Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaynanam yemeği yapıyor şimdi oturup yicez çok tatlı bi duygu
Tadını çıkar kuzum. Hatta 9 ay rezervasyon yap ben de anneme gideceğim bugün. Ablam da gelecek. Bol yeğen sevmeli birgün olacak. Bugün Recep ayı başladı. Bolca dua ile geçirelim bu ayları. Müminin mümine duası en çok kabul olan dualardandır

Nar suyu bile sıktı kadıncağız yazık 9ay burda kalabilirm 3 aylar mübarek olsun canım
Kızlar iğne günü hariç 10. Günüm. Baya yoğun sarı akıntım var. Regli habercisimi, enfeksiyon habercisimi
Gebelik olamaz mı

Kuzu valla kontrollere geldgmz zmn almıştk antepten bana yasaktı die içememiştm canm cok cekiyordu dünde doktor abartıya kaçmadn içeblrsn demişti hemen hakkmı kullandm o bnada oluyo ya sanki görmüş gibiydm pozitifi çok havaya girdm ama hep sizin yüzünüzdn çok pohpohlandık biz allah bize negatif nasip etmesn ederse çakılırm bn

Nar suyu bile sıktı kadıncağız yazık 9ay burda kalabilirm 3 aylar mübarek olsun canım

Gebelik olamaz mı
Gebelikte sarı akıntı hiç görmedimki herkes beyaz akıntı yazıyo

Yok yok çakılmayacaz Allah ın izniyle gelecek cücüşlerimiz
Gebelikte sarı akıntı hiç görmedimki herkes beyaz akıntı yazıyo
Yoo sarı da olur ama akıntı belirti değil inan bana

Yok yok çakılmayacaz Allah ın izniyle gelecek cücüşlerimiz

Yoo sarı da olur ama akıntı belirti değil inan bana
Ya larim belirti aramamaya çalışıyorum. Ama regli olmayım diye de her tuvalete girdiğimde dua ede ede bi hal oluyorum kırmızıları görmemek için. Bu gidişte çarpılcam tuvalette dua etmekten

Ohh tek eksigimiA internet deesene

Ya larim belirti aramamaya çalışıyorum. Ama regli olmayım diye de her tuvalete girdiğimde dua ede ede bi hal oluyorum kırmızıları görmemek için. Bu gidişte çarpılcam tuvalette dua etmekten
Kız o zaman bz de çarpık çurpuk olurduk
Ohh tek eksigimiA internet deesene
Anneme dedim zaten internetin sinema sistemin robotun herşeyin hazır gelmeme bahanen kalmadı

Kızlar Proxeed kullanıyor eşim toz üzerinde sabah akşam içiyor takviye sizlerde öyle mi kullanmıştiniz kullananlar varsa

Eşim kullanıyor sabah akşam aç karnına

Kız o zaman bz de çarpık çurpuk olurduk

Anneme dedim zaten internetin sinema sistemin robotun herşeyin hazır gelmeme bahanen kalmadı
Hee öyle çarpılınmıyormu. Tamm o zaman bende korkmıyım

AYyy allahm güldürdn beniii yemn ederm kendim gibi birilerini buldugum için kendmi çok şanslı hssdyrmn

Endolubirkiz Nerelerdesin kız? Son durumun nedir merak ettim seni
Aralık'ta tüp bebek yaptık canım oda negatif oldu yılbaşı gecesi kötü geçti bizim için akışına bıraktım Spora falan gidiyorum büyük bı aktar var oradan macun ve sürüp gibi şeyler vardı aldım kullaniyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…