Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canımm Kaç yaşındasn herhangi bir sorunun varmıydı iskenderunlumusun ? Nedn 3.gün donduruldu 5.güne gitmesine izn verilmedmi

Aminnn canımıniçi amin inşallah

Sağol canım paylaşırsa çok güzel olur kıyas açısından aslında. Her hasta şahsına münhasır fakat doktorların yaklaşımı hastaya göre değişiyorsa bilmek önemli

Hoşgeldin canımm Kaç yaşındasn herhangi bir sorunun varmıydı iskenderunlumusun ? Nedn 3.gün donduruldu 5.güne gitmesine izn verilmedmi
Hoşbuldum canım 31,5 temmuzda 32 inşallah rahim şeklim düzeltildi tüpün biri tıkalıydı açıldı sonrasında yine bir 6 haftalık düşük birde kimyasal gebelik yaşadım bir daha da olmadı. Her ay ilaçla eriyen kist falan derken 4 yıl oldu uğraşıyoruz. Tüpü yapan doktora göre rezerv kötü tam bir teşhis koyulmadı aslında. Ama her ay kist oluşuyor ilaçla eriyor bende diyorum yumurtlama olmuyor sanırım.Yumurta sayısı az olduğu için riske atmak istememiş embriyolog öyle söyledi yalan doğru bilmiyorum

Allahım yüzümüze baksın sizin şans yüksekte ben tırt
Amin canım Rabbim yüzümüze baksın . Öyle deme canım bu hiç belli olmaz her tüp pozitif değil her aşılama negatif değil
Sağol canım paylaşırsa çok güzel olur kıyas açısından aslında. Her hasta şahsına münhasır fakat doktorların yaklaşımı hastaya göre değişiyorsa bilmek önemli
Aynen canım o da eşinden dolayı adanaya gelemiyordu ozan beyde denedi

Amin canım Rabbim yüzümüze baksın . Öyle deme canım bu hiç belli olmaz her tüp pozitif değil her aşılama negatif değil

Aynen canım o da eşinden dolayı adanaya gelemiyordu ozan beyde denedi
Ay bizimde bir noktada eşimin iş durumu da etkiledi burda yapmayı. Yapmaz olaydık o zorluğu çekseydim keşke de. Kendisinin durumu nasıl ilerledi peki merak ettim aslında. Bende hata mı yaptılar naptı lar. Hoş bende en büyük hata hemşire cetrotide ilacını kullanmam gerekirken yazmamış benim dikkatimle çıktı meydana ama vakit geçmişti epey barış çağırmış oldu ama ne fayda

12. Haftadan sonra bulantın kalmaz inşallah canım kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Hala annen kocan üstüne titriyorlar mı?

12. Haftadan sonra bulantın kalmaz inşallah canım kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Hala annen kocan üstüne titriyorlar mı?
İnşallah canım yaa iple cekiyorum. Benim sat a göre 6+4de keseyi, 7+5 de kalp atışını gördük ama yumurtlamam hep 20. Günde oldugu icin bebek de 1 hafta geri, doktor adet tarihimi 1 hafta ileri aldı, bundan sonra 12 aralik değil 19 aralik olarak söyle dedi.
Eşimle annem cok şükür alıştılar ben de sürekli yatış modundayim zaten bulantidan dolayi, o yüzden aman yapma etme dedikleri bisey olmuyo, haftasonu için de anneme geldik burda az cok biseyler yiyebildim

Neden bunun hesabını sormadın? Bu büyük bir hata , eğer öyleyse, tahlil yaparak önceden çatlayan gözden kaçan yumurta var mı ona bakmalılardı eğer çatlayan varsa yumurtaların dondurulması ve 2-3 ay sonra transfer edilmesi gerekirdi
Burdayimm bebişimmmmmm
Kaybolma

Sordum canım sormam mı kıyameti kopardım. Hemşireyi de fırçaladı doktor. Artı dondurulmuş oldu transferim. Ben yalnızken bir kıyamet kopardım sonra eşimle gittiğimizde eşim hesap sordu hatta ağır konuştu. Belki bunlardan sebep çok özenilmedi bize. Aklıma başka birşey gelmiyor sebep olarak.

Yerinde olsam dava açardım. Tedavini yeniden ve kendileri ücretini karşılayacakları şekilde yapmalılar. Bir hemşire yüzünden 15000₺ civarında paranı niye çöpe atasın ki?

Yerinde olsam dava açardım. Tedavini yeniden ve kendileri ücretini karşılayacakları şekilde yapmalılar. Bir hemşire yüzünden 15000₺ civarında paranı niye çöpe atasın ki?
Kuzum inanki aklıma geldi ama hiç uğraşmak istemiyorum. O kadar yorulduk ki bu süreçten birde bu eklenmesin. Ne halleri varsa görsünler diyorum artık. Bugünkü negatiften sonra eşim tümden çocuk olayını da kapatacak ondan korkuyorum şu an görevde birşeyde söyleyemiyorum. çok umutlanmıştı hep söyledim çok umutlanma diye ama. Oda bende aşırı yıprandık. Bülent için ikna edeceğim bakalım randevu aldıktan sonra el mecbur gidecek ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…