Canım doktor spermi rahme bırakırken muhakkak ultrasondan spermi nereye bıraktığına bakmalı.. yumurtalara en yakın yere bırakmalı böylece hareket sorunu varsa o sorunu da halletmiş oluyorsun. Mesela doktora hocam ultrasondan spermi nereye bırakacağınıza bakıyorsunuz değil mi diye sor :) Canım ben aşılama sıkışık girmedim ve zaten anestezili yapılmıyor. Muhakkak evde duş alıp git ben 3 gün duş almamıştım çünkü ben de çok sıcak duş alırım, sıcak kasları gevşetiyor ya o yüzden almadım.. muhakkak seni 15-20 dk uzandıracaktır uzandırmazsa da sen rica et. Yanında bir ince pike ve çorap olsun. Ben ameliyathane gibi bir ortamda aşılama olmuştum soğuktu üşümüştüm sen üşütme
3 gün cinsel perhiz olmuştu doktor cinsel perhiz vermezse aklında olsun aşılamadan 3 gün önce cinsel perhize başlanıyor. Bu dönemde protein ağırlıklı beslen demişlerdi bana öyle yapmıştım. Folik asit alıyordum. Aşılamadan sonra duphaston başladım tutunmasını kolaylaştırır demişti. Öyle işte
Canımm xiaomi mi robot vacuum mop pro akıllı robot yazıyo üstünde :)) 2483₺ ye hepsiburada dan aldık :)
internetin bağlanmasını bekliyorum en geç çarşamba kullanmaya başlamış olurum