Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@halleycik robotum geldi ama evde internet yoğğkk
Hayirli olsun kuzucum. Gule gule kullan
Sizdee iyiki varsinizz
Haha cok heycanli dimii
ilk baslarda bende pesinde geziyordum onun ruh hastasi gibi takipteydim
Bende oyleydim nereye gitti. Biyeri unittumu falan diye.
Laricim internetin baglanmasina varsa eger internetsizde kulanabiliyorsun. Kendi capinda once kenarlardan gidip evi tanimliyor sonra supuruyor aklinda olsun.

Evet canım şimdi yürüyerek kaynanama gideceğiz aynı cadde üzerinde oturuyoruz beni zaten oturayım diye zorluyorlar dayanamıyorum
Kız oturun, bu ne iş yapma aşkı sizde. Ben transfer olayım eşimi nasıl hizmet ettireceğim. Geçen defa deprem oldu hiç yatamadım. Hop otur hop kalk. Sizin dötler de raptiye var galiba

LaRisaCca çiçeğim nasılsın?
edaecoo bitanem gelip soramadım hiç ama okudum ve duamı ettim nasıl geçti?

Diğer canımmm kızlar nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Kurban olurum teşekkr ederm bbgm aklında olacagımı blyrm sende bnm aklmdaydın ve bnde sana duamı ettm balm gzeldi çok şkür herşey yolunda inşallah sonucuda güzel olur yarabbm sn nasılsın kuzu

Kurban olurum teşekkr ederm bbgm aklında olacagımı blyrm sende bnm aklmdaydın ve bnde sana duamı ettm balm gzeldi çok şkür herşey yolunda inşallah sonucuda güzel olur yarabbm sn nasılsın kuzu
Amin bitanem inşallah Lari ile peşpeşe doğumlarınızı da görürüz
Ben bildiğin gibiyim kuzum aynı durumlar

Tunaydinn herkeseee
Halloşşş dün o xiaomi nin ultra hd olanı vardı ya onu aldım cano
Anamm kız hiç açıp bakmadım ya ben bilmiyodum o zaman eve geçnce hemen çalıştırayım
Bu sefer çok datlısınız diye kıyamıyorum size. Hadi yine iyisiniz dötler kurtuldu
Oley ilk defa dötümü kurtardım
Günaydın KK nın en tatlı kadınları

LaRisaCca sen 3 hafta+1 günlük
edaecoo sen 3 hafta+0 günlük
Hamilesiniz İnşallah
Ayşoş bizi çok mutlu ettin Allah razı olsun inşallah sende bu ay müjde verirsin bebeğim sanki bz verdk
Kız oturun, bu ne iş yapma aşkı sizde. Ben transfer olayım eşimi nasıl hizmet ettireceğim. Geçen defa deprem oldu hiç yatamadım. Hop otur hop kalk. Sizin dötler de raptiye var galiba
Hakikaten sormakoltukta kirpi var gibi ama şuan yatış yapıyorum çok oturmuşum öyle dediler enişteme müstehak ama
LaRisaCca çiçeğim nasılsın?
edaecoo bitanem gelip soramadım hiç ama okudum ve duamı ettim nasıl geçti?

Diğer canımmm kızlar nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Prenses biz iyiyiz sen nasılsın dualarında bize de yer verdiğin için teşekkürler
Bİr dibek kahvesi iyi gider gelin birlikte içelim
Ohhh afiyetler olsun aşko mis gibi kokar o şimdi
Kızlar Proxeed kullanıyor eşim toz üzerinde sabah akşam içiyor takviye sizlerde öyle mi kullanmıştiniz kullananlar varsa
Canım biz bu ay kullandık sbah akşam olcak şekildeydi
Amin bitanem inşallah Lari ile peşpeşe doğumlarınızı da görürüz
Ben bildiğin gibiyim kuzum aynı durumlar
Canım inşallah bu ay senin de poztif haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…