Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selam, yorum yaparsanız çok sevinirim
ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım. Adetimin 10.günü sadece sağda 22x23 mm yumurta vardı hemen iğne vurdurdum(yumurtanın boyutu çok da umutlandırmıyor fazla büyük gibi geldi)

İğne olduğum günü sayarsam bugun 11.günüm ama dün gece ve bugunde devam eden adet sancılarım var.. Sizlerde de adet sancısı oldu mu bu günlerde?
Diğer ağrıları batma, yanma, çekilme gibi kasıkta garip şeyler oldu iğneden sonra ama bu dünden beri olan bildiğim adet sancısı.. Ha oldum ha olcam gibi dolaşıyorum..

Sizce gebelik belirtesi olabilir mi? İlk defa bugun test yaptım öylesine adet olmadan çift çizgi göreyim diye 11.gün (fotoda daha silik duruyor, bir tık daha belirgin)

Eklentiler

• BeautyPlus_20210213100349125_save.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 37
Canım çok sıkışık değil de biraz mesane dolu olsun, ilişkide zorlanmayacak kadar. Bu rahim ağzını düz tutan bi yöntem, spermlerin daha doğrudan rahim ağzından girmesini kolaylaştırıyormuş
bu sefer öyle deniyim canım belki bendede işe yarar canım bu arada sen hep doğal mı denedin yoksa çatlatma aşılama falan yaptırdınmı

bu sefer öyle deniyim canım belki bendede işe yarar canım bu arada sen hep doğal mı denedin yoksa çatlatma aşılama falan yaptırdınmı
Kız ben iliskiden önce bı damla bile bırakmayacak şekilde çıkartıyorum öyle deneyeyim barışı

Benim regl habercisi koyu beyaz akıntı oluyor adetten önce hiç sarı olmadı. İnşallah gebelik belirtisidir sarı olan

bende sonrasında tuvalete kalkmak zorunda kalmamak in wc ye girip sonra ilişkiye giriyorum
yaa normalde bende öyle yapıyorum birde enfeksiyon olmaması için ama kızlar hep sıkışık giriyor sanırım ben bu bilgi kaçırmışım

İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktorum bana iğneden 36 saat sonra kullanmam için estrofem verdi günde iki tane içiyorum benim gibi bu şekilde kullanan varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben varım günde 3 defa içiyorum edaecoo LaRisaCca onlarda kullanıyor
Açmakta zorlandın mi acabaa

Canım çok sıkışık değil de biraz mesane dolu olsun, ilişkide zorlanmayacak kadar. Bu rahim ağzını düz tutan bi yöntem, spermlerin daha doğrudan rahim ağzından girmesini kolaylaştırıyormuş
tüp bebekte transfere sıkışık girme sebebimiz bu ama normalde denemek aklıma gelmemişti

dondurulmuşları denemeyecek misin? ya birinde gördüm embriyolar iyiyse dondurulmuş 3. günü çözdürüp 5. güne gidecek mi diye deniyorlarmış ama 3. günde donduran bir lab. çok iyi değildir bence.. ben de bülent hocadayım hayırlı olsun

2 kere aşılma yaptım canım. Famera ve klomen kullandım. Hiç gebelik yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…