Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun diyetsel kontrolum vardi 3kg vermisimm
Doktor bu kadar beklemiyordum diyoo
Acimm ac didim
Ne demek beklemiyordum
Halloş sen bi haftada 3 kg mu verdin maşallah sana C Capanin Gururu Teyom ablana listeni gönder o sever böyle şeyleri ben de sabah kahvaltım güzellce karnımı doyurdum sonuçta neden yemeyim
Biz bursda yanıyozzzzz
He kız sıcak
ABla bn onlara söledm kmse bni duymamış dötlerini keselim bunlarınnn
Ahahah halleycik in dötü kurtuldu yeni dötler var meydanda

Kız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mı
östrojen bacım, transfer sonrası progesteronla beraber kullanmaya başlıyoruz ama çok yan etkisi var baş ağrısı, meme ağrısı.. kullansan lanet edersin bir de österojen progesteron dengesini bozmamak lazım.. bizim gibi yumurtlama sorunu olan insanların çoğunda zaten progesteron düşük, östrojen yüksek o yüzden kafadan östrojen alınmaz.. döngünün son 10 günü progesteron veren doktorlar var o biraz daha masum ama onun da yan etkisi var. tüp bebek tedavilerinde ilk 10 gün çok yüksek hormon kullanıldığı için, rahim kalınlaşsın diye ekstra hormon veriliyor. hatta doğal tüp bebek tedavisi yapan doktorlar, eğer rahim normal kalınlaşıyorsa progesteron bile vermiyor

Yok kuzumm 13 gun de veerdim onu
Haftada olsaa keskemm

Halloş iyiki varsın kız :)

Evet canım bende de oluyo benim de kabızım geçti şükür. Ya hu 1 gün arayla transfer olmuşuz 24 ü beklemeye gerek yokkk
Belkim ben çaktırmadn saglk ocagında veririm eşim de inat böyle konularda nfret edyrm doktorlarn eşler önünde böle şeyler sölemesndn

Valla benim kalınlaşıyor ama verdi lutinusu ama bana göre düşük önleyici vasfından daha çok faydalanmak istiyor

Nedn ışık görmemesi lazım böle bi bilgiyi hiç blmyrdum

Keyfinu sür azcik kuzumm
Bende kaynanama gitcemm ona sey olsun.
İyilik

Aşılamalarda bana da vermemişti canım, tüp bebekte veriyorlar. Belki farklı bir etkisi vardır. Neye yaradığını tam bilmiyorum. Ayseee1987 Ayşem kendiliğinden kullanma yine de
Yok canım kullanmam. Hem zaten 1-2 ay sonra histereskopi yapmayı planlıyorum. Belki gelecek ay yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…