Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin rahmin zaten kalın canım, bence başka bişey için vermiştir bunu sana.
Bilmiyorum ki bana rahmin kalinlasmasi için kullanacaksin dedi bende zaten kalın dedim geç bakalım dedi baktı 11mm düşmüş dedi muhtemelen tam sökülmemistir ondan bu kadar çıkmıştır dedi ilacı kullan dedi iste

Bugün ikinci günü başladım bitane kadar kullanılacak sanırım Çarşamba günü doktora gidecem sorarım orda bitince yenisini kullanacakmiyim diye
Günde 2 dimi? Bende adetin 2. Günü başlayayım buna.
Battı balık yan gider

Yok asko ben günde 3 tane kullanıyorum LaRisaCca edaecoo 2tane kullanacak
Ya bende bi doktora danışayım, kullanmak istediğimi söyleyeyim cidden ya belki.işe yarar.
Ha hormonlar normal ama belkide hormon devresini yakmak lazım, belki kendine gelir.
Eskiden t.v çalışmadığında vuruyorduk üstten yandan arkadan hooooppp kanal geri geliyordu evet o televizyon ben olabilirim

Yok bunuda kullanacam ben belki işe yarar kız bunu kullanınca yumurta çatlatma iğnesi mi kullanılması gerekiyor ?
Ben kullanmadım canım çatlamada aşılama ve tüp bebek te sanırım kullanıyorlar bilgim yok ilaca karşı

Ayşoooo yaa

Adetin 3. Gününe göre normal Çıkmış. Bu ilaç e2 yle bağlantılı bi ilaçmış canım, onu araştırıyorum da o yüzden çok soru soruyorum.
Benim 20-30 arası çıkmış hep, benim yumurtalar kalitesiz mi demek o

Evet kuzum 1 minnak
Bebeklerim senin için ve A archi88 ve @shlls için hayrlısı ile kucagınıza almanız içinde dua ettim unutmam sizi hamişlerim
Canimmm amin insallah. Insallah senin transferinde hayirlisiyla olumlu sonuclanacak.girip okuyamadim ama aklimdaydin gun boyu. Dua ettim insallah guzel haberler alacaksiniz

Adetin 3. Gününe göre normal Çıkmış. Bu ilaç e2 yle bağlantılı bi ilaçmış canım, onu araştırıyorum da o yüzden çok soru soruyorum.
Bana onunla ilgili bilgi vermedi de dediği oydu rahim kalinlasmasi icin

melinda- googlede böyle yazıyor, ama letual faz, folükül faz ovülasyon faz aralıklarını yazmamışlar
Erkeklerde bu hormonun değer aralığı 10- 50 pg/ml, - Menopoza girmemiş kadınlarda 45 ile 400 pg/ ml, - Menopoza giren kadınlar 0 ile 30 pg/ml, - Çocuklarda 0 ile 25 pg/ml aralığında olması gereklidir.

Yok artık, bir menopoza girmediğim kaldıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…