Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evde üzerinde antihistaminik yazan bir hap ya da krem varsa olur. Fenistil jel olur fakat beni koparmak iyi değildir dr a gitse iyi olur
Hadi benim de emir gelsin artık
Hadi inşallah canımmm aminnn
Anammm gerçektn miii
Ama seninki tutmayabilir canım çünkü önceki bir tarihte döllenmiş embriyo olduğundan belki de o tarihe göre bakılması gerekir

Doktora gitmesi gerekir mi büyük ihtimal cildiye ye gidecek o zaman dimi önemli mi bu kadar doktor

Eee olursa görelm bakalmmm ne olck

Canım benler sıkıntılı benim eşiminde yarısı koptu sonra cildiyeye gittik o sprey ile dondurdu düştü kendiliğinden

Canım benler sıkıntılı benim eşiminde yarısı koptu sonra cildiyeye gittik o sprey ile dondurdu düştü kendiliğinden
Şuan cildiye de sıra yok üstüne sıra alsakta eşim o gün gidemeyebilir

Bizimki belli bir süre durmuştu öyle hemen gidemedik bizde. Yara bandı falan takıyordum ben.müsait olunca da gidersiniz canım
İyi bari icim rahat etti ağrısı yok ama kaşıntısı var diyor o yüzden yapıştırıyoruz yoksa gene kasir

İskenderunda tüp bebek denemesi yaptık arkadaşlar 8 yumurtadan 3 tanesi 3.gün donduruldu. İki tanesi 1 şubatta transfer edildi bugün 12.günü negatif sonuç çıktı. Salı günü tekrar kan vereceğim. Umut mu ne denir adına bilmiyorum ama 3.gün embriyosu olduğu için emin olmak istiyorum. LaRisaCca cımla da konuştuk zaten pazartesi de Bülent haydardedeoğluna randevu almayı düşünüyorum.

Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Aranızda yer bulabilirim inşallah

Gecen bi doktor canlı yayında dedi ki Enfeksiyon sperm öldürebilir veya geçişini yavaşlatır falan aklima sen geldin hemen. Elhamdülillah 8. Haftayi bitirdik ama ben de bittim bulantilarla uğraşıyorum, insallah sen de, burdaki tüm arkadaşlarım da bu tatlı sıkıntılara maruz kalsin

Testler ne zaman yapılacak bakalım ben hepsini okuyamadım yazılanların
Canım ben ve edaecoo 22 sinde yapıyoruz Rabbi Hebli Mines Salihin de o tarihlerde yapacak kısmetse
Teşekkür ederim canım
o zaman herkese merhaba
hoşgeldin canım
Kuzum hoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım bu ay hamile kalırsın canım bu anlattıkların çatlama belirtileri
Hoşgeldin aramıza canım benim bak Skrkz17 de bu ay palmiyede tüp bebek yaptırdı onun deneyimi nasıl ilerlemiş kendininkiyle kıyaslayabilirsin

Kız 22 bnm 13 ü günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…