Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2781815 kizlar bunu sabah öğle akşam iç dedi
HAyatımda gördüğüm en havalı ilaç kutusu
Oldum çok şükür aşkm şimdi hastanedn çıkcm sadece 45 dk yattm herşey yolundaydı şimdi sıra beklemede bbgm
Rabbim emeklerin karşılığını versin bebişim bugün okulda bile aklıma geldin inşallah bebişinle güzel hayırlı bir ömrün başlayacak Allah ın izniyle
benimde 9 çıkmıştı

Oyy bbgm hepmz alalım inşallah nasip etsn bize allahm emeklerimizi boş çevirmesn sizdnde bizdende güzl hbrler glck

Kuzum bnmde 32 ckmıstı bana doktor normal dedi düşük demedi hatta kaç doktora gittm bunun için hepsi bormal dedi tüp bebek doktorumda dahl
Benim 30un üstünde hiç çıkmamış ki inşallah bir sıkıntı yoktur, aksilik çıkmaz

Halley benim sol tarafımda adetime ortalama 7 gün kala hep bir ağrı oluyor, kasıklqrda mı tüplerdemi tam yerini bilmiyorum ama böyle rahatsız edici bi ağrı, sanki orada bi yumru var gibi ve iyi yumurtladığım zamanlar daha çok oluyor bu, klomen famera fln kullandığım aylarda da oldu, ve o parça geldiği aylarda da oldu,
Birde bu sabah uyandığımda bel ağrımdan doğrulamadım, nasıl ağrıdı biliyomusun sanki belimi 2 ye ayırmışlar gibi, geçmiş aylarda da yaşadım bunu, eskiden hep gebeliğe fln yoruyordum. Ama işin aslı hiç öyle olmadı. Rahim filmini çeken doktoru zaten gözüm tutmadı, bu işlemide yaptırayım diyorum. Çocuğu geçtim korkuyorum kötü bişey çıkar diye.

Canım senin fazla düşük çıkmış gibi. Doktor bunun için ilaç verdi mi?

Yok kız ben listeye uyamam kafama göre takılıyorum

Rahim filmine tekrarlasan kuzum
Bu daha zor bir islem degulmi?

Canım senin fazla düşük çıkmış gibi. Doktor bunun için ilaç verdi mi?
Ref aralığı 0-62 idi benimki 9 çıktı. 1 devlet 2 de özelde 3 ayrı dr a gösterdim düşük ama sorun değil dediler bebişim. Ben zaten bu ay da geçsin önümüzdeki ay hormon testi yaptırcam tekrar bi bakayım ne oldu ne bitti. 1 den 3 çıkınca çikolata kistlerim her şeyimi batırmıştır kesin

Rahim filmine tekrarlasan kuzum
Bu daha zor bir islem degulmi?
Tam araştırmadım canım, ama sonuçta ikisinde de anestezi kullanıyorlar.
Histereskopi işlemi daha etkili, rahim filminde daha çok tüpler tüp kanallarıyla alakalı, ve sadece bi sorun varsa görebilirler, ama Histereskopi işleminde tanı koyarak o an müdahale edilebiliyor, tanı+tedavi şeklinde. Ve herşey çok ayrıntılı görünüyor.

Hepimizin küçükte olsa bi sorunu var ama hepsinin üstünden gelecez Evvel Allah. Allahım yardım etsin bize hepimize

Valla benim kalınlaşıyor ama verdi lutinusu ama bana göre düşük önleyici vasfından daha çok faydalanmak istiyor
bizim tedavilerde gerekli zaten, doğal tüp bebek dediğim yumurta büyüsün diye ilaç bile vermiyorlar mevcut yumurtayı toplayıp, progesteron vermeden transfer yapıyorlar. normalde kalınlaşıyor olsa bile tüp bebek tedavisindeki hormon dengesizliğinden veriliyor. östrojenle beraber rahimde damarlanma ve kalınlaşmayı arttırıyor, kasılmaları önlüyor. bu arada ben hep parayla aldım hatta bi ara günde 4 lutinus kullandım ama galiba uzman hekim yazabiliyormuş istersen bi yazdırmayı dene

Ayyy gel bana sorr daha beni sedyeden getrdiler başladı biizmkiler ölcm heralde ögrenene kdr
Ahahah
Bizim gibi kurtlular icin zor dimi
Bende sevmem pek hep yatisi
Zor tabi biz duramıyoruz iyi mi kötü mü bilmem artık
ONDN ALcm kesn dururmuyum
Ahahah işte aradığım enerji
Yok kız ben listeye uyamam kafama göre takılıyorum
Sen liste ver o zaman bize
Ben hızlı vermedim zaten
Yok bebeğim şaka yaptım ben sana kıyamam

Valla kuzum bugün 2 kutu aldım depo çıkış fiyatı 160₺ bir kutu.. şunu sabah bilseydim keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…