Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o güzel kalbni severim senin nasılsın nasıl hissediyorsun herşey güzel gitti değilmi ...ayy minnoşun konmasını izledinmi
Bnde seni severm bbgm. Ayy gördm gördm sanki zıplayarak gidiyo gbiydii balımmm çok ii hssedyrmmm yaa rabbm bozmasn çok pozitifm sayenizde

Kızlar, ovitrelle kullandıktan sonra adet kanaması yaşayanlar miktarı nasıldı sorması ayıp.... benimki şuan kırmızı ama çok az...affedersiniz bir ped daha dolmadı dünden...
Benim normaldi

Kızlar, ovitrelle kullandıktan sonra adet kanaması yaşayanlar miktarı nasıldı sorması ayıp.... benimki şuan kırmızı ama çok az...affedersiniz bir ped daha dolmadı dünden...
Ama sanırım mevsimsel bu durum benimde iki üç aydır azalma var

Doktor bisey dedimu kuzummm
AŞkm dedigi şey kafana takma poztf ol 2 gün duş alma alırken ılık su kullan oturma sakn yıkanırken dedi genelde sebze agrlıklı beslen dedi sakn kabız olma olursn zeytinyagı iç dedi. İlaçları düzenli kullancm. Yürüyüş yarın akşamdn snra yapablrsn dedi ve 3 gündn snra rutin hayatına dön dedi çok umutlu konuştu birde inşallah olur bbgm

Hadi hayırlısı olsun bitanem güzel sonuçlar alacaksiniz inanıyorum buna hepimiz sizinle bekleyeceğiz

Dün larinin sorduğu ilaç buydu o zaman hiç anlamadım ki tüp bebek için kullanılan ilaç zannettim ismini de unutmuşum bu yüzden sanırım Ayseee1987 de açamadım falan demişti ayşoooo
LaRisaCca ablana nasıl açıldığını tarif et beni dövemezse iyi. Sataşma yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…