Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AYyy allahm güldürdn beniii yemn ederm kendim gibi birilerini buldugum için kendmi çok şanslı hssdyrmn
Yaaa bendee bendeee oh diyorum ben değilmişim tek eşim markete gitmişti mesaj attım günlük ped al diyede adamda korktu adetmi oldun diyo hepimiz gerçekten korku içindeyiz

Hayırlısı buymuş diye düşünmekten başka çaremiz yok canım benim. Hiç haberim yoktu canım tüp bebek denemesi yaptığından. Kaçıncı gün transfer yapıldı? Dondurulmuş muydu? Devlette mi yaptın

kızlar 36 saat sonra ilişki olucak ya sıkışık mı olsun siz hep öyle mi yapıyorsunuz öyle tutma olasılığı daha mı fazla oluyor
Canım çok sıkışık değil de biraz mesane dolu olsun, ilişkide zorlanmayacak kadar. Bu rahim ağzını düz tutan bi yöntem, spermlerin daha doğrudan rahim ağzından girmesini kolaylaştırıyormuş

Kızlar bir kanal var hani macun, krem, ilaç, hap falan sürekli reklam yapıyor, ha işte dün babam orada gebeliği kolaylaştıran bi macun görmüş müş, normalde babam bu konuyu bana hiç açmaz. Dikkatini çekti herhalde, çörekotu karışımlı bi macunmuş, "kızım televizyonda reklamı vardı numarasını aldım senin için,belki işe yarar" dedi....
o telefonu nasıl kapattım anlatamam, çokkkk duygulandım çok ağladım Canım Babam

Ayseee1987 benim babacım da rüyalarında beni hamile görüyormuş anneme anlatıyor da orda biliyorum çok zor daha gücüm kalmadı şakaya vuruyorum
Onlarında bekleyişleri Çok hemde çok zor senin babanında ellerinden öperim canım benim.

Ayy bnde bunu yaşadım o macunu babamda görmüş instagramda bana sayfasını atıp aramıştı çok ağlamıştm kim bilir nasıl üzülüyorlar die rabbm onlara torun sevgisini tattırsın ne diyelm takdiri ilahi

Hee öyle çarpılınmıyormu. Tamm o zaman bende korkmıyım
Korkma korkma
Yemekleri yapip gondersinler
Ellesmesinler
Ahahah aynen benim evi kirletmesinler
Oo erkencisiniz bbgmm ne yemk Yiyeceksiniz biz de bugün tepsi kebabı var yanınada patatesti köfte ben istedim şımarıklık yapayım biraz
Canım kıymalı ve peynirli börek yapmış kaynanam yanında da çorba ama patatesli köfteye can kurban ha
Yaaa bendee bendeee oh diyorum ben değilmişim tek eşim markete gitmişti mesaj attım günlük ped al diyede adamda korktu adetmi oldun diyo hepimiz gerçekten korku içindeyiz
Adamlara da nasıl bir korku saldıysak artık sen hesap et burdan :)))
Canım dua et ki senin baban hayatta ve çocuğunu sevecek Allah ın izniyle benim babama hep başkaları dede dedi hiç kendi torununa dede olamadı..
Ben bildiğin gibi bitanem, pazartesi regl gelecek üç ay hayıta devam edeceğim
Belki de olmayacaksın canım

Canım dua et ki senin baban hayatta ve çocuğunu sevecek Allah ın izniyle benim babama hep başkaları dede dedi hiç kendi torununa dede olamadı..
ah lari nasıl içime dokundu söylediğin, bn de babamı kaybettim hiç kendi torununu göremedi, erkek çocuk çok severdi biz iki kızız erkek yoktu, babam öldükten 3 sene sonra ablamın oğlu oldu, görse ne kadar severdi kimbilir, Allah uzun ömürler versin olanlara görmek kısmet etsin inşallah

kısmet böyleymiş canımıniçi . İçimde bir yara olarak kaldı bu. Rabbim kalanlara güzel ömür nasip etsin

Devlette yaptım ilkini de devlette yapmıştım aynı hatayı yaptım tekrar 3. Gün embriyosuydu 6 toplandı 4 döllenme oldu 3. Güne 2 tane geldi birini çöp ettiler birini transfer ettiler bide fsh hiç yüksek çıkmaz o ay fsh 19 çıktı ona rağmen yaptılar işte pişmanım ama yinede hayrlisi buymus

Cnımın içi rabbm rahat ytsın inş

LaRisaCca o duyguyu bende yaşamak isterdim benimde babam vefat edeli uzun yıllar oldu en küçük kardesim 2 yaşındaydı o zamanlar öyle konu açıldı dedim ben babamın sadece hastalığını hatırlıyorum demiştim oda sizin oda var benim hic anım yok demişti çok üzülmüştüm Hiç birşey yerini doldurmuyor işte rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah
bu arada tek tek etiket yapamadık ilac ile ilgili bilgi verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…