Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hacamat peygamber efendimizin önerdiği bi tedavidir ve belli kuralları vardır canım. Haftanin c ve ç ile baslayan günlerinde yapılmaz. Diğer günlerde yaptırmak icin de yaptırmadan 24 saat önce ve yaptırdıktan 24 saat sonra cinsel iliski olmamasi öneriliyor, ayrıca hacamattan 2 gün önce ve yine 2 gün sonra hayvansal gıdalarla beslenmemis olmak gerekiyor, et tavuk süt ürünleri vs tabi alkol de yasak. Böyle kurallara uyarak ben adet bitimine denk getirdim hep, adetim carsamba bittiyse Perşembe günü yaptırdım, öğlen yaptirdiysam ertesi gün aksam iliski oluyodu, öğlen 24 saat dolmus olduğu için. Diyetine de 2 gün olmasa da en azından 1 gün önceden dikkat ediyodum.
Hacamatta benim hic morarma olmadi ama esimde oluyodu o da genel saglik icin arada yaptırır, yapan kişinin farkli olmasından mi bilmem, vakumu cok yaparsa morarabilir ama geçer.
Senin anlattigin alkol ve atesle vs yapilan eski usul baya, artık plastik vakumlu kupalar var bu is için özel, işin ehli biri yapmazsa biraz tenin yanabilir. Kuru kupanin etkisi 1 se hacamatin etkisi 10 diyebilirim ben hacamat öneririm herkese

Canım hacamat belin tam neresine yapılıyor? Kalça üstüne kadar mı? kuyruk sokumuna da yapılıyırmuydu?
Belin tam kuyruk sokumuna ve onun 3-5 cm üst çaprazlarina yapiyodu, belden 3-4 kupa, kasıkların tam yumurtalıkların hizasından birer tane, sirttan da belli bölgeleri var genel tarama amaçlı

Belin tam kuyruk sokumuna ve onun 3-5 cm üst çaprazlarina yapiyodu, belden 3-4 kupa, kasıkların tam yumurtalıkların hizasından birer tane, sirttan da belli bölgeleri var genel tarama amaçlı

Çok teşekkür ederim canım, hacamat yapanı şimdi karantinada bulamam, adet bitiminde diğer işlemi yaptırmayı planlıyorum. Belki bi işe yarar

Çok teşekkür ederim canım, hacamat yapanı şimdi karantinada bulamam, adet bitiminde diğer işlemi yaptırmayı planlıyorum. Belki bi işe yarar
Canim internetten hacamat kupa seti al, beline bitkisel bi yag sür farketmez hic, hakiki zeytinyağı da olur, eşin yada bi arkadasin yapabilir bunu sana. Yağı sür ve kupayı kapat beline, vakum için ayri bi aparat var setin icinde zaten onunla vakumla ve belinde gezdir, dayanabildigin kadar vakumlayabilirsin, beline de kasık bolgene bu sekilde yaparsan adetten yumurtlamaya kadar hergun yaparsan inanilmaz yumurta gelistirici yumurtaliklari uyarici etkisi var, orda kan dolasimi hızlanır ve yumurtaliklara taze kan gider, dokular oksijenlenir. Atesli kupayla veya onu yapacak kisiyle vs ugrasma hiç. Bana hacamat yapan abla hep artan kullanmadığı kupadan 1 tane verirdi bide o vakumlama aparatını, ve bunu yapmamı önerirdi, bazen yapardim bazen yapmazdim ama.madem buna karar verdin bu sekilde yapabilirsin

Bunların setleri mi var mış, hiç duymadım, nerden nasıl alabilirim? Kargo varmıdır? Evet bunu kesin yapacam kafaya koydum. Hacamat setini alıp kan akmayacak şekilde mi yapacam Yumurtlamaya kadar?Kız çok soru soruyorum idare et

Aşk olsun anlatırım hic sorun degil GittiGidiyorda falan var ben bakmıştım hacamat kupa seti yazarsan çıkar, plastik boy boy kupalar oluyo, onların tepesinde bisey var oraya aparati takınca vakumluyo ben anlatamadim da eline alıp bir iki evirip cevirince anlarsin basit bişey. Kesme falan yok bunun egitimini almayan kimse yapamaz zaten yeltenme ona diyelim yumurtaliklarin hizasina 3-5 damla yagi damlatip yaydin, sonra kupayi oraya yapistirip aletle vakumla, derecesini sen ayarlarsin canin yanmayacak sekilde vakumla ve o sekilde gezdir daireler ciz 5-10 dk yaparsin hergun. Ben sırt ağrısı vs olunca da yapıyorum esime bu sekilde iyi geliyo

Son bir soru o vakum sıcak mı oluyor, yanmayacak şekilde demişsin yA. Saçma oldu galiba evet sıcaktır ama teyit etmeni istiyorum
Alayım bunu harika yaaa. Kendi kendime evde yapabilirim. Aldığımda,Arada takıldığım yerlerde yine sana soracam, gitme buralardan
Çokkk teşekkür ederim. Cansın

Hep burdayim canım etikletle görürüm hemen kupa asla sıcak değil sadece fazla vakumlayinca etini çektirmiş olduğun icin hafif bi acı oluyo ve zaten vakumu cok yaparsan gezmez etinde, sıkı olur yani, bi kere eline alıp yapinca anlarsin ne demek istediğimi simdi havada kaliyodur. Vakumu ben 1,5 çektirince dayanabiliyodum 2 çektirince fazla geliyodu mesela kişiye göre değişir, yapınca anlarsin diyim yine şifa olsun insallah

Rabbim bu ay hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin canım benim
Amin inşallah larimm bu gonal f 900 ve gonal f 450 arasında ne gibi fark var bide doktor ilk önce bana 100 mi başlasam 75 mi diye kararsız kaldı sonra 75 olsun dedi

Amin inşallah larimm bu gonal f 900 ve gonal f 450 arasında ne gibi fark var bide doktor ilk önce bana 100 mi başlasam 75 mi diye kararsız kaldı sonra 75 olsun dedi
Canım biri 450 ünite biri 900. Mesela 450/75=6 kere kullanılır
900/75=12 kere kullanılır
Doktor düşük üniteyle başlamış yumurtalıklarının vereceği tepkiye göre 75 olarak devam edecek ya da arttıracak zaten aşılamada çok yumurta olması istenmez çoklu gebelik olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…