Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, regl bitti sahalara geri dönüyorum, salı başlamıştı bugün 6. günde bitti, perşembe günü de doktorum var, bende genelde 11. gün falan çatlıyor yumurta, ovü testlerini ne zamandan yapmaa başlıyorsunuz siz?

geçen ay döngünün 9. Günü doktora gitmiştim, 16 17 mm yumurta var demişti ve ben o günü ve 10. günü değerlendirebilmiştim, sonra bi daha 14. ya da 15. günün değerlendim hatırlayamıyorum onu, demekki o arada biyerde çatladı bu ve denk gelmedi, 9şubat son adet tarihim, 14 gün geriye gidince önceki döngünün 11. Günü çatlamış oluyor demekki, napim şimdi ben ne zaman başlim

melinda- ben, edaecoo ve Rabbi Hebli Mines Salihin bugün prodoctor aldık valla :) sen kamuoyu araştırmanı tamamlayınca söyle bize
Oncomed ve albi çok önerilmiyor gördüğüm kadarıyla, miratech’ten çok memnunlar. Erken testlerle normal test çok farketmiyor,ucuz bulduğumuza yapışacağız anladığım kadarıyla
Allah’ım gebelik testi araştırmalarından biberon,emzik araştırmalarına ne zaman geçeceğiz, lütfen lütfen lütfen

Cnm sen garanti olsun die 2 güne bi değerlendir

Bende mi alsam ne yapsam daha adetim bitmedi
Al kız al takımı tamamlayalım
Ay çok tatlısınız ya. Bu heyecan bana öyle iyi geliyor ki anlatamam. Nerdeyse ben de sizle test yapacağım
canım uzak değil 2 ay sonra sadece çok az kaldı
Canım en sağlamı gün aşırı pompiş
Allahım çokça amin
Cnm sen garanti olsun die 2 güne bi değerlendir
+1

Benim dr takibiyle görmüş oldum ki bir ayda yumurtladığım sayısı, mm si, çatlama süresi adet tarihim hiç şaşmasa bile değişiyormuş. O yüzden en iyisi iki günde bir devam etmekmiş canım. Geçen ay 18 mm olunca yumurtam çatladı bu ay 22 mm olduğunda çatladı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…