Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa bu da aklımda bulunsun, her ay erken yumurtlayıp çatlıyo sanıyodum ben, belkide öyle değildir, perşembe gidince bi öğrenirim durumu teşekkür ederim
Canım ovu ile de takip et. Ovu yakın olduğu günü istersen gün aşırı değilde diğer gün yine olsun.
Evt bak bu iyi fikir, pik silinmeye başladığında mı çatladığını anlıyoruz peki

Ayyy az kalmış bir an önce gelsin bekliyoruz

Ayyy az kalmış bir an önce gelsin bekliyoruz
İnşallah cerocum inşallah
Evet kuzum biraz bakim yaptik cilt bakimi falann
Sonra hepberaber yemege giristik
4 km yakin karda yürüdk
Simdikte azcik cay keyfi yPiyozz
Evimize doncektik ama asiri kar var araabamiz cikmadi
4km karda nasıl yürüdünüz canım benim ya valla helal size keyfini çıkarın karın dönmeyin bence

Aynenn eltim kaynim falanda hepberaber olunca keyifli oluyor
Cayimizi da keyiflee demledik
Ohhhh yaaa şifadır o çay şifa ben hiç kar manzarasında çay içmedim
Kızlar selamm napıyosunuuz
Canımm LaRisaCca inşallah güzel haberlerini bekliyorumm Rabbim güzel günleri yaşatacak
Selam canımıniçiii
Kuzucum çok tşk ederim inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz bu ay inşallah

Kızlar iyi akşamlar adetime 3 gün var fakat az önce kahverengi yapışkan bir akıntı geldi oldukça kıvamlıydı. Ne olabilir yerleşme kanaması kan gibi sulu mu oluyor yaşadığım gibi bir şeyle karşılaşan vsr mı bu ay hsg çekilmiştim onla ilgili olabilir mi

Selam tatlım ben böyle birşey hiç yaşamadım ama hsg çekiminden kaynaklanda ilk günlerde olurdu diye düşünmüyor da değilim. Adetin başlamadan önce eğer kahverengi akıntıların oluyorsa öyle birşeydir sanırım

Hiç olmazdı tam gününde olurum ama korktum ne olabilir diye.

Kızlar bel çektirme, yada bele bardak çekme mi deniyor ona, bu konu hakkında ne biliyorsunuz? Hangi gün yapılır sonrası ne yapılır gibi?
Evet canım Gereksiz06 hacemata gidiyordu düzenli olarak benim hiçbir fikrim yok bu konuda

Gereksiz06 canım sen bardakla bel çektirmişmiydin? Sanki öyle birşey hatırlıyorum.
Bardakla bel çektirmeyi duymadım canım ben her adet bitimi bel ve kasık bölgesinden ağırlıkli olarak hacamat yaptırdım sadece. Bardak çekme dedigin kuru kupa olabilir mi? Kesme kan vs olmadan sadece bardagin vakum özelliğinden yararlanmak mi?

Evet benim dediğim sadece bardakla alkol pamuk ısıtılıyırnuş ve yapılıyormuş, bardak gbelde gezdiriliyor sanırım.
Sen hacamat yaptığında morarma olmuşmuydu? Hacamatı adetliyken mi adet bitince mi yapıyorlar? Sonrasında hemen ilişki mi lazım?

Canım hacamat belin tam neresine yapılıyor? Kalça üstüne kadar mı? kuyruk sokumuna da yapılıyırmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…