Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy dillerine saglık bbgm allah kabul etsn inşallah daha girmedm canm geç kaldık biraz yolda cok trafik vardı ödemeyi yaptık alacaklar şimdi öpüyorum hpnizi
Biz de seni öptük canımmm hadi sağlıcakla gel evine taze anniş
kuzum 2 yumurtam olmuş çatlatma iğnes verdi yarın için tutunması için ilaçlar verdi inşallah bu ay güzel haberi alırız sen nasıl hissediyorsu nasılsın
ben iyiyim canım duacıyım ayın 22 sinde hepimiz inşallah pozitif görmüş olalım
Kizlar gonal f vurduktan sonra normal hayatıma devam ediyorum dimi yürümek serbest
Evet evet tabi kısıtlama yok
Çok şükür iyiyim canım

Bizde kontrole gitmiştik Sabah çok şükür herşey yolunda Güzel
Canım gözün aydın böyle olması devam etmesi nasip olur inşallah
Selam kızlar herkes nasıl ne yapıyorsunuz
Canımmm biz iyiyiz sen nasılsın edaecoo ve ben transfer olduk, L Limonlu Su aşılamaya başladı Nureella mın da 2 yumişkosu var çatlatacak yarın nasipse H halleycik 22 sinde tüp görüşmesine gidecek C Capanin Gururu Teyom nisan gibi tüpe başlayacak hamişlerin bebekleri iyi bin şükür :) öyle işte
Eki Görüntüle 2781815 kizlar bunu sabah öğle akşam iç dedi
Hee bak şimdi duvara fırlatıp kapağı kırınca hemen açılıyor ben günde iki içiyorum
Ben cücüşümü aldım geldimmmmm beybilerimmmmm
Ayyy cücüşünü de seni de öperimm canımıniçleri hadi rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin sağlıklı bir evlat,gebelik,doğum olsun inşallah
Hepiniz için isim vererek tek tek dua ettim kızçeeelerimmm allahım kabul etsn inşallah
Aminn canım Allah razı olsun
cnm bu ne ilacı niçin kullanıyorsun
Canım östrojen salgılıyor bu ilaç
Bnde seni severm bbgm. Ayy gördm gördm sanki zıplayarak gidiyo gbiydii balımmm çok ii hssedyrmmm yaa rabbm bozmasn çok pozitifm sayenizde
Ayyy pıt diye bırakıyolar içeri bonibon gibi çok tatlı di mi o an sende bebeğin
Kızlar, ovitrelle kullandıktan sonra adet kanaması yaşayanlar miktarı nasıldı sorması ayıp.... benimki şuan kırmızı ama çok az...affedersiniz bir ped daha dolmadı dünden...
Canım hepimizinki bu ay hem ge cikti hem az bence de mevsimsel tamamen
Hee kırdığım
LaRisaCca ablana nasıl açıldığını tarif et beni dövemezse iyi. Sataşma yapıyorum
Yavrum o benim gibi hanzo değil ki narin o narin

Kız sen de narinsin benim tatlişimmmm

Bende cok tez canliyimmm
Bagli poseti acippp olmayincaa hemenn yirtarimmm
Cünkum neden olmasin

Eczacı bana anlatırken sakın sert bı şekilde çevirmeyin ayrıca geriye çevrilmez kirarsiniz dedi

Ohh mis gibi havadisler bu ay hamiş olacaksiniz insallahhh bizde kontrole gittik cinsiyete de bakti tam goremedi haftaya gel dedi genel durumda iyi Allaha bin sükür.

Kız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mı
Ben aşılamaya başladım rahmi kalinlastiriyormus bugün başladım adetin 2. günü normalde kullanılır mı bilmiyorum

Kız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mı
Yaaaa Ayşee ne güldüm..
Aspirin mi sandın
Allah'ım tez zamanda seni de güldürsün..

Adetin kaçıncı günü başlanıyor kaçıncı günü bırakılıyor bu ilaç
Bugün ikinci günü başladım bitane kadar kullanılacak sanırım Çarşamba günü doktora gidecem sorarım orda bitince yenisini kullanacakmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…