Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım aşko peki ben geçen ay klomen kullanmıştım ya adetin 5. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam kullandım ertesi gün kontrole gitmiştim 10 mm ulaşmıştı sonra zaten gitmedim normal bı yumurta kaç mm oluyor bilgin var mı veya o zaman ki duruma göre büyüme iyi mi inşallah güzel sonuçlar alırım Çarşamba günü sence tahminen en geç haftaya pazartesi gününe kadar asilama yapmış olur mu doktor

Uyuyamadim yaa
Az oncee karda deli gibi dans ettimm
Yaaa çok güzel yerinde olmayı çok isterdim canım
Canım bu sorularının hiçbirinin net cevabı yok vücudunun ilaçlara nasıl tepki vereceğine bağlı.. artık önceki tedavilerini unut kıyaslama bu başka birşey.

İnşallah güzel sonuçlar alırım alırız. Rabbim hepimizin cabamizin karşılığını versin inşallah

Bu arada sende kabızlık çekiyordun dimi ? Ben geçen sene genel cerrahiye sıra aldım gittim ayy doktor demeye bin şahit saç sakal o tırnakları görünce çok kötü oldum bu doktor mu yaa dedim kardesim ikimiz gitmiştik adama derdimi anlattım aç bakalım istersen makati dedi göstermedim ben çok tuhaf oldum başka doktor olsa olurdu da doktor içime sinmedi şimdi de sıra bulamıyorum kanama oluyor hafif peceteye geliyor ilerlemesinde korkuyorum bari kabız olmayayım çözüm buldun mu varsa bana da tüyo verebilir misin

Alll cucusleeri gelllsneee
Ben gezicem tozucam ama evime dönucemm
Baska yerde pek huzursuzum uyuamadim

Canım ben bu ara günde büyük su bardağı ile 6-7 tane en az içiyorum. Zaten bunu vücudum istiyor ağzım hep kuru. Hergün wc ye çıkıyorum ama bunun için sebze tüketiyorum 3 gündür mesela bugün bamya yedim önceki gün mücver yemiştim kabak mücveri filan.. baya işe yaradı ayrıca her sabah 2 kuru kaysıyı ağzıma atıp iyice çiğniyorum suyla yutuyorum yürüyüşler de fayda verdi
Sizinde mi gazınız çok oldu benim iğnemin 4.günü çok fazla karın şişliği ve gaz oldu bende ve kasıklarımda bir ağırlık var gibi normal mı acaba
Aynen canım çok normal ayrıca hafif kabızlık da var

Sizinde mi gazınız çok oldu benim iğnemin 4.günü çok fazla karın şişliği ve gaz oldu bende ve kasıklarımda bir ağırlık var gibi normal mı acaba
Hiç deme yaa iki büklüm kaldım bugün gaz sıkışması yaşadım , afedersin aklıma gelmişken anlatmadan edemeyecem 6 yaşında ki yeğenim aşırı derece de karın ağrısıyla hastaneye getirmiştik ama nasıl ağlıyor geçmekte bilmiyor işte doktor röntgen film vsvs çekti sonuç çıkınca dedi ki bunun bağırsakları dolu çok özür diliyorum bizimki de o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…