Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün içinde ara ara uyku bastırdığı oluyor bana da ama öyle uyuduğum filan sadece kafayı koyunca rahat uyuyorum onu da tüp yaptık ya kafam rahat gibi ondandır diye düşünüyorum . Yatakta sağa sola dönerken çekilmelerim filan oluyor böyle hafiften bir adet olacakmış hissi sık idrar ve çok gaz oluyor ama ben dün gonapeptyl vurdum ya bunların ondan kaynaklandığını düşünüyorum canım
SEnii yiyerimmmm asıl sen ikiz taze annüşsin
inşallah canım

Canım benim günaydın biz iyiyiz sen nasılsın
Bende iyiyim bu ay delilik yaptım gerçi doktoruma sormuştum femera alıp içsemmi diye ihtiyacın yok ama denenebilir sonra demişti aldım içtim bugün de doktora kontrole gidicem kısmetse belki şifa olur bu hap klomenin hayrını görmedim

Canımm iyi yapmışsın sende kist yoktu zaten inşallah bu tedavin gebeliğine vesile olur muhakkak dr dan çıkınca yumişlerin durumunu yaz bana merak ederim

Bnmde öyle bi önceki tüp te bu kdr rahat degldm ve uyuyamıyordum bundada tam tersi uyuyorum çok skür baya rahat şekilde bnmde hafif bazn gelen adet olck hissi var az önce duşa geçtigimde oldu hatta şimdi yok

Yok kız pişman olmadım. Meraklı meloşum ben. Topikte olanları görmek yetiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…