünkü günde 3 defa icecem çok değişik bişi ya ilkini içtim tık diye açtım
Biz de seni öptük canımmmOyy dillerine saglık bbgm allah kabul etsn inşallah daha girmedm canm geç kaldık biraz yolda cok trafik vardı ödemeyi yaptık alacaklar şimdi öpüyorum hpnizi
kuzum 2 yumurtam olmuş çatlatma iğnes verdi yarın için tutunması için ilaçlar verdi inşallah bu ay güzel haberi alırız sen nasıl hissediyorsu nasılsın
Evet evet tabi kısıtlama yokKizlar gonal f vurduktan sonra normal hayatıma devam ediyorum dimi yürümek serbest
Canım gözün aydın böyle olması devam etmesi nasip olur inşallahÇok şükür iyiyim canım
Bizde kontrole gitmiştik Sabah çok şükür herşey yolunda Güzel
Canımmm biz iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar herkes nasıl ne yapıyorsunuz
Hee bak şimdi duvara fırlatıp kapağı kırınca hemen açılıyorEki Görüntüle 2781815 kizlar bunu sabah öğle akşam iç dedi
Ayyy cücüşünü de seni de öperimm canımıniçleriBen cücüşümü aldım geldimmmmm beybilerimmmmm
Aminn canım Allah razı olsunHepiniz için isim vererek tek tek dua ettim kızçeeelerimmm allahım kabul etsn inşallah
Canım östrojen salgılıyor bu ilaçcnm bu ne ilacı niçin kullanıyorsun
Ayyy pıt diye bırakıyolar içeri bonibon gibiBnde seni severm bbgm. Ayy gördm gördm sanki zıplayarak gidiyo gbiydii balımmmçok ii hssedyrmmm yaa rabbm bozmasn çok pozitifm sayenizde
Canım hepimizinki bu ay hem ge cikti hem az bence de mevsimsel tamamenKızlar, ovitrelle kullandıktan sonra adet kanaması yaşayanlar miktarı nasıldı sorması ayıp.... benimki şuan kırmızı ama çok az...affedersiniz bir ped daha dolmadı dünden...
Hee kırdığım
Yavrum o benim gibi hanzo değil ki narin o narin
Kız sen de narinsin benim tatlişimmmmBiz de seni öptük canımmmhadi sağlıcakla gel evine taze anniş
ben iyiyim canım duacıyım ayın 22 sinde hepimiz inşallah pozitif görmüş olalım
Evet evet tabi kısıtlama yok
Canım gözün aydın böyle olması devam etmesi nasip olur inşallah
Canımmm biz iyiyiz sen nasılsınedaecoo ve ben transfer olduk, L Limonlu Su aşılamaya başladı Nureella mın da 2 yumişkosu var çatlatacak yarın nasipse H halleycik 22 sinde tüp görüşmesine gidecek C Capanin Gururu Teyom nisan gibi tüpe başlayacak hamişlerin bebekleri iyi bin şükür :) öyle işte
Hee bak şimdi duvara fırlatıp kapağı kırınca hemen açılıyorben günde iki içiyorum
Ayyy cücüşünü de seni de öperimm canımıniçlerihadi rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin sağlıklı bir evlat,gebelik,doğum olsun inşallah
Aminn canım Allah razı olsun
Canım östrojen salgılıyor bu ilaç
Ayyy pıt diye bırakıyolar içeri bonibon gibiçok tatlı di mi o an sende bebeğin
Canım hepimizinki bu ay hem ge cikti hem az bence de mevsimsel tamamen
Hee kırdığım
İnşallah LarissacığımCanım hepimizinki bu ay hem ge cikti hem az bence de mevsimsel tamamen
Bende cok tez canliyimmmBiz de seni öptük canımmmhadi sağlıcakla gel evine taze anniş
Canımmm biz iyiyiz sen nasılsınedaecoo ve ben transfer olduk, L Limonlu Su aşılamaya başladı Nureella mın da 2 yumişkosu var çatlatacak yarın nasipse H halleycik 22 sinde tüp görüşmesine gidecek C Capanin Gururu Teyom nisan gibi tüpe başlayacak hamişlerin bebekleri iyi bin şükür :) öyle işte
Hee bak şimdi duvara fırlatıp kapağı kırınca hemen açılıyorben günde iki içiyorum
Ayyy cücüşünü de seni de öperimm canımıniçlerihadi rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin sağlıklı bir evlat,gebelik,doğum olsun inşallah
Hee kırdığım
Eczacı bana anlatırken sakın sert bı şekilde çevirmeyin ayrıca geriye çevrilmez kirarsiniz dediBiz de seni öptük canımmmhadi sağlıcakla gel evine taze anniş
Hee kırdığım
Ohh mis gibi havadisler bu ay hamiş olacaksiniz insallahhhBiz de seni öptük canımmmhadi sağlıcakla gel evine taze anniş
Hee kırdığım
Larişkooo buralardayım çok giremiyorum yaL Limonlu Su canım adet durumun nedir?
Nm88326 canım seni bugün görmedim nasılsın?
@Matmazella canım neler yapıyosun sesin çıkmıyor?
E efulimm1 kısss nerdesin sen
Onu açamayan ben değildim canım, hepinize bi haller oluyor kişi karıştırıyosunuzDün larinin sorduğu ilaç buydu o zaman hiç anlamadım ki tüp bebek için kullanılan ilaç zannettim ismini de unutmuşum bu yüzden sanırımAyseee1987 de açamadım falan demişti ayşoooo
Pardon yaaOnu açamayan ben değildim canım, hepinize bi haller oluyor kişi karıştırıyosunuzsanırım MelodiminEsi kullanıyordu.
Kız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mıPardon yaa
Ben aşılamaya başladım rahmi kalinlastiriyormus bugün başladım adetin 2. günü normalde kullanılır mı bilmiyorumKız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mı
Doktorların vardır bildiğiÇok saçma mesela 28 günde bitiyor normalde ama ben 9 gün kullanabilecem
Adetin kaçıncı günü başlanıyor kaçıncı günü bırakılıyor bu ilaçBen aşılamaya başladım rahmi kalinlastiriyormus bugün başladım adetin 2. günü normalde kullanılır mı bilmiyorum
Yaaaa Ayşee ne güldüm..Kız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mı
Senin rahmin zaten kalın canım, bence başka bişey için vermiştir bunu sana.Ben aşılamaya başladım rahmi kalinlastiriyormus bugün başladım adetin 2. günü normalde kullanılır mı bilmiyorum
Yok bunuda kullanacam benYaaaa Ayşee ne güldüm..
Aspirin mi sandın
Allah'ım tez zamanda seni de güldürsün..
Bugün ikinci günü başladım bitane kadar kullanılacak sanırım Çarşamba günü doktora gidecem sorarım orda bitince yenisini kullanacakmiyim diyeAdetin kaçıncı günü başlanıyor kaçıncı günü bırakılıyor bu ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?