Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım. Hangi doktora muayene oldun

Nasilsiniz bakimm hepinizz
İyiyiz cnm sn nsıslsın
YOk canm hiç bi değişiklik yok hissetmyrm da ben transfer olmamış gibiyim sanki. Hadi hakkında hyrlısı olsun balım inşallah çok güzel geçer muayene başlangıcın hayırlara vesile olsun

Hiçbir şey hissetmemekte güzel olacak olacak inşallah beyinden oraya pozitif sinyalleri gönderin gitsin
Ay inşallah canım bir muayene olsak gerisi gelecektir bir şekilde ama 1, 5 ay nasıl geçer Allah bilir

Evet canım. Normalde geçen ay başlayacaktık. Korona sebebiyle eşimin değerleri düştü. Bu ay test verecek eşim. Ona göre bakalım ne diyecek Bülent Bey
Rabbim in izniyle o zaman sizde başlayın inşallah tedaviye de olumlu sonuçlarla yüzünüz gülsün inşallah. Her zorluğun arkasından kolaylık verirmiş Allah inanıyorum ki öyle olacaktır

L Limonlu Su senin nasıl gidiyor canım
MelodiminEsi Cookiie nasılsınız kızlar
Asko ben bugün 4. Gonalf uygulayacam ilaç içiyorum 3 defa günde estrofem ilac etkisi mi bilmiyorum ama bağırsaklarım savaşıyor sanki içerde sesler gelip duruyor birazda gaz sıkışıyor sanırsam Çarşamba günü kontrolum var doğrusu heyecanlıyım

Canımm iyi yapmışsın sende kist yoktu zaten inşallah bu tedavin gebeliğine vesile olur muhakkak dr dan çıkınca yumişlerin durumunu yaz bana merak ederim
İki buçukta randevum çıkınca yazıcamm beybiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…