Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haberdar et gelişmelerden mutlaka
Herkes ciktiysaa bi domestosla silip cikiyorumm
Haydee
Ben kaldım ben, hadi bende gidiyoom

edaecoo nasılsın canım? iyisin di mi? Bugün cücüşünle uyuyacaksın
Aşkitom başım o kdr çok ağırıyodu ki uyumuşum yataga geçip direk şimdi ilaçlarmm için kalktm işte çok şükür geçmiş ağrısı belkide yol beni sersem etti evet dün akşam cücüşümle beraber uyuduk şu an hiç bisey hssetmyrm dün ağrılarm ve batlarm vardı ama kasıklarım dolu dolu sn nasılsn balım varmı belirti fln artık kafayı yeriz 10 gün boyunca uyuma pozisyonuna dkkt edymsn peki kuzu

Gençliğimizin şarkısı
Ahahah biz bununla müsamerede oynamıştık
Herkes ciktiysaa bi domestosla silip cikiyorumm
Haydee
Ohh ben de diyorum sayfa ışıl ışıl bugün ellerine sağlık
Yok valla gece yüzüstü yan sırtüstü nasıl denk gelirse öyle uyuyorum ben aşırı wc ye gidiyorum gece 3 kere gittim ama sanırım çok su içtiğimden çünkü hcg daha kana bile geçmemiştir. Bir de evet sızılarım var onlar oluyor oluyo bazen ama olmadığında da endişelenmiyorum çünkü ben sadece ikizlere hamileyken acayip bir sırt ağrım vardı onun dışında belirtim yoktu.

Bnde dün öyle yaptm yatış pozisyonunu önemsemedim dedm yoksa dkkt edym mi die kafama tkldıv bndede yok dedm ama hafif agrılarım başladı glba cücüş uyandı bnde bugndn itibaren günde 2.5 lt su içicem bbgm doktorda iç dedi ztn bol su

Aşko bnm bazn oluyo bazn olmuyor degsk ama çok yogun bir akntm yok hatta bazn kup kuruyum snde çok mu akntı var
Canım fitilden dolayı zaten akıntım var ama gün içinde çamaşırım hep ıslanıyor bu resmen bir su gibi
Kuzu ben elimde koca su bardağı ile geziyorum valla iyidir su şifadır

Canım fitilden dolayı zaten akıntım var ama gün içinde çamaşırım hep ıslanıyor bu resmen bir su gibi

Kuzu ben elimde koca su bardağı ile geziyorum valla iyidir su şifadır
Bnmde arada çamaşırım ıslanıyor bbgm ama fitilden kaynaklıda olblr diye düşünüyorum bilemedm yani ama bnm aşırı bi yogun akntım yok bn şişeden gezicem artık anck paklar beni kahvaltını yaptn mı beybisi

Şimdi eşim hazırlamış geçiyorum kahvaltıya ilaçlarımı içtim
Günaydın yataktan kalkamayan bir nurella bırakıyorum buraya
Güno beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…