- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.281
Aşılamayı genelde Anestezili yapmıyorlar canım. Ama senin de dikkatli olmanda fayda var tabiAskolar şimdi aşılama günü yemek konusu banyo konusu önemli mi yani tüp bebek yaptıranlara banyo yapma dediniz ha bide ben çok sıcak suyla duş alıyorum bu etkiliyor mu normalde de sıvı alımı önemli mi son olarak anestezili olacakmış ya nasıl oluyor o zaman kendimde mi olacam almadım hiç anestezi falan orada doktorun kendine ait bölümü vardı hastane değil neticede orda uzanıp yatacak miyim Eve gelip mi yatacam kafamda deli sorular biliyorum doktor bir çoğunun açıklamasını yapar ama ben bide sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorumedaecoo LaRisaCca
Kiiizz robot bana da onerir misiniz? Ne aldınız nerden kaca aldiniz bende almam
Canim seninde hayırlı olsun tedavin insallah ikimizinde güzel haberlerini alırız bu ayOyy bbgm hepmz alalım inşallah nasip etsn bize allahm emeklerimizi boş çevirmesn sizdnde bizdende güzl hbrler glck
Dediklerini dikkate alacak teşekkür ederimAşılamayı genelde Anestezili yapmıyorlar canım. Ama senin de dikkatli olmanda fayda var tabi
Ben unuturum diye ekran görüntüsü alıyorum hemenDediklerini dikkate alacak teşekkür ederim
Tamam askoBen unuturum diye ekran görüntüsü alıyorum hemensen de öyle yap
Canım doktor spermi rahme bırakırken muhakkak ultrasondan spermi nereye bıraktığına bakmalı.. yumurtalara en yakın yere bırakmalı böylece hareket sorunu varsa o sorunu da halletmiş oluyorsun. Mesela doktora hocam ultrasondan spermi nereye bırakacağınıza bakıyorsunuz değil mi diye sor :) Canım ben aşılama sıkışık girmedim ve zaten anestezili yapılmıyor. Muhakkak evde duş alıp git ben 3 gün duş almamıştım çünkü ben de çok sıcak duş alırım, sıcak kasları gevşetiyor ya o yüzden almadım.. muhakkak seni 15-20 dk uzandıracaktır uzandırmazsa da sen rica et. Yanında bir ince pike ve çorap olsun. Ben ameliyathane gibi bir ortamda aşılama olmuştum soğuktu üşümüştüm sen üşütmeAskolar şimdi aşılama günü yemek konusu banyo konusu önemli mi yani tüp bebek yaptıranlara banyo yapma dediniz ha bide ben çok sıcak suyla duş alıyorum bu etkiliyor mu normalde de sıvı alımı önemli mi son olarak anestezili olacakmış ya nasıl oluyor o zaman kendimde mi olacam almadım hiç anestezi falan orada doktorun kendine ait bölümü vardı hastane değil neticede orda uzanıp yatacak miyim Eve gelip mi yatacam kafamda deli sorular biliyorum doktor bir çoğunun açıklamasını yapar ama ben bide sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorumedaecoo LaRisaCca
Canımm xiaomi mi robot vacuum mop pro akıllı robot yazıyo üstünde :)) 2483₺ ye hepsiburada dan aldık :)Kiiizz robot bana da onerir misiniz? Ne aldınız nerden kaca aldiniz bende almam
Canim seninde hayırlı olsun tedavin insallah ikimizinde güzel haberlerini alırız bu ay
Kuzum kural 1 sıck duş alma bu süreçte anestezi yok aşılamada o konuda için rahat olsun birde sıkışık olcaksn yne tüp bebekte ki gibi sen aşılama snrası 2 gün yine yıkanmazsn tedbir al tok karnına gittmştm ben orada yarm saat yatmıştm ben snra kalkıp eve geldmAskolar şimdi aşılama günü yemek konusu banyo konusu önemli mi yani tüp bebek yaptıranlara banyo yapma dediniz ha bide ben çok sıcak suyla duş alıyorum bu etkiliyor mu normalde de sıvı alımı önemli mi son olarak anestezili olacakmış ya nasıl oluyor o zaman kendimde mi olacam almadım hiç anestezi falan orada doktorun kendine ait bölümü vardı hastane değil neticede orda uzanıp yatacak miyim Eve gelip mi yatacam kafamda deli sorular biliyorum doktor bir çoğunun açıklamasını yapar ama ben bide sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorumedaecoo LaRisaCca
Çok güzel anlatmissin asko teşekkür ederim bende çok sıcak suyla yapıyorum dusu ondan sordum inşallah uzandirir içerisi çok sıcaktı 3+1 apartman zaten kliniği cinsel perhizi sordum oda ben söylerim o zaman uygularsin suanlik sıkıntı yok dedi ki zaten adetliyim folik asit alıyorum şuan duphastonu sorayım bakayım ne diyecek teşekkür ederimCanım doktor spermi rahme bırakırken muhakkak ultrasondan spermi nereye bıraktığına bakmalı.. yumurtalara en yakın yere bırakmalı böylece hareket sorunu varsa o sorunu da halletmiş oluyorsun. Mesela doktora hocam ultrasondan spermi nereye bırakacağınıza bakıyorsunuz değil mi diye sor :) Canım ben aşılama sıkışık girmedim ve zaten anestezili yapılmıyor. Muhakkak evde duş alıp git ben 3 gün duş almamıştım çünkü ben de çok sıcak duş alırım, sıcak kasları gevşetiyor ya o yüzden almadım.. muhakkak seni 15-20 dk uzandıracaktır uzandırmazsa da sen rica et. Yanında bir ince pike ve çorap olsun. Ben ameliyathane gibi bir ortamda aşılama olmuştum soğuktu üşümüştüm sen üşütme3 gün cinsel perhiz olmuştu doktor cinsel perhiz vermezse aklında olsun aşılamadan 3 gün önce cinsel perhize başlanıyor. Bu dönemde protein ağırlıklı beslen demişlerdi bana öyle yapmıştım. Folik asit alıyordum. Aşılamadan sonra duphaston başladım tutunmasını kolaylaştırır demişti. Öyle işte
Canımm xiaomi mi robot vacuum mop pro akıllı robot yazıyo üstünde :)) 2483₺ ye hepsiburada dan aldık :)internetin bağlanmasını bekliyorum en geç çarşamba kullanmaya başlamış olurum
Sagol balımm allah razı olsun hepmz alalım o güzl haberleri inşallahKiiizz robot bana da onerir misiniz? Ne aldınız nerden kaca aldiniz bende almam
Canim seninde hayırlı olsun tedavin insallah ikimizinde güzel haberlerini alırız bu ay
Ağır kaldırmamak fazla hareket etmemek eğilip kalkmamak önemli mi pekiKuzum kural 1 sıck duş alma bu süreçte anestezi yok aşılamada o konuda için rahat olsun birde sıkışık olcaksn yne tüp bebekte ki gibi sen aşılama snrası 2 gün yine yıkanmazsn tedbir al tok karnına gittmştm ben orada yarm saat yatmıştm ben snra kalkıp eve geldm
Evet balım bana prof bunlara dikkt etmem gerektgni sölemiştiAğır kaldırmamak fazla hareket etmemek eğilip kalkmamak önemli mi peki
Çok güzel anlatmissin asko teşekkür ederim bende çok sıcak suyla yapıyorum dusu ondan sordum inşallah uzandirir içerisi çok sıcaktı 3+1 apartman zaten kliniği cinsel perhizi sordum oda ben söylerim o zaman uygularsin suanlik sıkıntı yok dedi ki zaten adetliyim folik asit alıyorum şuan duphastonu sorayım bakayım ne diyecek teşekkür ederim
Ne demek canım rica ederiz inşallah faydası olur. Tabi.. tutunma döneminde kabız dahi olmamaya çalıyoruz çok dikkat et bunlara. Uzanmamak da gerekiyor. Ben aşırı dikkat etmedim aklıma geldikçe yaptımAğır kaldırmamak fazla hareket etmemek eğilip kalkmamak önemli mi peki
Ya ayşee biz senle çok benziyoruz he, bak rahim filminde bnm sol tüpten sıvı gitmemişti, uğraşıp içeri vermişlerdi sıvıyı, selektif salpingografi deniyormuş o işleme hatta, öyle yapıo vermişlerdi sıvıyı ve tüp açık demişlerdi, bende de solda ağrı oluyor ara ara, doktora gidince bende aynen histeroskopi ile ilgili konuşucm ama onlar kafalarına göre takılıyolar bizim istediğimizi yapmıyolarki ya, bide rahim ağzında sorun olmuştu ya bzm, bnm çok dardı geçemeyip biraz açtım demişti doktor aşılamada, acaba diyorum bnde spermler içeri gidemiyomu yani, kafam çok karışıkHalley benim sol tarafımda adetime ortalama 7 gün kala hep bir ağrı oluyor, kasıklqrda mı tüplerdemi tam yerini bilmiyorum ama böyle rahatsız edici bi ağrı, sanki orada bi yumru var gibi ve iyi yumurtladığım zamanlar daha çok oluyor bu, klomen famera fln kullandığım aylarda da oldu, ve o parça geldiği aylarda da oldu,
Birde bu sabah uyandığımda bel ağrımdan doğrulamadım, nasıl ağrıdı biliyomusun sanki belimi 2 ye ayırmışlar gibi, geçmiş aylarda da yaşadım bunu, eskiden hep gebeliğe fln yoruyordum. Ama işin aslı hiç öyle olmadı. Rahim filmini çeken doktoru zaten gözüm tutmadı, bu işlemide yaptırayım diyorum. Çocuğu geçtim korkuyorum kötü bişey çıkar diye.
hayırlı olsun ne zamandı aşılama, sıkışıklık konusunda bnm doktor şunu demişti snn de aklında bulunsun, idrar yapıp hemen aşılamaya girmiştim ben ve çok zor geçmişti doktor rahim ağzından, idrar sonrası orası daralır sıkışır demişti başka bir doktor, idrara sıkışıkken rahim ağzı daha düz durur ve daha kolay geçilir demişti, hatta ondan sonra biz burda idrars sıkılık ilişki fln denemiştik bi grupAskolar şimdi aşılama günü yemek konusu banyo konusu önemli mi yani tüp bebek yaptıranlara banyo yapma dediniz ha bide ben çok sıcak suyla duş alıyorum bu etkiliyor mu normalde de sıvı alımı önemli mi son olarak anestezili olacakmış ya nasıl oluyor o zaman kendimde mi olacam almadım hiç anestezi falan orada doktorun kendine ait bölümü vardı hastane değil neticede orda uzanıp yatacak miyim Eve gelip mi yatacam kafamda deli sorular biliyorum doktor bir çoğunun açıklamasını yapar ama ben bide sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorumedaecoo LaRisaCca
Şuan daha ilk gonalf vuruldum çok yeni on gün içinde olur sanırım Çarşamba kontrolum var idrar sıkışıkken ilişkiye girmeyende ne bilimmmYa ayşee biz senle çok benziyoruz he, bak rahim filminde bnm sol tüpten sıvı gitmemişti, uğraşıp içeri vermişlerdi sıvıyı, selektif salpingografi deniyormuş o işleme hatta, öyle yapıo vermişlerdi sıvıyı ve tüp açık demişlerdi, bende de solda ağrı oluyor ara ara, doktora gidince bende aynen histeroskopi ile ilgili konuşucm ama onlar kafalarına göre takılıyolar bizim istediğimizi yapmıyolarki ya, bide rahim ağzında sorun olmuştu ya bzm, bnm çok dardı geçemeyip biraz açtım demişti doktor aşılamada, acaba diyorum bnde spermler içeri gidemiyomu yani, kafam çok karışık
hayırlı olsun ne zamandı aşılama, sıkışıklık konusunda bnm doktor şunu demişti snn de aklında bulunsun, idrar yapıp hemen aşılamaya girmiştim ben ve çok zor geçmişti doktor rahim ağzından, idrar sonrası orası daralır sıkışır demişti başka bir doktor, idrara sıkışıkken rahim ağzı daha düz durur ve daha kolay geçilir demişti, hatta ondan sonra biz burda idrars sıkılık ilişki fln denemiştik bi gruppatlıcak kadar olma ama yeni idrara çıkmış gibi de olma derim ben yine de sen bilirsin tabiki
Hadi inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz senin de.Şuan daha ilk gonalf vuruldum çok yeni on gün içinde olur sanırım Çarşamba kontrolum var idrar sıkışıkken ilişkiye girmeyende ne bilimmmyine doktora da sorarım ne diyecek teşekkür ederim
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler verelim birbirimizeHadi inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz senin de.
Off canım ya birsürü soru işaretleri ile doluyuz malesefYa ayşee biz senle çok benziyoruz he, bak rahim filminde bnm sol tüpten sıvı gitmemişti, uğraşıp içeri vermişlerdi sıvıyı, selektif salpingografi deniyormuş o işleme hatta, öyle yapıo vermişlerdi sıvıyı ve tüp açık demişlerdi, bende de solda ağrı oluyor ara ara, doktora gidince bende aynen histeroskopi ile ilgili konuşucm ama onlar kafalarına göre takılıyolar bizim istediğimizi yapmıyolarki ya, bide rahim ağzında sorun olmuştu ya bzm, bnm çok dardı geçemeyip biraz açtım demişti doktor aşılamada, acaba diyorum bnde spermler içeri gidemiyomu yani, kafam çok karışık
hayırlı olsun ne zamandı aşılama, sıkışıklık konusunda bnm doktor şunu demişti snn de aklında bulunsun, idrar yapıp hemen aşılamaya girmiştim ben ve çok zor geçmişti doktor rahim ağzından, idrar sonrası orası daralır sıkışır demişti başka bir doktor, idrara sıkışıkken rahim ağzı daha düz durur ve daha kolay geçilir demişti, hatta ondan sonra biz burda idrars sıkılık ilişki fln denemiştik bi gruppatlıcak kadar olma ama yeni idrara çıkmış gibi de olma derim ben yine de sen bilirsin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?