Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BBgm günaydın biz iyiyiz cücüşlrri bekliyoruz sen nasılsın doktor varmış bugn hadi snnde hayrlı haberlerini almk nasip olsun kuzum bnm
Amin canımmm inşallah bu ay cücüşçüklerimizin haberini alırızzz

Bnmde öyle bi önceki tüp te bu kdr rahat degldm ve uyuyamıyordum bundada tam tersi uyuyorum çok skür baya rahat şekilde bnmde hafif bazn gelen adet olck hissi var az önce duşa geçtigimde oldu hatta şimdi yok
AYy hadi inşallah pozitifi görürüz
Az önce duşa geçtim sabah 8 de fitili alıyorum ya bi baktm pat die bsey düştü korktm dedm bu ne aklıma fitilde gelmiyor baktm fitil yarısı erimiş yarısı duruyo ilk defa başıma geldi .s
kuzu yeteri kadar içeri itemiyosun belki ben şimdi aparatla içeri itiyorum diye mi bilmem geri hiçbirşey gelmiyor bazen bir iki tortu o kadar
Kanama ile uyandım yine ardım doktoru o zaman progesteron 200 yazdı onu kullan dedi
Ahh yapma ya bu neden böyle oldu ya
Yok kız pişman olmadım. Meraklı meloşum ben. Topikte olanları görmek yetiyor bana
selamlamaya başlamışsın
Nasilsiniz bakimm hepinizz
Kuzuş biz iyiyiz seni de motive görünce daha iyi oluyoruz sen nasılsın
Ayyy harika haber çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsun canım
Gecikmeli günoooooo
Güno beyb (gecikmeli cevap)
LaRisaCca edaecoo sizi öpeyim biraz. Cücüşlere selam edin
Biz de seni öpüyoruz nisa teyzesi
Bebişliler siz ne zaman test yapacaksınız geriye doğru sayım yapalım
Ahh dur test deme zaten kargodan 4-5 güne ancak gelir ben 22 sinden önce yapmicam

Dayanabilecen mi

Canım kahve akıntı yerleşme olabilir dikkat et bu aralar. 5.gün embriyosu yerleşmiştir bence ama iyice yerini ayarlarkende bu tarz akıntı yapabilir cücüşlerin

Canım sana ne kadar umut verir bilmem ama bak biz shlls nin gebeliğini 14. Gün erken gebelik testinde çoook silik bir çizgi ile öğrendik biliyo musun
Bakalım bekleyip görücem canım kısmet artık

Seni seviyorum kuzum Kenke sen bizim için çok kıymetlisin ve o pozitifi inşallah en kısa sürede göreceksin
Ah bebitommm bende seni seviyorumm sizlerde benim için çok kıymetlisiniz yani aklımızdakileri isteklerimizi dibimizdeki insanlarla paylaşamıyoruz kmlerce öteden sizler çok daha iyi geliyosunuz, iyiki varsınız hayırlısıyla inşallahh larimm sen neler yapıyosun cücüşlerlee

Ben ne yapayım canım ağır işler olmaksızın rutin hayatıma döndüm bugün.. hafta sonu epey dinlendirdiler beni sağolsunlar ben de stres olmamak için elimden geldiğince düşünmüyorum sohbet muhabbet ve örgü halindeyim. Şimdi de anneme gidiyorum bşraz yeğen seveyim

Ohh mis gibi bu günler iyi dinlen kuzu cücüşler gelince popo yer görmicek

Bnmde öyle kuzu bazn ortamda sesli cıkıyo utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…