- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.501
Bir adet dondurulmuş 3.gün embriyom var ve denemeyi düşünmüyorum açıkçası transferle uğraşana kadar daha iyi bir yerde dahası daha iyi bir doktorla devam etmek istiyorum. Bülent hoca bana da ilaç olur mu bilmiyorum. Randevu alacağım ptesi günü inşallah. 5.güne gitmezse embriyolar bu defa tümden yıkım ama bir görüşelim diyorum bakalım ne diyecek.dondurulmuşları denemeyecek misin? ya birinde gördüm embriyolar iyiyse dondurulmuş 3. günü çözdürüp 5. güne gidecek mi diye deniyorlarmış ama 3. günde donduran bir lab. çok iyi değildir bence.. ben de bülent hocadayım hayırlı olsun
allah hakkında hayrlsıını versn canım bnm rabbm utandırmasn inşallahHoşbuldum canım 31,5 temmuzda 32 inşallahrahim şeklim düzeltildi tüpün biri tıkalıydı açıldı sonrasında yine bir 6 haftalık düşük birde kimyasal gebelik yaşadım bir daha da olmadı. Her ay ilaçla eriyen kist falan derken 4 yıl oldu uğraşıyoruz. Tüpü yapan doktora göre rezerv kötü tam bir teşhis koyulmadı aslında. Ama her ay kist oluşuyor ilaçla eriyor bende diyorum yumurtlama olmuyor sanırım.Yumurta sayısı az olduğu için riske atmak istememiş embriyolog öyle söyledi yalan doğru bilmiyorum
İnşallah canım. Çok korkuyorum aslında Bülent hoca 5.g9ne gitmezse transfer yapmıyor uş. Ya gitmezse embriyolar 5 güne diyorum. Ki Bülent hocayla görüşmeden bunları düşünür oldum vay halimizeallah hakkında hayrlsıını versn canım bnm rabbm utandırmasn inşallahBülent hoca inşallah sana ugurlu gelir canm
tüp bebek yaptırmasan bile bülent hocaya muayene olmayı herkese tavsiye ediyorum ben.. oluru olmazı direkt söylüyor.. her şey güzel olur umarımBir adet dondurulmuş 3.gün embriyom var ve denemeyi düşünmüyorum açıkçası transferle uğraşana kadar daha iyi bir yerde dahası daha iyi bir doktorla devam etmek istiyorum. Bülent hoca bana da ilaç olur mu bilmiyorum. Randevu alacağım ptesi günü inşallah. 5.güne gitmezse embriyolar bu defa tümden yıkım ama bir görüşelim diyorum bakalım ne diyecek.
Eşimin bilgisi yok daha ama mutlaka gitmek istiyorum en azından dediğin gibi muayene olmak farklı bir gözden duymak istiyorum herşeyi. İnşallah kuzum rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. Sizler ne durumdasınız yeni olduğum için bilgim yoktatüp bebek yaptırmasan bile bülent hocaya muayene olmayı herkese tavsiye ediyorum ben.. oluru olmazı direkt söylüyor.. her şey güzel olur umarım
5. güne gitmiyor olması bir sorun zaten.. sorunu bulup ona uygun bir şeyler verir.. özellikle daha önce başarısız tüp bebek tedavisi olanlara farklı takviye ve tedaviler veriyor. daha önceki kullandığın ilaç dozlarını falan ayrıntılı anlatırsın o da sorar zaten. ben de şu an tavsiyesiyle co q10 falan kullanıyorum. kilo verince tedaviye başlayacağızİnşallah canım. Çok korkuyorum aslında Bülent hoca 5.g9ne gitmezse transfer yapmıyor uş. Ya gitmezse embriyolar 5 güne diyorum. Ki Bülent hocayla görüşmeden bunları düşünür oldum vay halimize
İnşallah daha yeni taktiğe gereğimiz kalmaz ama olmazsa önümüzdeki ay da idrara sıkışık yaparız mademyaa normalde bende öyle yapıyorum birde enfeksiyon olmaması için ama kızlar hep sıkışık giriyor sanırım ben bu bilgi kaçırmışım
benim bu 3. Femara ayım son iki aydır çat iğnesi yaptırmadım kendi çatladı canım. O iğne benim hem bedenimi hem psikolojimi bozuyo ilişkiye mecalim kalmıyo. Ancak aşılama falan olursa bi daha iğne yapalım derlerse yaptırırım. Ama bu arada benim kistlerim arttı bi alakası var mı bilemiyorumkızlar ovitrelle kullanmadan sadece femara kullandınız mı hiç? bana iki doktorum da femarayı tek başına verdi hatta çatlamış mı diye çağırmadılar bile.. son 1 sefer denemelik femaram var gelecek ay denesem mi diye düşünüyorum
Hayırlısıyla başlayın ve güzel olumlu sonuçlar alın inşallah. Rabbim zotlaştırmadan kolaylık sağlasın seninde canım. Sorum neydi senin peki?5. güne gitmiyor olması bir sorun zaten.. sorunu bulup ona uygun bir şeyler verir.. özellikle daha önce başarısız tüp bebek tedavisi olanlara farklı takviye ve tedaviler veriyor. daha önceki kullandığın ilaç dozlarını falan ayrıntılı anlatırsın o da sorar zaten. ben de şu an tavsiyesiyle co q10 falan kullanıyorum. kilo verince tedaviye başlayacağız
benim klomende 1 ay kistim olmuştu femarada olmadı ama iğne yapılmadığı halde femara acayip baş ve kasık ağrısı yapıyor bende deİnşallah daha yeni taktiğe gereğimiz kalmaz ama olmazsa önümüzdeki ay da idrara sıkışık yaparız mademBakalım daha neler görcez
benim bu 3. Femara ayım son iki aydır çat iğnesi yaptırmadım kendi çatladı canım. O iğne benim hem bedenimi hem psikolojimi bozuyo ilişkiye mecalim kalmıyo. Ancak aşılama falan olursa bi daha iğne yapalım derlerse yaptırırım. Ama bu arada benim kistlerim arttı bi alakası var mı bilemiyorum
Bnde çok sevyrm kutusunu en çok sevdgn ilaçÇok tatlı ilaç kutusu sola doğru çevirince tık ilaç elinde
Canım ben bu ay combi değil ama inofolic toz kullanıyorum. İlk defa kullanıyorum bende. Adetimin 7. Günü başladım kullanmaya, çünkü o gün aklıma geldiSelam kızlar, nasılsınız? bir sorum olacak, İnofolic Kombi kullanan var mıdır? detaylı bilgi lazım da bana :)))
cnm inşallah daha fazla bekletmeden minnoşun sana gelir2 kere aşılma yaptım canım. Famera ve klomen kullandım. Hiç gebelik yaşamadım.
Kuzu bndn eksk bir ilacın var oda estorfem bnn kullandgm ilaçları kullanıyorsun sende valla bbgm bnm ne aşılama da ne ilk tüp bebekte vermediler ilk defa kullanıyorumkızlar estrofem sadece aşılama ve tüp bebektemi kullanılıyor bana neden vermedi acaba gerçi tutunması için progestan vajinal ve prolutex iğne ve oskopar verdi sabah akşam kullanıcam
Benim ki aşılama yada tüp bebek değil bu ay ilk kez klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum doktor estrofemde yazmış iğneden 36 sonra başladım günde iki kez kullanıyorumkızlar estrofem sadece aşılama ve tüp bebektemi kullanılıyor bana neden vermedi acaba gerçi tutunması için progestan vajinal ve prolutex iğne ve oskopar verdi sabah akşam kullanıcam
Bnm doktorumda yapmıyo 3.gün canım ve bnm yumurtam az olmasına ragmen 5.güne götrdüler senin için kötü bir tecrübe olmuş ama demkki bölesi hayrlısıymş yaşayacagn varmış cnm bundan sonraki süreçlerin iyi geçsn inşallahİnşallah canım. Çok korkuyorum aslında Bülent hoca 5.g9ne gitmezse transfer yapmıyor uş. Ya gitmezse embriyolar 5 güne diyorum. Ki Bülent hocayla görüşmeden bunları düşünür oldum vay halimize
cnm ev şırınga doldu yarın başlıcam aksilik olmazsa araştırdımm bende genelde tüpte kullanılan ilaçlarmış önceki tedavilerinde neden vermediler acaba...Kuzu bndn eksk bir ilacın var oda estorfem bnn kullandgm ilaçları kullanıyorsun sende valla bbgm bnm ne aşılama da ne ilk tüp bebekte vermediler ilk defa kullanıyorum
Bnde bi tane 5.gün embriyosu transferi oldum canım dünEşimin bilgisi yok daha ama mutlaka gitmek istiyorum en azından dediğin gibi muayene olmak farklı bir gözden duymak istiyorum herşeyi. İnşallah kuzum rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. Sizler ne durumdasınız yeni olduğum için bilgim yoktaedaecoo
bana okadar ilaç verdiki bir onu vermemiş inşallah gerek kalmaz birdahaki aya sanada şifa olur inşallah canım minnoşunn sana tutunurBenim ki aşılama yada tüp bebek değil bu ay ilk kez klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum doktor estrofemde yazmış iğneden 36 sonra başladım günde iki kez kullanıyorum
Kesinlikle kötü bir tecrübe oldu canım gider böyle şeyleri buluruz zaten biz karı kocaBnm doktorumda yapmıyo 3.gün canım ve bnm yumurtam az olmasına ragmen 5.güne götrdüler senin için kötü bir tecrübe olmuş ama demkki bölesi hayrlısıymş yaşayacagn varmış cnm bundan sonraki süreçlerin iyi geçsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?