Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendee firinda sebze ve kofte attimm yaninaa
Bekar yemegim ve basitt
Ayy bugün ilk defa yemek konusunda bu kadar sıkıştım eşim oruçluydu geçen yaptığım mantı ile yöresel (aş) çorba yapmıştım için kötü tarafı ikisininde hamuru farklı oluyor biri erişte gibi çok sert diğeri kulak memesi kıvamında oda çok sert olmuştu bı daha hamur yaptım Allah'tan yetiştirdim yaa bı yandan da gonalf uygulayacaktım öyle ilk defa kullanacam çok gerildim elim titreye titreye yaptım

Ya larim belirti aramamaya çalışıyorum. Ama regli olmayım diye de her tuvalete girdiğimde dua ede ede bi hal oluyorum kırmızıları görmemek için. Bu gidişte çarpılcam tuvalette dua etmekten
Kız eşim kapıda bekledi bu ay 2 gün gecikti diye düşün artık diyor ki ben sana diyince tuvalete git sürekli gitme diyordu

Cnımın içi rabbm rahat ytsın inş
Amin canım benim tüm ölmüşlerimizi inşallah
Bendee firinda sebze ve kofte attimm yaninaa
Bekar yemegim ve basitt
Ohhh ellerin dert görmesin canım benim afiyet olsun
Canım benim rabbim mekanlarını cennet etsin

Onlarında bekleyişleri Çok hemde çok zor senin babanında ellerinden öperim canım benim.
Canımın içii Bütün babalar çok kıymetli çok Rabbim yüzümüzü güldürsün tez vakitte ben de senin babacığının ellerinden öperim
kısmet böyleymiş canımıniçi . İçimde bir yara olarak kaldı bu. Rabbim kalanlara güzel ömür nasip etsin
Ah Larim hele cücüşler bi doğsun kabrine koşarlar dede dede diye. Öbür dünyada dizlerinde yatarlar

İnşallah kendiliğinden olur canım hatırlıyormusun ovülasyon topiğinde Gereksiz06 le hep beraber sohbet ediyorduk. Şimdi o 8 haftalık hamile onda iltihap vardı ya antibyotik kullandığı ay hamile kaldı.

femara sonra ovitrelle iğnesi kullandım. Ama hala daha göğüslerimde acı var. Adetim geçen ay 20 sinde olmuştu. Nerdeyse 5 gündür hassasiyet geçmiyor. Hanımlar sizce ilaç etkisi mi, adet belirtisi mi yoksa yoksa hamilelik belirtisi mi?

Kızlar iğne günü hariç 10. Günüm. Baya yoğun sarı akıntım var. Regli habercisimi, enfeksiyon habercisimi
Benim regl habercisi koyu beyaz akıntı oluyor adetten önce hiç sarı olmadı. İnşallah gebelik belirtisidir sarı olan
Canım çok sıkışık değil de biraz mesane dolu olsun, ilişkide zorlanmayacak kadar. Bu rahim ağzını düz tutan bi yöntem, spermlerin daha doğrudan rahim ağzından girmesini kolaylaştırıyormuş
bende sonrasında tuvalete kalkmak zorunda kalmamak in wc ye girip sonra ilişkiye giriyorum

Kullan tabi canım aşılamadan hemen sonra progesteron içeren birşey kullanmadın mı ki sen? Lekelenme olur normaldir belki yerleşmedir
Ahh ahh melo m
Canım normalde adet öncesi göğüs hassasiyetin oluyor mu

Hamilelik belirtisi olabilir canım. Test yapsana

Benim regl habercisi koyu beyaz akıntı oluyor adetten önce hiç sarı olmadı. İnşallah gebelik belirtisidir sarı olan

bende sonrasında tuvalete kalkmak zorunda kalmamak in wc ye girip sonra ilişkiye giriyorum
Evet eskiden bende hep öyle yapıyordum, hatta heppp öyle yaptım, çocuk düşüncesi olmadığım zamanlar bile, ama 4-5 aydır bu durumu öğrendim ve böyle deniyorum artık.

Kız eşim kapıda bekledi bu ay 2 gün gecikti diye düşün artık diyor ki ben sana diyince tuvalete git sürekli gitme diyordu
Ahaha yaa yazık valla bu adamlara çok iyi baba olucaklar ama inşallah zahmetini çektilrr

Ay inşallah çok teşekkür ederim güZel dileğin için

Kullan tabi canım aşılamadan hemen sonra progesteron içeren birşey kullanmadın mı ki sen? Lekelenme olur normaldir belki yerleşmedir

Ahh ahh melo m

Doktor aşılama günü bişi kullanmaycksn defş özellikle duphostona devam mı dedim hayır dedi

Ya larim belirti aramamaya çalışıyorum. Ama regli olmayım diye de her tuvalete girdiğimde dua ede ede bi hal oluyorum kırmızıları görmemek için. Bu gidişte çarpılcam tuvalette dua etmekten
aynı ben.
Bende hep böyleyim ama geçen ay aynen dua ederken bi baktım kırmızılar geldi,en son kendimi adete söverken buldum Dua ederek girdiğim tuvalete söverek çıktım, tövbestafurullah.

Ahh ahh melo m

Oluyordu ama bu kadar değil. Yani nasıl desem bulaşık yıkarken bile kolum değince hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…