Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir adet dondurulmuş 3.gün embriyom var ve denemeyi düşünmüyorum açıkçası transferle uğraşana kadar daha iyi bir yerde dahası daha iyi bir doktorla devam etmek istiyorum. Bülent hoca bana da ilaç olur mu bilmiyorum. Randevu alacağım ptesi günü inşallah. 5.güne gitmezse embriyolar bu defa tümden yıkım ama bir görüşelim diyorum bakalım ne diyecek.

allah hakkında hayrlsıını versn canım bnm rabbm utandırmasn inşallah Bülent hoca inşallah sana ugurlu gelir canm

allah hakkında hayrlsıını versn canım bnm rabbm utandırmasn inşallah Bülent hoca inşallah sana ugurlu gelir canm
İnşallah canım. Çok korkuyorum aslında Bülent hoca 5.g9ne gitmezse transfer yapmıyor uş. Ya gitmezse embriyolar 5 güne diyorum. Ki Bülent hocayla görüşmeden bunları düşünür oldum vay halimize

tüp bebek yaptırmasan bile bülent hocaya muayene olmayı herkese tavsiye ediyorum ben.. oluru olmazı direkt söylüyor.. her şey güzel olur umarım

tüp bebek yaptırmasan bile bülent hocaya muayene olmayı herkese tavsiye ediyorum ben.. oluru olmazı direkt söylüyor.. her şey güzel olur umarım
Eşimin bilgisi yok daha ama mutlaka gitmek istiyorum en azından dediğin gibi muayene olmak farklı bir gözden duymak istiyorum herşeyi. İnşallah kuzum rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. Sizler ne durumdasınız yeni olduğum için bilgim yokta edaecoo

İnşallah canım. Çok korkuyorum aslında Bülent hoca 5.g9ne gitmezse transfer yapmıyor uş. Ya gitmezse embriyolar 5 güne diyorum. Ki Bülent hocayla görüşmeden bunları düşünür oldum vay halimize
5. güne gitmiyor olması bir sorun zaten.. sorunu bulup ona uygun bir şeyler verir.. özellikle daha önce başarısız tüp bebek tedavisi olanlara farklı takviye ve tedaviler veriyor. daha önceki kullandığın ilaç dozlarını falan ayrıntılı anlatırsın o da sorar zaten. ben de şu an tavsiyesiyle co q10 falan kullanıyorum. kilo verince tedaviye başlayacağız

yaa normalde bende öyle yapıyorum birde enfeksiyon olmaması için ama kızlar hep sıkışık giriyor sanırım ben bu bilgi kaçırmışım
İnşallah daha yeni taktiğe gereğimiz kalmaz ama olmazsa önümüzdeki ay da idrara sıkışık yaparız madem Bakalım daha neler görcez
benim bu 3. Femara ayım son iki aydır çat iğnesi yaptırmadım kendi çatladı canım. O iğne benim hem bedenimi hem psikolojimi bozuyo ilişkiye mecalim kalmıyo. Ancak aşılama falan olursa bi daha iğne yapalım derlerse yaptırırım. Ama bu arada benim kistlerim arttı bi alakası var mı bilemiyorum

Hayırlısıyla başlayın ve güzel olumlu sonuçlar alın inşallah. Rabbim zotlaştırmadan kolaylık sağlasın seninde canım. Sorum neydi senin peki?
Ay herşeyi anlatıp hem içimi dökmek hemde bilsin bizi de ona göre yönlendirsin istiyorum. Bütün herşeyi götüreceğim kısmetse anlatacağım. Ben aslında previt positive ve omepa q10 kullandım ama düzensiz kullanmıştım kendi kafama göre. Doktorun tavsiyesi daha önemli tabi.

benim klomende 1 ay kistim olmuştu femarada olmadı ama iğne yapılmadığı halde femara acayip baş ve kasık ağrısı yapıyor bende de

Selam kızlar, nasılsınız? bir sorum olacak, İnofolic Kombi kullanan var mıdır? detaylı bilgi lazım da bana :)))
Canım ben bu ay combi değil ama inofolic toz kullanıyorum. İlk defa kullanıyorum bende. Adetimin 7. Günü başladım kullanmaya, çünkü o gün aklıma geldi adetin 1. Günü başlayacakmışsı kullanmaya ve 2-3 ay hiç bırakmadan kullanacakmışsın, aç karına olması önemli, bi sabah bi akşam günde 2 doz en ideali, bazınkişiler günde 1 kere kullanıyor, bazı pkolu kişiler sabah 2 akşam 2 yani günde 4 doz kullanıyor. Hiç bir yan etkisi yok, ilk defa içtiğim gün çok hafif mide bulantısı yaptı ve 2. Gün hiç midem bulanmadı. Ben 7. Gün başladım ovülasyon günümden 3 Gün sonraya kadar günde 2 kere kullandım, sonra günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum. Bana o piyango vurmayacaksa bile, inofolic hakkında çok çok olumlu şeyler okudum artıı yan etkisi kimsede olmamış, yani gebelik oluşmasa bile kimse inofolic hakkında kötü yazmamış. Hormonları hatta Ruh halinide düzenleyen bi takviye. İnşallah sana hamileliği vesile eder

kızlar estrofem sadece aşılama ve tüp bebektemi kullanılıyor bana neden vermedi acaba gerçi tutunması için progestan vajinal ve prolutex iğne ve oskopar verdi sabah akşam kullanıcam
Kuzu bndn eksk bir ilacın var oda estorfem bnn kullandgm ilaçları kullanıyorsun sende valla bbgm bnm ne aşılama da ne ilk tüp bebekte vermediler ilk defa kullanıyorum

kızlar estrofem sadece aşılama ve tüp bebektemi kullanılıyor bana neden vermedi acaba gerçi tutunması için progestan vajinal ve prolutex iğne ve oskopar verdi sabah akşam kullanıcam
Benim ki aşılama yada tüp bebek değil bu ay ilk kez klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum doktor estrofemde yazmış iğneden 36 sonra başladım günde iki kez kullanıyorum

Bnm doktorumda yapmıyo 3.gün canım ve bnm yumurtam az olmasına ragmen 5.güne götrdüler senin için kötü bir tecrübe olmuş ama demkki bölesi hayrlısıymş yaşayacagn varmış cnm bundan sonraki süreçlerin iyi geçsn inşallah

Kuzu bndn eksk bir ilacın var oda estorfem bnn kullandgm ilaçları kullanıyorsun sende valla bbgm bnm ne aşılama da ne ilk tüp bebekte vermediler ilk defa kullanıyorum
cnm ev şırınga doldu yarın başlıcam aksilik olmazsa araştırdımm bende genelde tüpte kullanılan ilaçlarmış önceki tedavilerinde neden vermediler acaba...

Bnde bi tane 5.gün embriyosu transferi oldum canım dün LaRisaCca ile beklemedeyiz işte. Bnde çikolata kisti ve miyom hastasıydım ameliyat oldum 1 sene önce bir aşılama negatif denemem ve 1 kimyasal tüp bebek geçmişim var cnm şimdi yeniden beklemedeyiz bakalım kısmetse

Benim ki aşılama yada tüp bebek değil bu ay ilk kez klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum doktor estrofemde yazmış iğneden 36 sonra başladım günde iki kez kullanıyorum
bana okadar ilaç verdiki bir onu vermemiş inşallah gerek kalmaz birdahaki aya sanada şifa olur inşallah canım minnoşunn sana tutunur yeni mi başlıyorsun tedaviye

Kesinlikle kötü bir tecrübe oldu canım gider böyle şeyleri buluruz zaten biz karı koca ağlanacak halimize gülüyorum artık sanki bugün negatifi gören ben değilmişim gibi
hiç gebelik oldu mu ilk transferin mi canım senğn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…